reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi no chciałabym juz mieć Rafałka przy sobie :-) ale jak chce to niech tam jeszcze troszke posiedzi :-) tam ma jak w raju :-D
Vegas no wiesz babcia starej daty :-D
Ja poczułam pirwsze ruchy w sobote . A termin mam na 27 a to piątek więc moze urodzi sie w sobote :-D a moze zrobi mi prezent na dzien matki :-)

Umi no to mozliwe ze w srode :-D Kacperek moze pojdzie w ślady Historii:-)

reklama
młodamamusia ja też raz byłam przeterminowana o całe 2 tygodnie
kasia mały jest sliczny
dzięki kama... mam takie samo zdanie.. moja mała też jest żywiołowa i tylko raz soie kiedys guziolka nabiła..
i włąśnie masz rację że lepiej zapobiegać niż później narzekać że dziecko skakało po łózku i teraz ma kuku
lola a Ty to widze jakaś obrończyni Justyny... znasz jej imie , nie przedstrawisz się... hmmmm dziwna sprawa....
i nie obrazaj kamyy jesli jej nawet nie znasz
vegas moze malej nie będą te 3 szły tak tragicznie..
jakiś żel.. albo czpoki... i bedzie dobrze,, nie martw się :*
umi zdrówka :)

Młodamamusia oo super data 26 maj. Moja przyjaciółka miała taką datę, ale dziś świętowała urodzinki syna, a mogła miec fajny prezent na DM:D

ViKamcia mamy żel, ale on jakoś mało daje a niby najlepszy. No nic, w razie czego czopki też mamy. Jaka u Was pogoda? Bo u nas ma jutro lac, wproszę się do Ciebie na opalanie:D:D

Vegas no ma jutro lać ... Ale w czwartek ma byc podobno 29 stopni :-);-)
No mógłby mi zrobic prezent na Dzień Matki :-)

młodamamusia to nic groźnego :-)
dziecko samo wie kiedy chce wyjść :-p

vegas
no włąsnie u nas ostatnio troche lipnie z pogodą bo codziennie wieje straszny wiatr:sorry:
dzisiaj rano to nawet padał deszcz..
ale po południu już słonko świeciło więc mąż poszedł z Viki na spacer a ja sobie w tym czasie prasowanko zrobiłam na spokojnie :-)

a jaki masz żel?? ja uzywam dentinox i moge go polecić , a czopki to tylko paracetamol.. też dają rade.. nawet znajomej co nic jej dziecku nie pomagao to moje czpoki pomogły:tak:

ViKamcia też mam ten żel. Ale i tak noce przy ząbkowaniu są fatalne przez duże F. Czopki podaję w konieczności, więc rzadko. Chyba muszę się do nich bardziej przekonac. Moja koleżanka przesadziła i uzależniła swoje dziecko od czopków. Z czasem czopki mu nie pomagały. Kiedyś stosowałam żel Bobodent, chyba na Martynkę lepiej działał...

reklama
Do góry