reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Nie straszcie jej ;)
Młodamamusia ja Cię pocieszę troszke ;) Moja Zośka robiła kupy w nocy tylko na początku tak po 2 tygodniach to już tylko jedna - dwie dziennie ;). W nocy tylko dwa razy się budziła. A teraz tzn. tak po 2.5 miesiąca budzi się tylko o 5 rano a wcześniej jeszcze o pierwszej ;). Najgorzej jest na początku prawda chodzi się jak zombi :D ale jak wpadniesz w ten rytm to ogarniesz ;). A jak Ci się zacznie mały uśmiechać to dopiero radość :)

No ale to też zależy pewnie jakie dziecko... Bo ja nawet kolek nie miałam.
Będzie fajnie ;)

No nic lecę sie uczyć. Miłego wieczoru dla wszystkich ;)

gosdia masz rację, no nie straszmy, może Rafałek będzie śpioszek po mamusi ;-)

kamaa masz racje mój to tylko przy cycku spał jak odchodziłam 10 minut i już było łeeeeee :-D

Kiedyś przeczytałam w jakiejś gazecie, że jak kobieta dużo śpi w ciąży to bobo też może być spokojne, ale nie wiem czy to prawda.
Ja też moją karmie od 2 tygodnia mlekiem modyfikowanym bo miałam jakies zapalenia oczu i musiałam antybiotyki jeść... no ale szkoda gadać ;)

ja spałam dużo i prawda mały spał dużo jak miał cycusia :-D bez niego nie chciał, a smoczka znienawidził :-D

reklama
Oj tak początki były ciężkie,pamiętam to jak dziś kupki w nocy,ciągle cyc nawet siusiu to biegiem robiłam,Antoś też w dzień nie chciał spać choć ja w ciąży mogłam lulać na okrągło.A w nocy to budził się nawet co 1-2 godz i u nas dość długo to trwało chyba to jakiś 9-10 miesięcy potem się uspokoił a teraz jest kochanym małym urwisem i warto było sie tak pomęczyć,dziecko to CUD!

I z biegiem czasu stwierdzam że chciałabym bardzo już drugiego bobaska najlepiej córeczkę bo teraz juz wiem co i jak trzeba postępować ale niestety na to jeszcze musimy poczekać gdyż kaski brak.Mam tylko nadzieje że jeszcze będę mogła mieć drugą dzidzię.

Do góry