reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Młodamamusia dobranoc:) A napisz mi przy okazji jak będziesz który masz teraz kolor włosów bo w sygnaturce inny, w avatarku inny:D

reklama
lola hmm nie wnikam . ze wiesz że to akurat do niej było..
ale co ja bede z Tobą dyskutować jak Ty nawet się tu nie udzielasz.. więc nie wiem po co teraz z siebie adwokata robisz.. eheh
lepiej się zaczaj jak sie czaiłaś do tej pory i czytaj tam sobie dalej ... ale bez komentarzy których nikt sobie nie życzy

vegas wiesz co ja właśńe słuszałam ze jak dziecku coś dolego to najlepiej zeby dawac na zmianę np czpoki z syropkiem przeciwbólowym żeby nie ciagle to samo
ja tych moich czopków jak do tej pory użyłam tylko 4
a z syropków to jedną tą małą buteleczkę .. wiec nie uwaam ze to dużo... jak na tyle ząbków i dwa przeziębienia z temperaturką;-)

Wiesz Vikamcia jak ktoś jest inteligentny to chyba potrafi się domyślic:) choćby po tym jak pisala do niej aguska jej szwagierka :) z resztą Lana sama napisala wtedy zeby nie pisala daffi tylko Justyna bo wtedy jeszcze była Daffi:),no widzisz jak to jest niemiłe komentarze więc teraz wiesz jak czuję się Justyna..

ViKamcia no nie używałaś dużo. Ale moja znajoma przesadzała ostro. Co Mały był niespokojny to zaraz czopka, co ząbki mu szły to zaraz czopka. Więc teraz Mały na nie nie reaguje.

lola ale Ty widze jesteś naprawde jednak mało inteligentna..
bo ja nie napisałam ze do mnie piszesz jakies niemiłe komentarze
zebym się mogła jakoś poczuć ty, bardziej tak jak Justyna...
tylko ogólnie nie wiem po co komentujesz całą tą sytuację ... dla mnei jesteś zwykłym trollem i nie zamierzam z Tobą dyskutować bo nie ma większego sensu
nie jesteś z MM ani wogołe nigdzie sie nie udzielasz tylko sledzisz
więc jak napisałam wcześniej.. skoro śledzisz sobie tyle czzasu , nie jesteś młoda mamą to czytaj sobie dalej ale nie pisz nic bo ŻAL

Vegas no właśnie przesadzić nie mozna....
ale jak się raz na jakiś czas użyje to można i czopek i syropek..
ale żeby faszerowac dziecko to nie...:tak:

Własnie Ty jesteś mało inteligentna bo nie chodzi mi tylko o Ciebie tylko ogolnie,.ze caly czas się czepiasz Justyny a moze spojrz trochę na siebie ..bo z wątków cię wyrzucają wszędzie musisz naszczekac sorka ale taka jest prawda:))...To forum naprawde spadło na psy..wszyscy tylko trolowaniem się zajmują i wtracaniem sie we wszystko..zamiast wymieniac sie informacjami itp...chyba po to one jest...

a ja zadnym trolem nie jestem..o ile wiesz co to jest trol przy Twojej inteligencji :)...aa i pisalam tutaj dawno temu więc proszę nie zaprzeczaj sama sobie...i nie pisz czeegos typu żal bo to dziecinne a jesteś mamą w końcu:) jak plotkary jakies..

no naprawde zal mi Ciebie..:sorry:

No widzisz mi Ciebie tez i jesteśmy kwita:-)..tylko to potrafisz pisac? Żałosna jesteś..nawet nie wiesz ile ludzi na tym forum leje z Ciebie...:D z resztą nie będe się znizac do Twojego poziomu..to co sobie tam pobredzisz to Twoje..idz pilnuj dzieci a nie przed komputerem siedzisz jeszcze coś im się stanie..

Ostatnia edycja:
nie martw sie o moje dzieci bo moje dzieci to juz dawno spia .. sama dziecino połóż się spac

i nie edtytuj postów jak coś piszesz bo o print screen nie trudno...

reklama
Bosze neta jeszcze mam :-D

mloda mamusia wiesz z Hania nie mialam duzego brzuszka, z Danielem juz tak a z Mikim to w pepku mialam 125cm :-D
I jak akcja sie rozwinela?;-)
Jesli chodzi o skakanie na łóżku to ja tez nie pozwalalam dzieciakom robic tego do 2 roku zycia, bo cóż dzieci są w tym wieku jeszcze niezdarne, ucza sie siebie samego i wogole, teraz czasami poskacza ale sami przestaja bo jaka w tym radosc? :dry: ja im tlumacze ze jak zle cos skocza to spadna i wtedy bedzie ryk :tak:
Mleko krowie np teraz Miki juz pije w kakale, w nalesnikach ;-) a tak to na mm idzie.
Umi ja tez zapominam czesto o lekach :-D ;-)
Kasia Ty tez madrze piszesz, zreszta kazda w pewnym sensie ma racje w kazdym zdaniu ;-)
Ja juz tutaj pisze ponad rok , prawie poltora, szkoda ze ty akurat zniklas na jakis czas :-p :-)
Kaamaa ja tez mieszkam na wsi, i pierwsze 2 lata to bylo porazką... Pilnowalam dzieciakow, a i tak zawsze cos sobie robily :dry:
Lola miło mi ze znlazłam sie w tym skromnym gronie, ale skad ty sie wzielas, i znasz polowe ludzi :confused2::sorry: hmmm....
Vegas spokojnego zabkowania malej ;-) u nas znow hardcore..:no:

Do góry