reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam się i ja:tak:

Nie było mnie trochę, spięłam się,żeby nadrobić i chyba nie warto było :dry:

Maja mi od rana jęczy i nie wiem czy przez zęby,których nie widać czy z powodu bólu brzucha,bo wczoraj przesadziłam z kiełbą z grilla;-)

reklama
liza to super że masz neta :-)

lolkak to napewno ząbki:tak::-)

mąż ju od godiny w pracy ...
ja posprzatałam .... teraz tylko zrobić obiad i wio gotowe :-)

kurde pada deszcz:confused2: nawet nie marzę o spacerku żadnym dzisiaj... yhhhh
ja chce na dworrrrr

Dzień dobry :-D

wstałam sobie przed chwilą i zajadam się płatkami :-)

A wy co tam ? Wyspane ?;-0

Vegas
ostatnio farbowałam na Czarny Brąz i wyszedł mi czarny pomieszany z brązowym . A 3 dni temu farbowałam na paloną kawe :-D i wyszło mi taki ciemny brąz ;-)

Ja dzisiaj dosłownie umieram :dry: mam w końcu okres (po 3 tygodniach spóźnienia) i aż nie wyrabiam z bólu. Boli mnie brzuch, jajniki, kręgosłup, nogi :baffled: jakaś masakra! Jedyny plus to to,że w końcu zacznę dzisiaj brać tabletki anty i następny okres będę miała już na czas :-)

lana nie kompromituj się!!

zaksztusiła się flegmą bo była chora..i jej spłynęła z noska do gardła
a to jest róznica!!

a nie skakanie dziecka po łózku czy coś podobnego..

naprawdę daruj sobie...

mloda i jak dzis samopoczucie

Eliza gratuluje zabka :-)
KasiaF sliczne fotki :-D

a mnie znow glowa boli i sama juz nie wiem co robic

Matko co tu się ostatnio dzieję szok normalnie dziewczyny dajcie sobie juz spokój bo to takie fajne forum było i mam nadzieję że tak zostanie.
Proszę przestańcie już się oceniać ja nie zamierzam na ten temat się wypowiadać daje sobie na wstrzymanie.

Antos śpi ja siedzę przed kompem a Z telewizję ogląda o taką ''rodzinną niedzielę'' mamy hehehe
Pogoda u nas kiepska pada i jest pochmurno i brzydko az nie chcę się przez okno patrzeć.
Wczoraj zasnęłam po 20 jak małego usypiałam i wstałam dopiero dziś,tzn przebudziłam się ok. 23 ale stwierdziłam że jak teraz wstanę to zasnę chyba rano.pierwszy raz mi się tak zdarzyło odkąd Antos jest na świecie.Zawsze przed spaniem muszę wszystko ogarnąć i posiedzieć trochę na bb i dopiero koło 1-2 w nocy spać chodzę a wczraj normalnie padłam jak kawka.

anetka jak ja Ci kochana zazdroszczę tego okresu ja na swój czekam ale coraz bardziej się stresuję chociaż powinnam dostać go niby dziś dopiero.
młodamama ja tu na Rafałka czekam a ten się chyba rozmyślił i jeszcze nam się nie pokaże heheh łobuziak jeden.

Cześć Dziewczyny, pozwólcie że nie będę się wypowiadała na ten gorący temat, wolałabym zostać na neutralnym gruncie :)

Wróciłam dziś z tego roczku, nawet fajnie było, a się obawiałam. Pogoda dopisała i cała impreza odbyła się na działce, ja po prostu nie miałam tam dziecka:-) było sporo innych dzieciaków, Kacper "grał" z nimi w piłkę, siedział godzinami w piaskownicy. Niestety złapał katar, mam nadzieję że szybko minie, bo ciężko śpi. Poza tym od mojej mamy dostał na zajączka cały na prawdę wielki karton słodyczy z Niemiec, ale na razie schowałam i będę wydzielać,bo i tak do okruszków nie należy, a najlepiej chciałby wszystko pootwierać, ponaczynać i zostawić:-D do tego jakieś ubranka, kosmetyki, zabawki. Cieszę się :) Ja zgarnęłam trochę ubranek dla mnie i kilka ciążowych od jakiejś córki mamy znajomej. Ogólnie weekend uznaję za udany:-) Ale jestem bardzo, bardzo zmęczona.
Tak poza tematem mam do Was pytanko. Od jakiś dwóch dni czuję mało lub wcale ruchy dziecka i pobolewa mnie brzuch jak przy okresie z prawej strony, nie wiem kurde, przejść się dziś do szpitala? Może by mnie zbadali? Bo jutro też czeka mnie podróż. Ale nie jest też to jakiś niewiarygodny ból, a ruchów i tak nie czułam jeszcze super wyraźnie bo to dopiero 17tydzień... Ale czuję niepokój, a gdzieś czytałam, że jeżeli kobietę w ciąży coś niepokoi to lekarz musi ją zbadać i sprawdzić.

reklama
agoosia ja bym na Twoim miejscu poszła do szpitala zeby chociaż serduszko sprawdzili ....
ale własnie jak jestes w 16 tyg to nie wiem czy jeszcze nie za wcześnie żeby czuć ruchy codziennie
a ogolnie ruchy z 1 dzieckiem poczułam dopiero w 18 tc a z 2 w 20 tc...
wiec moze byc tak ze jeszcze nie będziesz czula za bardzo ruchów i to nie jest niepokojące..
dopiero jak czujesz na codzien kopniaki a w pewnym momencie ustają na jakiś czas to trzeba to sprawdzac ,
możesz jednak spytac gina zadzwonic albo podejsć do niego:tak:

no i żeby Kacperkowi szybko minął katarek:tak:

matko jaka u nas dolująca pogoda..
o Viki wstała więc przynajmniej nie będe się nudzić
bo mąż wrócił z pracy i poszedł spać:-p

Do góry