reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lola a wczoraj i dziś to co robiłyśmy? Najeżdżałyśmy na Justynę?:) Nie. Wspierałyśmy:) Nikt się Lany nie czepia. Albo ktoś tu fakty stwierdza albo wyraża własne zdanie:)

reklama
Lola16:-D cóz najwyraźniej Ty wiesz lepiej, co pisałam ile i gdzie wiec ci wierzę na słowo:-) Każda matka za dzieckiem skoczy w ogień... no chyba ze to jakas patologia to wtedy nie, ale nie znam matki która by swojego dziecka nie kochała ponad własne życie...

Lola16:-D cóz najwyraźniej Ty wiesz lepiej, co pisałam ile i gdzie wiec ci wierzę na słowo:-) Każda matka za dzieckiem skoczy w ogień... no chyba ze to jakas patologia to wtedy nie, ale nie znam matki która by swojego dziecka nie kochała ponad własne życie...

Umi..ale mi chodzi o to,ze piszecie tak jakby ona specjalnie Julci krzywdę zrobiła..ona tak to odbiera ale wy tego nie widzicie...

MŁODA tylko nie rodź w niedziele (bo podobno potem leniwe ludzie z niedzielnych dzieci rosną) ;-) I nie rozmyślaj na zapas... Zobaczysz, hopsiup i będzie po wszystkim, a wtedy to już niczego więcej ci do szczęścia nie będzie potrzeba

vegas, on zdrowy ale podbyt w szpitalu zaowocował w wymuszanie wszystkiego biciem... Nauczył sie od Michałka i teraz sie z tym zmagamy.... Dziś tak mnie za włosy posiagną ze T. musiał interweniować bo nie mogłam sie wyswobodzić... ale puki co wizyty w kącie robią na nim wrażenie wiec nie jest źle. Tylko chyba przez 2 dni wystał wiecej niz przez cały rok... A ogólnie to ja sie pochorowałam...
młoda mamusia moze to juz blisko:-) chciałabys juz urodzić?

edit Kasia nie prawda moja mama z niedzieli i obrotna z niej babeczka, za to ja jestem piatkowa i co tu ukrywać przemeczać to ja sie nie lubie:-p

hehe Kasia ja jestem chyba niedzielna tak kojarzę bynajmniej 15.03.88, ale ja to sporo sprzątam, robię, leniem nie jestem, chyba, że mam mężowi prasowac koszule:D Nie cierpię tego:D Za 3 tyg Twój ślub:) Stres jest? A to kościelny czy cywilny?

Kasie he ja sie urodziłam w sobote :-D a leniwa jestem :-)
Babcia mi powiedziała ze w ten dzien w ktorym poczuło sie piierwsze ruchy dziecko sie urodzi ;-)

Ostatnia edycja:
Kasie he ja sie urodziłam w sobote :-D a leniwa jestem :-)
Babcia mi powiedziała ze w ten dzien w ktorym poczuło sie piierwsze ruchy dziecko sie urodzi ;-)
oj cóż to za przepowiednie hehe. Ja nie jestem pewna, ale u mnie to chyba w sobotę czułam pierwsze ruchy, ale urodziłam Martynkę w poniedziałek:D

Umi
zdrówka;* U Was to pewnie bunt dwulatka:D

reklama
młodamamusia ciekawe kiedy ja poczułam nie pamietam wiem ze wieczorkiem z ksiazka od historii lezałam wiec kto wie moze środa...? a mały sie w środe urodził:-)

Do góry