reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasiu to ja odniosłam wrażenie że stałam się Twoim wrogiem, ja w Tobie wroga nie widzę, uwierz na prawdę nie prowadzam Julki za rączkę, bawi się sama wiele razy miała "kontrolowane wypadki" pod moim okiem żeby się uczyła "życia" i wcale nie jestem zwolenniczką wychowywania pod kloszem ale nie popadajmy ze skrajonści w skrajność. Julka też ma w tej chwili lekko zdartą skórkę na nózce, po prostu szła i się wyrżnęła i to wcale żadna tragedia, co nie zmienia faktu że po łóżku jej skakać nie pozwolę :-p ale to nie znaczy że ty nie możesz.

E:

Kasia mówisz że oprócz wymienionych dziewcząt nie nikogo więcej a z tego co widziałam to na Gorzowie piszecie obie z Laną ale to nie moja sprawa, tak poprostu napisałam.

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia sorry lubie cie bardzo, ale chrzanisz trzy po trzy jak dla mnie... nie napisałaś nic nowego czego ja bym nie napisała w pierwszym poscie do lany...
A co do wychowania to na mnie mama uwazała, potem gdy byłam starsza stałam sie chłopczyca i było jak było czyli czasem wygladałam gorzej niz koledzy z sasiedztwa, ale to nie kwestia samego wychowani ze sie boisz ludzi tylko psychiki i poczucia własnej wartości... Jesli coś zaniży twoje poczucie własnej wartości, bezpieczeństwa, automatycznie odbije sie to w przyszłosci

kaamaa
ja sobie kareczki pisze a i tak czasem sie budze o 12 w nocy i zastanawiam sie dałam czy nie dałam:/

Umi a może przypomnienie w telefonie? albo jakaś stała pora podawania leku? np. codzienie śnadanie bądź kolacja i wtedy podawanie leku, moja szwagierka tak właśnie robi też musi podawać małemu codziennie leki i od razu jak robi śniadanie to ma zakodowane że tabletka musi być.

A co do wychowania masz rację, dużo zależy od tego w jakie towarzystwo się popadnie będąc nastolatkiem.

Ja kiedyś byłam zakompleksioną dziewczynką która jest gorsza bo zostawił ją ojciec ma krzywe zęby i nosi okulary, a wyrosłam na silnie psychicznie osobę, która wie czego chce i nie da sobie w kaszę dmuchać więc zgadzam się z Umi.

Witam ja tutaj już kiedyś pisałam,,postanowie,że się nie przedstawie..Nie moge czytac tego co tu wyspujecie!!!zygac mi sie chce jak to czytam! Kamaa chyba TY jestes jakas nie normalna? to chyba normalne,ze dziecko w tym wieku wszędzie wejdzie ! Justyna jest najlepszą mamą rozwala mnie to ze piszesz ze jak 1,5 roczne dziecko moze skakac po lozku a no moze to ze zrobisz z Twojego jakiegoś kaleke to nie znaczy ze inne ma takie byc..szczerze to wszystkie Twoje posty mnie rozwalają to jaka jestes nad opiekuncza a to mleka krowiego nie a to tego nie..;/;/ trzesiesz się jak nad niemowlakiem a potem są two skutki...a Ty umi zawsze wiedzialam ze falszywa byłaś..tylko przypomnij sobie jaką Ty byłas matką ..pamiętam jak wypisywalas ze chcialas usunąc ciąże..w ogole to moim zdaniem na matke się nie nadajesz..jestes strasznie oschła i na forum i dla dziecka!..KASIA ma rację najlepiej przywiąz dziecko do smyczy i chodz z nim bo moze czasami upasc..Nie wiecie ze swoim zachowaniem ranicie Justyne..zachowujecie się jak rozkapryszone bachory a nie matki!. pzreciez nie bedzie dziecka do kibla brała za kazdym razem bez przesady..Udajecie najmądrzejsze a tak naprawde gowno wiecie...na tym forum tylko normalna jest Fikusek vegas Lana kasia i liza reszta szkoda gadac..i guzik mnei to obchodzi ze sprawdzisz sobie ip..a sprawdzaj podniecisz się chociaz: D ..jestescie wredne i fałszywe do bólu..i to na tyle..ale teraz bedziecie miec pozerke:D no ale dzieci jak dzieci..i odczepcie się od lany bo jest 1000 razy lepszą mamą niz wy..na niczym się nie znacie..jedna lepsza od drugiej:D

