reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A i przykro, że skoro czytasz wnikliwie wątek nie zauważyłaś, że każda tu współczuje Julce.

Dokładnie.

Bo takie my już jesteśmy małe wredne zołzy :-D

Lola no pewnie miałam dawać mojej córce mleko krowie przy skazie białkowej, to było by bardzo mądre wtedy na prawdę była bym bardzo dobrą mamą dziecka AZS i Astmą o tak!

reklama
Co tu się dzieje? :szok: człowieka pół dnia nie ma, a ile potrafi się zmienić :sorry:

Dziewczyny piszą, bo chcą dobrze, po co to całe obrażanie się, odchodzenie z forum?

Lana nikt Ci nie napisał, że jesteś złą mamą, nikt nie napisał, że Julka ma z Tobą źle. Wszyscy po prostu wiedzą, że Julka to energiczna dziewczynka, która raczej w miejscu nie usiedzi.. dziewczyny po prostu pewnie przestraszyły się tą sytuacją wczorajszą, kto by się nie przestraszył? Nikt nie chciałby, żeby to się powtórzyło, dlaczego te posty traktujesz jako atak? A nie np. troskę?

Lola16 to jest forum dla młodych mam, więc po co się udzielasz? Myślę, że Lana potrafi sama napisać, co jej na sercu leży.

Kasiu chrzanisz trzy po trzy z jednego prostego powodu... po jakiego czorta uzywasz argumentów które pisałam do lany i kierujesz do mnie? Wyobraź sobie ze jesli coś piszę to znam znaczenie tych słów i nie trzeba mi je rozbierac na czesci pierwsze. Nie rozumiem tez argumentu o naskakiwaniu... napisz mi gdzie na nia naskoczyłam... To ze napisałam jak dziewczyny moga odbierac jej posty jest naskakiwaniem? No sorry... Chcesz na siłe być po stronie lany i walczyć z kimś kogo ta walka nie obchodzi? zachowaj wolę walki dla zainteresowanych nie dla mnie.
Lola16 dziecko usunąć... cóz kiedy ja tu pisałam ze chce usunąć dziecko? Chyba raczej ze gdy dowiedziałam sie o ciazy miałam rózne mysli w głowie w tym i to, ale myslec a chciec to dwie rózne rzeczy. Może i nie nadaję sie na matke, ale nie tobie to oceniać:-)Poza tym średnio przemawia do mnie fakt utworzenia nowego konta i bawienia sie w adwokata, jesli juz masz zamiar sie w to bawić to rób to dobrze a nie kiepsko...

UMI ja nie chcem tu wojny z nikim, zresztą chyba wiesz dlaczego... Poprostu słowa skierowane do Lany trafiły jakby były skierowane do mnie bo mój Kacper mimo wielu zakazów (uwaga Kama- ja też mojemu czegoś zabraniam;-)) i ciągłego pilnowania miał kilka nieciekawych wypadków, dlatego mnie też to zabolało i rozumiem Lane...

Wojny tu nie chce z nikim bo nie po to tu wróciłam, nie bronie Lany na siłe bo niby jaki miałabym mie w tym cel? Nie znam jej, nawet na gorzowie (mam nadzieje że cię to nie zaboli) nie odniosłam całkowicie pozytywnego wrażenia o niej, tylko poprostu, nie rozumiem dlaczego dobija się tu leżącego... Nie napisałam UMI że na nią naskoczyłaś tylko tyczyło to ogółu dziewczyn...
Zmieniam temat bo myślę że nie ma sensu toczy wojen... Każde kolejne słowo boli coraż bardziej i Lane i wciąga w kłótnie coraz więcej osób...
MŁODAMAMUSIU jak się czujesz?

Kasia a dziękuje dobrze ;-)
Ja chodze to Rafałek jest spokojny , a jak tylko usiąde to się zaczyna :-)
Ale wszystko ok :-)

Skurczybyki odeszły :-D

Kasia naszczęście ale co to bedzie jak sie zacznie łohoho :-)
No oby szybciutko poszło ;-)

No w poniedziałek mam wizyte u gina :-)

reklama
Kama ale bez przesady kazda mama nie jest wrozką i nie przewidzi co się zaraz stanie..a wiadomo ze za dzieckiem twz chodzic nie bedzie krok w krok to samo moze się przydarzyc twojej Julci czego nigdy bym nie zyczyla bron boze...Umi wlasnie to pisalas....
ja nie jestem zadnym adwokatem poprostu nie moge patrzec jak dolujecie Justyne a ona jest naprawde super mamą nie wszystkie co znam takie są!:)...wskoczylaby za Julką w ogien..Marzenka wiem ze chcecie dobzre tylko,,ze czepiacie się Justyny...a ona chce wsparcia..Kama a mi to tam czy wiecie kim jestem czy nie...

Do góry