reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witajcie:-)
Lana
wydaje mi sie ze poczekalnia daje o sobie znać... chociarz po szpitalu tez moze być bo tam zapewne ciepło, wyszliście to mocna zmiana temperatur i dalo to o sobie znać
Kasia denerwujesz sie, to normalne:-) staraj sie duzo wypoczywać:-)
Kamcia chciałabym mieć takie stanikowe problemy
laugh.gif

Witam sie i ja w nie za dobrym nastroju dzis :crazy:
Nadrobiłam i już odpisuje ;-)

Pati a może wyjmij szczebelki z łóżeczka? to będzie dołem wychodził spryciula ;-)

Młoda u mnie o 19 szyjka była długa zamknięta tak że położna nie dała rady przebić wód a o 4:30 zaczęłam rodzić :-D nigdy nie wiadomo kiedy się zacznie, a czop już Ci odszedł?
Kama ja chciałam wyjąc ale R sie uparł żeby jeszcze sie wstrzymać bo bedzie problem z kładzeniem go spac bo bedzie sobie sam wychodził....

Młoda
możesz masować sobie sutki, no i mówią że sperma w "środku" pomaga, na mnie nic nie działało a J jak widział mnie z rozstawionymi nogami to zwiewał :-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ha:) to jeszcze lepiej ;) to po co ja je żarłam ^^
Pokaże wam moją Zosie Zobacz załącznik 354871Zobacz załącznik 354872
Słodziutka jest.....:tak: ja nie moge patrzeć na dziewczynki bo aż mi sie chce :-D
Gosia zapomniałam dodać że uwielbiam oglądać ale na zdjęciach bądź u kogoś :-D;-)
otóż to :tak::tak:
Hejka
KONICZYNKA ja bardzo dobrze czuje się u siebie w pracy, tym bardziej że sami mnie prosili żebym wróciła... No i mam naprawde świetną atmosfere w pracy
EWI ja na wesele w tym roku płace 130zł/os plus 300zł za dobę wynajęcia sali czyli 900zł
Do tego tak jak mówisz, orkiestra 2500, fotograf 3000, suknia 1500, o alkoholu, napojach, cieście, kwiaciarni, fryzjerze, itakich "duperelach" nie wspomne... To jest wydatek taki że szok, a jeszcze tego latania, mi sie już tego wesela odechciewa
VIKAMCIA ja polecam mleko ale z czoskiem i masłem tylko właśnie czosnek może nie podejś twojej małej.Mi lekarka powiedziała żebym najpierw sprawdziła czy kacper na zapach czosnku nie zareaguje źle a potem w minimalnej ilości spróbowac.Małemu nic nie było, tylko nie pamiętam ile on miał. Straszne w smaku ale rewelacyjne na przeziębienia, do tego inhalacje z amolu, albo w niemczech jest PferdeBalsam rozpuścic w wodzie i wdychac, można sobie troche klatke nasmarowac ale wtedy mała może źle zareagowac. No i tu w PL jest Oscilococcinum homeopatyczne nie wiem jaki jest odpowiednik w niemczech

Coś jeszcze którejś chciałam napisa i nie pamiętam

Wogóle mam jakiś padły nastrój dzisiaj, do 2 w nocy siedziałam na kompie, potem jakieś mnie zaczęły dziwne myśli, i wątpliwości nachodzic i ryczałam w poduszke, do 4, o 7 wstałam do pracy, wróciłam o 21 i znowu mi sie na spanie nie zbiera i rycze mi sie chce... Niby wsio ok, ale coś mnie telepie w środku podświadomie...
Kasiu ja słyszałam że kazdy ma jakieś watpliwości przed slubem a jeżeli chodzi o stres to już w ogóle masakra jest..... spokojnie Kochana tak jak któraś pisała Ci odpoczywaj wiecej:tak:
AAAA już wiem

