reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

lolkak to Ty wogole nie spalas?!:-D(nie moglam sie powstrzymac)
dzieki dziewczyny pocieszylyscie mnie jeszcze tylko te napinanie miesni Jezu mam nadzieje ze wszystko dobrze.
jak bylam na weselu w 9 miesiacu to drina przynioslam siedze i sobie popijam chyba mocy nabral hehe:-D
na weselu nie pilam bo do porodu niedaleko bylo jakbym sie napila i by mnie przypylilo...dopiero by sie narobilo.
czekam na tego mezusia i czekam... i czekam:)
justys ja tez bym chciala druga dzidzie ale jeszcze nie teraz...chcemy sie budowac bo nie zamierzam calego zycia spedzic w bloku ze jak piardniesz to cie sasiadka slyszy:laugh2:porazka.
ale znowu jak Amelka bedzie miala tak te 6 lat(przykladowo) to tak nie wiem czy bedzie sie chcialo wracac do pieluch. Wogole moj maz pow ze nie wie czy bedzie 2 dziecko...a ja w zlosci powiedzialam mu ze najwyzej pojde i se zrobie a co...;p :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Widzę, że o spaniu mowa. Ja spałam w ciąży dosłownie ciągle. Spałam do 11-13, później po południu drzemka.. :sorry2: a Zuzia jakoś nie chce mi spać :-p

Sorry laski, ale nie nadrobię, za dużo tego, a ja za bardzo czasu nie mam nawet na czytanie. Jutro jak Zuzia zaśnie to postaram się nadrobić.

Dzisiaj ość od ryby wbiła mi się w migdałek. Po 21 pojechałam na pogotowie i okazało się, że muszę jechać na pogotowie do Piły, bo u nas nie było laryngologa :baffled: to pojechałam, ość mi wyciągneli i jest ok. Trochę teraz migdałek mnie boli, ale to pewnie dlatego, że ta ość tam była, może jakaś ranka jest czy coś.

Anetka na pewno podrażnione jest, ale jutro powinno być lepiej :tak:

Dla mnie w pierwszych miesiącach najgorsze było rozpoczynanie dnia o 4-4.30. I dzień zazwyczaj zaczynał się od mega kupy i zapierania dziecięcych ubranek :-D

Justys
Nie wiadomo, czy nie będziesz niedługo za stara na drugie dziecko ;-):-D:-D
kasia To kiedy testujesz? :-)

Kiedyś przeczytałam w jakiejś gazecie, że jak kobieta dużo śpi w ciąży to bobo też może być spokojne, ale nie wiem czy to prawda.
Ja też moją karmie od 2 tygodnia mlekiem modyfikowanym bo miałam jakies zapalenia oczu i musiałam antybiotyki jeść... no ale szkoda gadać ;)
laugh.gif
musze to mojemu dziecku przeczytać, bo chyba nie zdaje sobie sprawy z tego jak powinien spać i w ógóle ze powinien byc spokojny
laugh.gif

ide nadrabiac bo wczoraj mi non stop cos przeszkadzało:/

reklama
ja juz bym wyszla ale siedze przed kompem:-D dzieci nakarmione, tylko mlodemu butle dam o 9 i wyruszamy... w poludnie pewnie bede bo bedzie za goraco na siedzenie na dworze...

Do góry