reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kamcia, oddaj mi trochę biustu!!!
Liza ciesze sie ze ci to nie przeszkadza:-p nastepnym razem nie bede edytować:-p

reklama
Liza W pracy raz lepiej, raz gorzej. Dużo zależy od tego, z kim pracuję. Ale jestem zestresowana, bo dużo rzeczy jeszcze nie wiem, popełniam czasem błędy, a traktują mnie jak starego wyuoczonego pracownika, choć przepracowałam łącznie tylko 6 miesięcy (3,5miesiąca, potem 14m-cy przerwy i teraz 2,5m-ca). :-(
gosdia Całkiem sporo dzieci musi być pieluchowanych i potem jest ok z bioderkami:tak:
gosia I jak po wizycie?

A ja dziś pierwszy raz wstałam przed Emilką:szok::-D Lubię, jak jest pochmurno;-):-D Mała wstała o 6, dostała cyca, pomarudziła, zasnęła i wstała dopiero przed 9:szok::-)

Mi się dziś nie chciało robić obiadu, P. ma resztki z wczoraj, a ja wcinam paluszki z sezamem:-D

pati może ci Kuba w drodze uśnie. A Sebuś ma jeszcze drzemkę w południe?
Lizka nie pisz nic o jedzeniu bo ja głodna jestem:-p edit sorry moje przyzwyczajenie do starego nicku wyszło, juz poprawiłam
Umi nie zasnoł po drodze :crazy: zasnoł mi dopiero o 14 i pospał 20 minut.... ciekawe o której teraz pójdzie spac :sorry::sorry:
A Seba juz rzedko kiedy śpi mi w południe.... no w końcu on juz taaaaki duży jest :D:D
patrycja no włańsie mam całkiem miekki..
ale ja teraz karmiąc mam duuuużą miseczkę:confused2:
kupiłam stanik 34 DD bo był największy miseczką jaki mieli w sklepie .. całkiem miekki al enietaki co całe piersi i pół dekoltu zakrywa tylko całkiem ładny... i dupa jak stoje jest ok.. ak się kładę to mi wyskakują te arbuzy:sorry:
a jakbm już chciała kupić miseczkę E to musiałabym mieć 3t pod biustem a to dla mnei za dużo:baffled:zresztą nie uważam e mam aż takie wielkie balony żbey E nosić:-D z Vi tez osiłam D
a poza okresem karmienia mam duże C lub D:sorry:
młodamamusia tak w 42 do 42 można przenosić , a później już trzeba wywoływac bo dłużej nie można..
ja jechałam na wywyołanie ale akurat jak doechałam to miałam już rozwarcie i uznali ze wywoływac nie trzeba , no i koniec z końcem urodziłam w sumie na drugi dzień rano czyli 42tc1d :-D

liza ja też bym coś zjadła ale nie wiem co normalnie... ehhh
gorzej jak w ciąży z tymi moimi zachciankami.. hehe

ale chyba sobie naleśniki zrobię :-)
mała ma zupke , a D idzie do pracy na 1 więc obiadu nie musi byc :p

No to jedyne co moge poradzis na "stanikowe " problemy no to właśnie stanik na całe piersi....
O tym biodrze, zeby ja z boku nosić to nie mówił nam doktor, ale spróbuje...

No tak jak dziewczyny pisały spróbuj ją na boku nosić... trzymam kciuki by to pomogło

A ja w sumie niedawno wróciłam z bratem i siostra :) Obiadek sie robi i jest fajnie :)
Humor mi sie poprawił duzo także całkiem jest fajnie :):)

konniczynka no nasza pani doktor pow ze to nic takiego to jej poprostu taka zabawa. ale zebym sie nie martwila dostalam skierowanie na usg ciemiaczkowe. i mam sie umowic do neurologa ,

moje dziecko sie nauczylo i kaszle caly czas ja zakaslalam a ta powtarza za mna:-Di zaczyna szczypac przyciaga mnie do siebie i bije po twarzy ja mowie ała a ona ał... w zyciu bym nie pomyslala ze takie dziecko juz moze powtarzac

reklama
Do góry