lolkak
Październikowa Mama Mai
Lana Ty to sie ostatnio masz:-(Biedna Julka:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kama ja chciałam wyjąc ale R sie uparł żeby jeszcze sie wstrzymać bo bedzie problem z kładzeniem go spac bo bedzie sobie sam wychodził....Pati a może wyjmij szczebelki z łóżeczka? to będzie dołem wychodził spryciula ;-)
Młoda u mnie o 19 szyjka była długa zamknięta tak że położna nie dała rady przebić wód a o 4:30 zaczęłam rodzić nigdy nie wiadomo kiedy się zacznie, a czop już Ci odszedł?
Młoda możesz masować sobie sutki, no i mówią że sperma w "środku" pomaga, na mnie nic nie działało a J jak widział mnie z rozstawionymi nogami to zwiewał
Słodziutka jest..... ja nie moge patrzeć na dziewczynki bo aż mi sie chceHa to jeszcze lepiej to po co ja je żarłam ^^
Pokaże wam moją Zosie Zobacz załącznik 354871Zobacz załącznik 354872
otóż toGosia zapomniałam dodać że uwielbiam oglądać ale na zdjęciach bądź u kogoś ;-)
Kasiu ja słyszałam że kazdy ma jakieś watpliwości przed slubem a jeżeli chodzi o stres to już w ogóle masakra jest..... spokojnie Kochana tak jak któraś pisała Ci odpoczywaj wiecejHejka
KONICZYNKA ja bardzo dobrze czuje się u siebie w pracy, tym bardziej że sami mnie prosili żebym wróciła... No i mam naprawde świetną atmosfere w pracy
EWI ja na wesele w tym roku płace 130zł/os plus 300zł za dobę wynajęcia sali czyli 900zł
Do tego tak jak mówisz, orkiestra 2500, fotograf 3000, suknia 1500, o alkoholu, napojach, cieście, kwiaciarni, fryzjerze, itakich "duperelach" nie wspomne... To jest wydatek taki że szok, a jeszcze tego latania, mi sie już tego wesela odechciewa
VIKAMCIA ja polecam mleko ale z czoskiem i masłem tylko właśnie czosnek może nie podejś twojej małej.Mi lekarka powiedziała żebym najpierw sprawdziła czy kacper na zapach czosnku nie zareaguje źle a potem w minimalnej ilości spróbowac.Małemu nic nie było, tylko nie pamiętam ile on miał. Straszne w smaku ale rewelacyjne na przeziębienia, do tego inhalacje z amolu, albo w niemczech jest PferdeBalsam rozpuścic w wodzie i wdychac, można sobie troche klatke nasmarowac ale wtedy mała może źle zareagowac. No i tu w PL jest Oscilococcinum homeopatyczne nie wiem jaki jest odpowiednik w niemczech
Coś jeszcze którejś chciałam napisa i nie pamiętam
Wogóle mam jakiś padły nastrój dzisiaj, do 2 w nocy siedziałam na kompie, potem jakieś mnie zaczęły dziwne myśli, i wątpliwości nachodzic i ryczałam w poduszke, do 4, o 7 wstałam do pracy, wróciłam o 21 i znowu mi sie na spanie nie zbiera i rycze mi sie chce... Niby wsio ok, ale coś mnie telepie w środku podświadomie...
No właśnie nie mam ale bede musiala je wyjąć.....dzis czekał aż go wyjmę, czyżby jednak przestraszył sie wczorajszego upadku?? ehh mam nadziejeAAAA już wiem
PATRYCJA a masz wyciągane szczebelki z boku łóżeczka? My jak nam młody zaczął wyłazi to mu wyciągneliśmy i na jakiś czas zapomniał że górą można kombinowac... Niestety od jakiegoś tygodnia znowy widze że jak leci się kłaś to chce wchodzi górą, a wejście między szczebelkami przestało istniec też się o niego boje
Też mam ten problem z doborem stanika.....a próbowałaś całkiem miekki stanik?? mi tylko w takich sie nie wylewajapaatrycja no to niezły spryciarz... dobrze ze mu się nic nie stało
callie wszystkiego naj
młodamamusia ja rodziłam pierwszą córeczkę w 42 tc... drugą w 39,4d
gosdia śliczną masz Zuzię
kasiaf spróbuję mleka z czosnkiem , małej napewno podejdzie bo ja jem ciągle sos czosnkowy i mleczko jej smakuje .. wiec myslę że nie będzide problemu .... dzięki za podpowiedź..
ale z masłem jeszcze... yhhh chyba z samym czosnkiem wypiję
a ja kupiłam sobie dzisiaj staniczek.. ucieszyłam się bo znalazłam pasujący...:-)
i co.. zaechałam do domu ,. połozyłam sie ... a mi znów piersi wypływają z niego
oczywiście na całe szczęście nie tak bardzo jak z poprzednich..
ale i tak już mnie to drażni.. a już nie znajdę innego na mój rozmiar
Ty to w ogóle ranny ptaszek jesteśHej
Spac nie mozecie widze...
Ja w sumie tez nie moglam ale cóz,polezalam na łóżku i zasnelam powoli.
Za to pobudka jak zwykle o 5:30 bosze..... Miki mnie wykonczy...
konniczynka jest az tak zle w pracy? :*
Kasia wspolczje takich nocek, ale moze cos jednak lezy ci na sercu? ehhh.... Ja juz przez te problemy nie mam sily plakac;(
Wiecie co ja jak dzieciaki mialy 1,5 roku kladlam ich juz na normlane łózko i w nocy tak spały,oboje Hania i potem Daniel. i nie powiem mam zlote dzieci, zwlaszcza daniela bo jak mowie idziesz do pokoj i spac to ten idzie i sie kladzie i juz nie wstaje ;-) i tak od zawsze Hania czasami teraz wstanie bo mowi "ze jej nie chce sie spac" .
Ide im sniadanie zrobic :*
Oj mam nadzieje że nic nie złapała...Julka ma temperature.... 37.7
podeszla do mnie jak codzien gdy wstala bym jej wloski uczesala... ja tylko otykam lekko glowki i czuje ze cipele. i co teraz sie przyplatalo?
moze to byuc po szpitalu ze tam cos zalapala lbo po wczorajszej godzinnej poczekalmni w przychdoni wsrod innych dzieci.