PATRYCJA a masz wyciągane szczebelki z boku łóżeczka? My jak nam młody zaczął wyłazi to mu wyciągneliśmy i na jakiś czas zapomniał że górą można kombinowac... Niestety od jakiegoś tygodnia znowy widze że jak leci się kłaś to chce wchodzi górą, a wejście między szczebelkami przestało istniec :( też się o niego boje
No właśnie nie mam ale bede musiala je wyjąć.....dzis czekał aż go wyjmę, czyżby jednak przestraszył sie wczorajszego upadku?? ehh mam nadzieje
paatrycja no to niezły spryciarz... dobrze ze mu się nic nie stało:tak:
callie
wszystkiego naj
młodamamusia ja rodziłam pierwszą córeczkę w 42 tc... :tak: drugą w 39,4d:-p
gosdia śliczną masz Zuzię
kasiaf spróbuję mleka z czosnkiem , małej napewno podejdzie bo ja jem ciągle sos czosnkowy i mleczko jej smakuje .. wiec myslę że nie będzide problemu .... dzięki za podpowiedź..
ale z masłem jeszcze... yhhh chyba z samym czosnkiem wypiję :-p

a ja kupiłam sobie dzisiaj staniczek.. ucieszyłam się bo znalazłam pasujący...:-)
i co.. zaechałam do domu ,. połozyłam sie ... a mi znów piersi wypływają z niego:confused2:
oczywiście na całe szczęście nie tak bardzo jak z poprzednich..
ale i tak już mnie to drażni.. a już nie znajdę innego na mój rozmiar:confused2:
Też mam ten problem z doborem stanika.....a próbowałaś całkiem miekki stanik?? mi tylko w takich sie nie wylewaja :confused2:
Hej
Spac nie mozecie widze...
Ja w sumie tez nie moglam ale cóz,polezalam na łóżku i zasnelam powoli.
Za to pobudka jak zwykle o 5:30 bosze..... Miki mnie wykonczy...:dry:
konniczynka jest az tak zle w pracy? :*
Kasia wspolczje takich nocek, ale moze cos jednak lezy ci na sercu? ehhh.... Ja juz przez te problemy nie mam sily plakac;(

Wiecie co ja jak dzieciaki mialy 1,5 roku kladlam ich juz na normlane łózko i w nocy tak spały,oboje Hania i potem Daniel. :tak: i nie powiem mam zlote dzieci, zwlaszcza daniela bo jak mowie idziesz do pokoj i spac to ten idzie i sie kladzie i juz nie wstaje ;-) i tak od zawsze :tak: Hania czasami teraz wstanie bo mowi "ze jej nie chce sie spac" .

Ide im sniadanie zrobic :*
Ty to w ogóle ranny ptaszek jesteś :tak::tak:
Julka ma temperature.... 37.7
podeszla do mnie jak codzien gdy wstala bym jej wloski uczesala... ja tylko otykam lekko glowki i czuje ze cipele. i co teraz sie przyplatalo?
moze to byuc po szpitalu ze tam cos zalapala lbo po wczorajszej godzinnej poczekalmni w przychdoni wsrod innych dzieci.
Oj mam nadzieje że nic nie złapała...

Umi a sama niewiem, chodze rozdrażniona jakaś.... głowa mnie boli od samego rana ehhh sama niewiem czego chce ;/

reklama
Tak tak Kuba powinien spać ale cos nie bardzo chce, więc zaraz wezmę go ubiorę i pojedziemy do mojej mamy, mieliśmy jechać jak wstanie no ale skoro nie chce spac to zaśnie po drodze ( mam nadzieje )
Seba patrzy na bajki.......ale ogólnie to nie mam na co narzekać, posprzątane jest, na obiad dziś ziemniaczki i faszerowane pieczarki więc obiadek to raz dwa pójdzie :) ale to jak juz wróce od mamy :)

no to jadeeee
odezwe sie jak wróce :*

Ostatnia edycja:
Do góry