reklama
umi2
Fanka BB :)
Lola16 cóz najwyraźniej Ty wiesz lepiej, co pisałam ile i gdzie wiec ci wierzę na słowo:-) Każda matka za dzieckiem skoczy w ogień... no chyba ze to jakas patologia to wtedy nie, ale nie znam matki która by swojego dziecka nie kochała ponad własne życie...
Lola16 cóz najwyraźniej Ty wiesz lepiej, co pisałam ile i gdzie wiec ci wierzę na słowo:-) Każda matka za dzieckiem skoczy w ogień... no chyba ze to jakas patologia to wtedy nie, ale nie znam matki która by swojego dziecka nie kochała ponad własne życie...
Umi..ale mi chodzi o to,ze piszecie tak jakby ona specjalnie Julci krzywdę zrobiła..ona tak to odbiera ale wy tego nie widzicie...
MŁODA tylko nie rodź w niedziele (bo podobno potem leniwe ludzie z niedzielnych dzieci rosną) ;-) I nie rozmyślaj na zapas... Zobaczysz, hopsiup i będzie po wszystkim, a wtedy to już niczego więcej ci do szczęścia nie będzie potrzeba
umi2
Fanka BB :)
vegas, on zdrowy ale podbyt w szpitalu zaowocował w wymuszanie wszystkiego biciem... Nauczył sie od Michałka i teraz sie z tym zmagamy.... Dziś tak mnie za włosy posiagną ze T. musiał interweniować bo nie mogłam sie wyswobodzić... ale puki co wizyty w kącie robią na nim wrażenie wiec nie jest źle. Tylko chyba przez 2 dni wystał wiecej niz przez cały rok... A ogólnie to ja sie pochorowałam...
młoda mamusia moze to juz blisko:-) chciałabys juz urodzić?
edit Kasia nie prawda moja mama z niedzieli i obrotna z niej babeczka, za to ja jestem piatkowa i co tu ukrywać przemeczać to ja sie nie lubie
młoda mamusia moze to juz blisko:-) chciałabys juz urodzić?
edit Kasia nie prawda moja mama z niedzieli i obrotna z niej babeczka, za to ja jestem piatkowa i co tu ukrywać przemeczać to ja sie nie lubie
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
hehe Kasia ja jestem chyba niedzielna tak kojarzę bynajmniej 15.03.88, ale ja to sporo sprzątam, robię, leniem nie jestem, chyba, że mam mężowi prasowac koszule Nie cierpię tego Za 3 tyg Twój ślub Stres jest? A to kościelny czy cywilny?
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Kasie he ja sie urodziłam w sobote a leniwa jestem :-)
Babcia mi powiedziała ze w ten dzien w ktorym poczuło sie piierwsze ruchy dziecko sie urodzi ;-)
Babcia mi powiedziała ze w ten dzien w ktorym poczuło sie piierwsze ruchy dziecko sie urodzi ;-)
Ostatnia edycja:
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
oj cóż to za przepowiednie hehe. Ja nie jestem pewna, ale u mnie to chyba w sobotę czułam pierwsze ruchy, ale urodziłam Martynkę w poniedziałekKasie he ja sie urodziłam w sobote a leniwa jestem :-)
Umi zdrówka;* U Was to pewnie bunt dwulatka
reklama