reklama
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Liza a dziękuje dobrze sie czuje :-)
wstałam sobie przed chwilka;-)
wstałam sobie przed chwilka;-)
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Liza W pracy raz lepiej, raz gorzej. Dużo zależy od tego, z kim pracuję. Ale jestem zestresowana, bo dużo rzeczy jeszcze nie wiem, popełniam czasem błędy, a traktują mnie jak starego wyuoczonego pracownika, choć przepracowałam łącznie tylko 6 miesięcy (3,5miesiąca, potem 14m-cy przerwy i teraz 2,5m-ca). :-(
gosdia Całkiem sporo dzieci musi być pieluchowanych i potem jest ok z bioderkami
gosia I jak po wizycie?
A ja dziś pierwszy raz wstałam przed Emilką Lubię, jak jest pochmurno;-) Mała wstała o 6, dostała cyca, pomarudziła, zasnęła i wstała dopiero przed 9:-)
Mi się dziś nie chciało robić obiadu, P. ma resztki z wczoraj, a ja wcinam paluszki z sezamem
gosdia Całkiem sporo dzieci musi być pieluchowanych i potem jest ok z bioderkami
gosia I jak po wizycie?
A ja dziś pierwszy raz wstałam przed Emilką Lubię, jak jest pochmurno;-) Mała wstała o 6, dostała cyca, pomarudziła, zasnęła i wstała dopiero przed 9:-)
Mi się dziś nie chciało robić obiadu, P. ma resztki z wczoraj, a ja wcinam paluszki z sezamem
Serduszko1
Fanka BB :)
Umi nie zasnoł po drodze zasnoł mi dopiero o 14 i pospał 20 minut.... ciekawe o której teraz pójdzie spacpati może ci Kuba w drodze uśnie. A Sebuś ma jeszcze drzemkę w południe?
Lizka nie pisz nic o jedzeniu bo ja głodna jestem edit sorry moje przyzwyczajenie do starego nicku wyszło, juz poprawiłam
A Seba juz rzedko kiedy śpi mi w południe.... no w końcu on juz taaaaki duży jest
No to jedyne co moge poradzis na "stanikowe " problemy no to właśnie stanik na całe piersi....patrycja no włańsie mam całkiem miekki..
ale ja teraz karmiąc mam duuuużą miseczkę
kupiłam stanik 34 DD bo był największy miseczką jaki mieli w sklepie .. całkiem miekki al enietaki co całe piersi i pół dekoltu zakrywa tylko całkiem ładny... i dupa jak stoje jest ok.. ak się kładę to mi wyskakują te arbuzy
a jakbm już chciała kupić miseczkę E to musiałabym mieć 3t pod biustem a to dla mnei za dużozresztą nie uważam e mam aż takie wielkie balony żbey E nosić z Vi tez osiłam D
a poza okresem karmienia mam duże C lub D
młodamamusia tak w 42 do 42 można przenosić , a później już trzeba wywoływac bo dłużej nie można..
ja jechałam na wywyołanie ale akurat jak doechałam to miałam już rozwarcie i uznali ze wywoływac nie trzeba , no i koniec z końcem urodziłam w sumie na drugi dzień rano czyli 42tc1d
liza ja też bym coś zjadła ale nie wiem co normalnie... ehhh
gorzej jak w ciąży z tymi moimi zachciankami.. hehe
ale chyba sobie naleśniki zrobię :-)
mała ma zupke , a D idzie do pracy na 1 więc obiadu nie musi byc
O tym biodrze, zeby ja z boku nosić to nie mówił nam doktor, ale spróbuje...
No tak jak dziewczyny pisały spróbuj ją na boku nosić... trzymam kciuki by to pomogło
A ja w sumie niedawno wróciłam z bratem i siostra Obiadek sie robi i jest fajnie
Humor mi sie poprawił duzo także całkiem jest fajnie
konniczynka no nasza pani doktor pow ze to nic takiego to jej poprostu taka zabawa. ale zebym sie nie martwila dostalam skierowanie na usg ciemiaczkowe. i mam sie umowic do neurologa ,
moje dziecko sie nauczylo i kaszle caly czas ja zakaslalam a ta powtarza za mnai zaczyna szczypac przyciaga mnie do siebie i bije po twarzy ja mowie ała a ona ał... w zyciu bym nie pomyslala ze takie dziecko juz moze powtarzac
moje dziecko sie nauczylo i kaszle caly czas ja zakaslalam a ta powtarza za mnai zaczyna szczypac przyciaga mnie do siebie i bije po twarzy ja mowie ała a ona ał... w zyciu bym nie pomyslala ze takie dziecko juz moze powtarzac
młodamamusia18
młodamamusia18
Gosia niby nie taki duzy mam ten brzuch ale jednak troszke :-)
reklama
młodamamusia18
Gosia przed ciążą wazyłam 50kg . A wczoraj na wizycie 74 kg...