reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

wita ja tradycyjnie dopiero teraz
my dziś dzień towarzyski mieliśmy na spacerku kuzynkę spotkałam to wpadła na kawkę potem jeszcze jedna z chłopakiem przyjechała (ta właśnie co poroniła) i tak wieczór nas zastał.Z mój dziś na nockę poszedł a w sobote teściowa ma do nas zawitać bo jeszcze nie była w tym nowym mieszkaniu gdzie teraz wynajmujemy to jakiś obiad musze zrobić.

My szczepiliśmy też tą zwykłą szczepionką i ok może raz jakiś mały stan podgorączkowy Antos przechodził ale tak to wszystko wsio na szczęście tylko podczas szczepienia nie mogliśmy dać mu rady żeby go utrzymać tak sie biedaczek wyrywał aż boje się pomyśleć co to będzie w lipcu na kolejnej.
A z nowości to niecierpliwie czekam na okres który mam nadzieje dostać niby 15 ale są powody do obaw...trzymajcie kciuki oby przyszedł.

Lana,aga śliczniutkie dzieciaczki Julcia urocza (oby biegunka ustała i dupcia szybko się wygoiła) aga a Kacperek super ma te ustka faktycznie uroczy jest nie ma co!
fikusek zazdroszczę tych masaży pewnie po będziesz jak nowo narodzona

Dość dawno sie nie pokazywaliśmy to się przypominamy oto ANTONIO

Załączniki

• IMG_3317.jpg
    IMG_3317.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 29
  • IMG_3362.jpg
    IMG_3362.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 24
  • IMG_3254.jpg
    IMG_3254.jpg
    55 KB · Wyświetleń: 26
  • IMG_3357.jpg
    IMG_3357.jpg
    49,2 KB · Wyświetleń: 28
  • IMG_3246.jpg
    IMG_3246.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnia edycja:
reklama
Hej. A ja brązowa już, maj a tak fajnie się opaliłam. Szkoda tylko, że pogoda ma się psuc.

Lana kurcze, biedna Jula:( Znam ten ból. Nasza ostatnio jakoś marcem miała odparzoną solidnie dupkę, też właśnie zrobiła kupkę na spaniu i miała krosty. Ale my stosujemy zawsze taki krem specjalny, gdzieś tam w szafce jest, nie znam nazwy na pamięc, i fajnie po nim wsjo znika. Kiedyś na receptę, ostatnio dostaliśmy bez.
Słodkie ma te warkoczyki:) Cała Mama:) Fajna Śmieszka:)

Agoosia gratuluję córeczki:) Fajnie, że będzie parka:) Słodziutko Kacperek śpi. Ale ma rzęski i usteczka:) Jak laleczka:)

Umi zdrowia dla Kacperka;*

KasiaF cóż Cię tak dołuje?:** Powodzenia w szukaniu kiecki.

Zupka to mam nadzieję, że poznasz płec. A kiedy to połówkowe masz?

Ja szczepiłam zawsze zwykłą z NFZ, Mała zawsze płakała przy wkuwaniu, ale chwila i była cisza. Brak skutków ubocznych:-)

Oj VEGAS szkoda gadac... Tu człowiek normalnie funkcjonuje a obok rzeczy takie się dzieją jakich by się nie spodziewał... Ale lepiej nie będe tu się na ten temat rozpisywac...
A pogoda pod koniec maja ma by spowrotem letnia, wiem bo oglądam te długoterminowe bo chcę wiedzie jaką w wesele będziemy mieli... Też bym się poopalała ale ja i tak na raka się spiekę i tyle z opalenizny... Kacper już też brązowy, nie wiem jakim cudem tak szybko załapał słońce...

Miałam iś spa ale jakoś zasną nie mogę... Poczytam sobie stare wątki

KasiaF ja na początku też byłam czerwona, ale teraz brązowa, kwestia dnia, dwóch. Po roku bez opalania to normalne, że na raczka się człowiek spieka;) Ja zaraz muszę iśc spac bo jak J wraca z nocek to mi się Mała budzi i nie chce potem dalej spac, więc po 6 dni zaczynamy;/ Masakra. Mam nadzieję, że wraz z inną zmianą J Mała wróci do dawnego spania do 8, a nawet i 9;)

VEGAS ja mam taki typ skóry że tylko delikatnie mogę się opali bo jak mocniej to mi skóra zejdzie i nici z opalania... M pojechał do pracy a ja dalej kompa męcze ;-)

Vegas ja chciałam się wczoraj poopalać,ale naturalnie po 10 minutach uciekłam pod drzew się schować :-D

My dziś pospałyśmy :-D do 7 :szok: co prawda od 4 non stop się wierciła i latała po łóżku no ale 7 to nie 5:-D

Hej
Zupka no niestety w ciagu kilku godzin neta juz nie bede pewnie miec, góra jutro ;] Zycze powodzenia na usg połówkowym!
Justys super fotki :-)
Vegas ja tez opalona juz na brazowo a rece to jak mulatka :dry:

Humoru ciagle brak, ale jak tu go miec wogole...
Pokarm mi zanika w piersiach niestety... Mikiemu musze dawac w nocy butle bo z cyca sie nie najada i w dodatku mnie bolą jak doi a tam nie ma nic prawie...:-(

Kasia dziekuje:) nawet nie wiedzialam ze Polio jest przyczyna...

Lana mam nadzieje ze Julci sie polepszy

A ja mam zle wiesci ,dzis w nocy wzywalismy karetke do babci bo stracila swiadomosc....jest na intensywnej terapii...prawdopodobnie wina cukru ale maja badac.Teraz dziadek pojechal tam..

reklama
Dziewczyny zdarzyło się coś dla mnie dziś niewiarygodnego! Jest już ta godz a moje dziecko jeszcze śpi! Normalnie szok:-D od dzisiaj nie bardzo się będę odzywała, bo mama przyjeżdża, potem ten roczek i wjazd do Szczecina:-(
Fikusek życzę zdrowia dla Babci :*
Liza Głowa do góry, czasem sytuacja wydaje się beznadziejna, ale musisz być silna i wiem, że na pewno będziesz.
Vegas Kacper, to czysty tata, M też ma takie usta i rzęsy, ale kolor oczy i włoski ma po mnie :)
Justyś Dziękuję :) Antoś też super, w piaskownicy wymiata :)
Gosia Loczki z tyłu ma bujne, ale z przodu łysinka :)
Kasia To mnie pocieszyłaś, bo ja myślałam,że łatwiej pomylić się z dziewczynka :)
Zupaogorkowa Nie taki mały, to niezły klocek:-D
Kaamaa Nie mam nic przeciwko żeby został jakimś prezesem ( i wysyłał mamę do spa i na wyspy kanaryjskie ) :-D

Do góry