reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Agoosia to normalne moim zdaniem. tez czulam przez pare dni jak maly sie rozpycha, a pozniej cisza... teraz czuje rzadziej niz na poczatku.
jesli masz taka mozliwosc to oczywiscie idz. mnie tu nie chcieli przyjac nawet z dosc silnym bolem :-(

reklama
aagosia ja mysle ze nie masz sie co martwic to dopiero pierwsze ruchy, ja z Mikim na przyklad poczulam ruchy i potem tydzien nic :dry: dopiero od okolo 25tc ruchy czuc codziennie i wtedy mozna sie martwic jak ustana :tak: ale jak cis=e cos niepokoi to lepiej to sprawdzic ;-)
anetka fajna fotka w sygnaturce malej :tak:

U nas tez glupia pogoda, spac sie chce :dry: ehhhhhhhhh

Chciałam coś napisać o tej sytuacji, ale mi się odechciało, bo się już wyciszyło i niech tak zostanie :-D ;-)
Agoosia Fajna paczka, też bym taką chciała :-D Chociaż mi ciuszki ciążowe niepotrzebne ;-) Ja bym dla pewności poszła do szpitala albo poprosiła o konsultację telefoniczną, żebyś się przed podróżą uspokoiła. :tak:
Anetka A ja jeszcze @ nie dostałam, ale przed wrześniem do gina nie pójdę. We wrześniu chcę cytologię zrobić, to wtedy niech sprawdzi, jak moje jajniki pracują.

naprawde się odechciewa pisać tutaj, przez bezsensowne docinki traci całe forum, bo naprawde miłe posty są przysłaniane przez wzajemne wyrzuty i spory. I najbardziej cierpią nowe dziewczyny.... szkoda...

młoda mamusia trzymam kciuki za szybki poród:-)

Lana przykro mi z powodu Julci dopiero teraz doczytałam. Mam nadzieje że wszystko bedzie ok :tak:

Kamcia ja się odniosę do Twojego postu. No zabrzmiał on jak zarzut na Lanę. Może nie chciałaś, ale wyszło nie fajnie i nie miło w sytuacji, gdy Lana miała no powiedzmy sobie szczerze ani Ty ani ja nie chcialybyśmy być na jej miejscu i usłyszeć takie słowa pod swoim adresem.

nie ma matek idealnych, a jesli któraś się za taką uważa, to gratuluje :-) żadna nie dopilnuje dziecka w 100%, bo nawet na prostej drodze drodze dziecko może sobie krzywde zrobić. Mój ma mało wypadków, ale czasem no właśnie na prostej drodze mu się nogi powiną i guz jest i nie pisze tu już o takich przypadkach, bo zawsze się znajdzie "życzliwy", pozdrawiam i wpadnę jak mi najdzie ochota :-)

Witam się i Ja

My dziś byliśmy u moich dziadków.... ech ciężko mi z dziadkiem jest bardzo źle już nawet nie siedzi nie ma władzy w rękach...:-(

Później zajechaliśmy do reala na zakupy kupiliśmy Julce nowe smoczki bo wszystkie przegryzła :dry: i jest fajna promocja na chusteczki nawilżane huggies 6pak za 21 zł :tak:

U mnie też pochmurno deszczyk trochę pokropił ale ja już dziś nie mam ochoty wychodzić nogi mi w tyłek włażą.

Kama wspolczuje choroby dziadka... moj tez dlugo sie meczyl :-(

w marketach to chyba w ogole taniej... ja mam zamiar kupic cala wyprawke w Polsce, ale nie moge cos sie wybrac. boje sie podrozy. 10 h w samochodzie wykanczalo mnie nawet jak nie bylam w ciazy. sama nie wiem czy jechac czy pofatygowac mame...

Kaamaa współczuję sytuacji z dziadkiem. Wiem co to znaczy bo u mojej prababci było podobnie.

Liza jadłam już i nie było problemu. Po zrobieniu giga kupy też jęczała,więc może to coś innego. Albo pogoda:dry:

My dziś na dworze tylko pół godziny byłyśmy,bo pogoda pod psem:dry: Leje cały dzień.

lana nie kompromituj się!!

zaksztusiła się flegmą bo była chora..i jej spłynęła z noska do gardła
a to jest róznica!!

a nie skakanie dziecka po łózku czy coś podobnego..

naprawdę daruj sobie...

No nie! bo jakbyś była przy niej to nie zakrztusiłaby się:D i Ty sobie lepiej daruj kobieto ,nie wiem ile masz lat ale dałabym Ci tak z 12 chociaż i znam 12 latki mądrzejsze od Ciebie które wychowały swoje siostry bo matka pracowała...więc najpierw sama naucz się a potem kogoś pouczaj..bo jeszcze mało wiesz a najwięcej szczekasz..Dziewczyny przepraszam,Was ze tutaj tak pisze ale nie moge:D..SPOJRZ NA Lize ona ma trojkę brzdącow a jakos nie widze ,zeby pisała ze coś im się dzieje!!

Lolak ale masz sliczną coreczke a jakie ma włosy czarne:)

ViKamcia,Zupaogorkowa,Liza,Konniczynka Dzięki za rady, tak zrobiłam,zadzwoniłam do lekarza, kazał mi zmierzyć ciśnienie (musiałam do sąsiadki iść:)) i obserwowac, wziać no-spe, a jezeli cos jeszcze by mnie nie pokoiło to pójść do lekarza. Zapytałam od razu czy nie ma przez to jakiś przeciwwskazań do podróży, pytał mnie dokąd, to jeszcze podał mi w razie czego adres szpitala w Szczecinie, który mi poleca bo jeździ tam co miesiąc na jakieś konsultacje, więc jestem spokojna i... spakowana:-)
Zupaogorkowa Ja bym mogla spedzić w autku cały dzień :-D
Kaamaa Bardzo Ci współczuję, mój dziadek odszedł w męczarniach, a za dwa dni mam rocznicę śmierci mojego ojca, ale Twojemu dziadkowi życzę dużo zdrowia, a Tobie dużo, dużo siły.
Lola Nie chciałam komentować tego wątku, ale zrobię to.Ja też uważam, że Justyna jest bardzo dobrą Matką, ponieważ znam ją osobiście i widzę się z nią prawie codziennie, jestem pewna, że nie pozwoliłaby by coś stało się Julce, niestety przypadki chodzą po ludziach, a Julka to na prawdę energiczne dziecko. Ale myślę, że należałoby skończyć ten spór i już nic nikomu nie wypominać.

reklama
Aga mam nadzieję że podróż przebiegnie spokojnie i obejdzie się bez wizyty w szpitalu.
Kiedy wracasz do Nas?
A i zapomniałam wcześniej zdrówka dla Kacperka.

Zupka a co u Was jest tak drogo że opłaciłoby się jechać do Polski i tu kupować wyprawkę?
Mój M był w Norwegii i tam są podobne ceny co w PL.

Do góry