Kaamaa jesteś wielka! Właśnie przypomniałam sobie, że mam anty wziąc:D Ja to jestem sklerotyczka;/ Zapominalska Przemądrzalska ze mnie:D
A jak tam Julci szły kły? ViKamcia pisała, że u Vi całkiem całkiem, ja ciągle patrzę Małej w paszczę czy idą trójki bo się jakoś boję tego ich wyżynania:p Naczytałam się za dużo, nasłuchałam się za dużo a u nas jak nawet zwykły ząbek idzie to nocki kompletnie nieprzespane. A co dopiero jak kieł pójdzie:p

Lola masz odwagę obrażac to napisz kim jesteś albo ja mam to napisac? Jakim prawem piszesz jakimi my to jesteśmy mamusiami a jaką mamusią jest Lana? Co to za miara, co? Masz 16 lat i myślisz, że możesz napisac sobie wszystko? Pochamuj się. A Lanę wszystko rani, więc po co jej adwokat.

Ostatnia edycja:
UMI poczucie własnej wartości mam... wiem kim jestem, wiem ile jestem warta! Skoro napisłam to samo co ty w pierwszym poście do lany a chrzanie trzy po trzy to co ty robisz? Też cię bardzo lubię, nie chcę tu wspomina o tym co i jak było kiedyś, ale wydaje mi się ża naskakiwanie na dziewczyne która kilka godzin wcześniej wyratowała swoje dziecko jest naprawde rzeczą niestosowną!!! Wzbudzanie w niej winy, i wogóle z pewnością w takiej trudnej sytuacji nic nie da! Czy twój Kacper nie miał siniaków? czy nigdy nie spadł z krzesła?

KAMMA na gorzowie też są mamy które znam od jaiś 2 lat a lana jest tam dla mnie nowa i tak samo tu jak i tam nie mam o niej zdania! a ty szpiegowac nie musisz bo i tak nic nie znajdziesz... Chyba że może uważasz mnie za trola albo jakiegoś pedofila to sobie szukaj proszę bardzo

A czy obraziłam Ciebie?po pierwsze to nie zaden adwokat bo dobrze wiesz ze czytam ten wĄTEK..A PO drugie jesli powiesz kim jestem to bedzie swiadczyc o Tobie jaka jestes falszywa!zawsze mialam o Tobie dobre zdanie z resztą wiesz ale teraz mnie zdenerwowalas..powinniscie wspierac lane a nie jeszcze bardziej ją dołowac..ciekawe jak Martynka kiedys upadnie czy będziesz tak pisala o sobie jak o Lanie..Vikamcia tez się panoszy widze ze nie z jednego wątku ją wywalili..za jej nie wyparzoną buzie

Kasia szpiegować?:-D:-D:-D po poprostu był nowy wątek na moderatora i podczytałam trochę i tyle.

Vegas Julce kły przeszły prawie nie zauważenie, gorsze były 4-ki, powodzenia, może nie będzie tak źle :tak: oby.

Widzę znowu kolejna gwiazda "jednego postu" :-D:-D:-D

Tak jestem złą matką bo nie daję mleka krowiego, tak jestem złą matką bo nie pozwalam skakać mojemu dziecku po łóżku, tak jestem złą matką bo nie pozwalam jej wchodzić na stół, i można tak wymieniać bez końca :-D:-D:-D:-D

Lola ja mam prawo do własnego zdania, Ty do swojego również, ale weź tu nie obrażaj nikogo bo to akurat świadczy źle tylko i wyłącznie o Tobie.
A i przykro, że skoro czytasz wnikliwie wątek nie zauważyłaś, że każda tu współczuje Julce.

reklama
Kama jestes zalosna!:))tyle ci powiem..co do mleka krowiego to znam dzieci kotre pily je od 4 miesiąca albo wczesniej i teraz sa zdrowe i nie chorują a nie szprycują tym mlekiem a potem dziwic się ,ze dzieeci chorują malo wiesz....'dobra mamo" hahaha...ale pamiętaj ze ciebie tez kiedys spotka cos zlego za twoją wrednosc:)

Do góry