reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kamcia, oddaj mi trochę biustu!!!
Liza ciesze sie ze ci to nie przeszkadza:-p nastepnym razem nie bede edytować:-p

reklama
Liza W pracy raz lepiej, raz gorzej. Dużo zależy od tego, z kim pracuję. Ale jestem zestresowana, bo dużo rzeczy jeszcze nie wiem, popełniam czasem błędy, a traktują mnie jak starego wyuoczonego pracownika, choć przepracowałam łącznie tylko 6 miesięcy (3,5miesiąca, potem 14m-cy przerwy i teraz 2,5m-ca). :-(
gosdia Całkiem sporo dzieci musi być pieluchowanych i potem jest ok z bioderkami:tak:
gosia I jak po wizycie?

A ja dziś pierwszy raz wstałam przed Emilką:szok::-D Lubię, jak jest pochmurno;-):-D Mała wstała o 6, dostała cyca, pomarudziła, zasnęła i wstała dopiero przed 9:szok::-)

Mi się dziś nie chciało robić obiadu, P. ma resztki z wczoraj, a ja wcinam paluszki z sezamem:-D

pati może ci Kuba w drodze uśnie. A Sebuś ma jeszcze drzemkę w południe?
Lizka nie pisz nic o jedzeniu bo ja głodna jestem:-p edit sorry moje przyzwyczajenie do starego nicku wyszło, juz poprawiłam
Umi nie zasnoł po drodze :crazy: zasnoł mi dopiero o 14 i pospał 20 minut.... ciekawe o której teraz pójdzie spac :sorry::sorry:
A Seba juz rzedko kiedy śpi mi w południe.... no w końcu on juz taaaaki duży jest :D:D
patrycja no włańsie mam całkiem miekki..
ale ja teraz karmiąc mam duuuużą miseczkę:confused2:
kupiłam stanik 34 DD bo był największy miseczką jaki mieli w sklepie .. całkiem miekki al enietaki co całe piersi i pół dekoltu zakrywa tylko całkiem ładny... i dupa jak stoje jest ok.. ak się kładę to mi wyskakują te arbuzy:sorry:
a jakbm już chciała kupić miseczkę E to musiałabym mieć 3t pod biustem a to dla mnei za dużo:baffled:zresztą nie uważam e mam aż takie wielkie balony żbey E nosić:-D z Vi tez osiłam D
a poza okresem karmienia mam duże C lub D:sorry:
młodamamusia tak w 42 do 42 można przenosić , a później już trzeba wywoływac bo dłużej nie można..
ja jechałam na wywyołanie ale akurat jak doechałam to miałam już rozwarcie i uznali ze wywoływac nie trzeba , no i koniec z końcem urodziłam w sumie na drugi dzień rano czyli 42tc1d :-D

liza ja też bym coś zjadła ale nie wiem co normalnie... ehhh
gorzej jak w ciąży z tymi moimi zachciankami.. hehe

ale chyba sobie naleśniki zrobię :-)
mała ma zupke , a D idzie do pracy na 1 więc obiadu nie musi byc :p

No to jedyne co moge poradzis na "stanikowe " problemy no to właśnie stanik na całe piersi....
O tym biodrze, zeby ja z boku nosić to nie mówił nam doktor, ale spróbuje...

No tak jak dziewczyny pisały spróbuj ją na boku nosić... trzymam kciuki by to pomogło

A ja w sumie niedawno wróciłam z bratem i siostra :) Obiadek sie robi i jest fajnie :)
Humor mi sie poprawił duzo także całkiem jest fajnie :):)

konniczynka no nasza pani doktor pow ze to nic takiego to jej poprostu taka zabawa. ale zebym sie nie martwila dostalam skierowanie na usg ciemiaczkowe. i mam sie umowic do neurologa ,

moje dziecko sie nauczylo i kaszle caly czas ja zakaslalam a ta powtarza za mna:-Di zaczyna szczypac przyciaga mnie do siebie i bije po twarzy ja mowie ała a ona ał... w zyciu bym nie pomyslala ze takie dziecko juz moze powtarzac

reklama
Do góry