reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi no chciałabym juz mieć Rafałka przy sobie :-) ale jak chce to niech tam jeszcze troszke posiedzi :-) tam ma jak w raju :-D
Vegas no wiesz babcia starej daty :-D
Ja poczułam pirwsze ruchy w sobote . A termin mam na 27 a to piątek więc moze urodzi sie w sobote :-D a moze zrobi mi prezent na dzien matki :-)

Umi no to mozliwe ze w srode :-D Kacperek moze pojdzie w ślady Historii:-)

reklama
młodamamusia ja też raz byłam przeterminowana o całe 2 tygodnie
kasia mały jest sliczny
dzięki kama... mam takie samo zdanie.. moja mała też jest żywiołowa i tylko raz soie kiedys guziolka nabiła..
i włąśnie masz rację że lepiej zapobiegać niż później narzekać że dziecko skakało po łózku i teraz ma kuku
lola a Ty to widze jakaś obrończyni Justyny... znasz jej imie , nie przedstrawisz się... hmmmm dziwna sprawa....
i nie obrazaj kamyy jesli jej nawet nie znasz
vegas moze malej nie będą te 3 szły tak tragicznie..
jakiś żel.. albo czpoki... i bedzie dobrze,, nie martw się :*
umi zdrówka :)

Młodamamusia oo super data 26 maj. Moja przyjaciółka miała taką datę, ale dziś świętowała urodzinki syna, a mogła miec fajny prezent na DM:D

ViKamcia mamy żel, ale on jakoś mało daje a niby najlepszy. No nic, w razie czego czopki też mamy. Jaka u Was pogoda? Bo u nas ma jutro lac, wproszę się do Ciebie na opalanie:D:D

Vegas no ma jutro lać ... Ale w czwartek ma byc podobno 29 stopni :-);-)
No mógłby mi zrobic prezent na Dzień Matki :-)

młodamamusia to nic groźnego :-)
dziecko samo wie kiedy chce wyjść :-p

vegas
no włąsnie u nas ostatnio troche lipnie z pogodą bo codziennie wieje straszny wiatr:sorry:
dzisiaj rano to nawet padał deszcz..
ale po południu już słonko świeciło więc mąż poszedł z Viki na spacer a ja sobie w tym czasie prasowanko zrobiłam na spokojnie :-)

a jaki masz żel?? ja uzywam dentinox i moge go polecić , a czopki to tylko paracetamol.. też dają rade.. nawet znajomej co nic jej dziecku nie pomagao to moje czpoki pomogły:tak:

ViKamcia też mam ten żel. Ale i tak noce przy ząbkowaniu są fatalne przez duże F. Czopki podaję w konieczności, więc rzadko. Chyba muszę się do nich bardziej przekonac. Moja koleżanka przesadziła i uzależniła swoje dziecko od czopków. Z czasem czopki mu nie pomagały. Kiedyś stosowałam żel Bobodent, chyba na Martynkę lepiej działał...

reklama
Do góry