reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hejoooo
Młoda nie zawsze początki bywaja trudne.... wiadomo Twoje zycie sie zmieni wszystko bedzie sie kręciło wokół Rafałka ale np u mnie przy małym Sebusiu było bardzo spokojnie za to przy Kubie to nie miałam czasu nawet by sie załatwic porządnie.... także wcale nie musi być tak źle :):):)

a Mój wczoraj sobie wymyślił po 21 żebyśmy pojechali do całodobowego Tesco dzieci już spały to chciał szwagierke ściągnąć do nich ale że ona nie mogła to przyjechała teściowa... No i pojechaliśmy a tam co? Pstro :-D pocałowaliśmy klamke bo 2 maja zamkneli Tesco do 16 czerwca bo przebudowe robia :-D :-D i wyszło na to że zrobiliśmy sobie wycieczke krajoznawczą po Gliwicach :):)
Fajnie ciepło na dowrze to jak tylko Kuba wstanie to lecimy na dwór :) Kuba dostał od znajomych rowerek taki co sie prowadzi i już wczoraj jeździł z mama :):)
Aha musze Wam powiedzieć że mój Kuba boi sie wszystkiego co jest na placu zabaw, wzieliśmy z R wczoraj dzieci na plac zabaw i wsadziłam Kube do piaskownicy w ten w ryk:szok: ide na hustawki a ten w ryk :szok: tak samo było ze zjeżdżalnią i konikiem... biegał tylko i wyłącznie za piłką...
Niewiem dlaczego on tak wszystkiego sie boi ???
Miałyście tak z dziećmi?? Co ja mam robić by go przekonac do zabawy? Bo np Sebusia to z piasku ciężko było wyciągnąć także totalnie niewiem o co chodzi :eek:

reklama
Haha Patrycja dobre :-) Ciekawe jak Majka będzie reagowała na dzieci i na zabawki na placu zabaw:eek:

E:

Jak wszystkie zabawki i inne rzeczy pcha do buzi tak kubeczek jeszcze nigdy tam nie trafił :dry:

Ostatnia edycja:
helloł

U mnie też pięknie jest! :-):-)

Pati ja bym mu pokazała na sobie że fajnie jest się bawić możesz wziąć Sebusia do piaskownicy i się bawić a Kubuś niech popatrzy i się oswaja, mam nadzieję że pomoże ;-)

Anetka pisałam nie wiem czy czytałaś, że cieszę się że jest ok :tak: tak to nie wiadomo co by się mogło stać, a tak masz spokój :tak:

lolkak ble ble wiecznie ten sam rytuał poranny co nie? :-D u nas identycznie :-D

nocka cudowna! już druga pod rząd :szok: ani jednej pobudki od 20 do 7 rano :szok: Mam cudownego synka!:-D Choć mam nadzieję że dzisiaj pośpi chociaż pół godzinki żebym mogła głowę chociaż umyć, bo się pochlastam :dry:

Kama Sebus tam sie bawił próbował Kube zabawić ale jak on tylko poczuł piasek na kolanach to był jeden wielki pisk.... no bedziemy go oswajać powoli z tym miejscem może sie uda :):)

pati przejdzie mu. Kacper ma tak z każda nowa rzeczą, wręcz zaczyna wyć i uciekać:no:. Ostatnio wszedł w kwiatki na ogrodzie u mojej mamy i jak mu o tym powiedziałyśmy to urządził jeden wielki ryk bo sie ich brał... przez 3 dni omijał każdą stokrotkę a jak bylo ich za dużo żeby przejść to wymagał od nas, żebyśmy go przenieśli. Po 3 dniach zaczął przebiegać miedzy stokrotkami na oślep piszcząc, potem chodził na paluszkach, a teraz nic mu nie przeszkadza, z piaskiem było podobnie. Nie chciał sie ubrudzić i za każdy razem kazał sobie palce wycierać, teraz to nawet dotknąć go nie wolno:-D

lolkak ja mysle że nasze dzieci jak tego posłuchają, to sie zmienia.
patisia zazdroszczę nocy

reklama
kamaa nie gadaj bo to w sobote i to dzień urodzin mojej mamy :-D niech poczekają jeszcze z tym troche :-D

lolkak podrzuć Maję postaram się ją nauczyć :-D

Do góry