reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
my też się szczepimy pentaximem i nie mieliśmy żadnych objawów poszczepiennych. a jak już jesteśmy przy szczepionkach to szczepiła któraś na meningokoki? bo ja się cały czas waham.

Calie- ja właśnie się zastanawiam czy nie zaszczepić. Adaś przeszedł już zapalenie opon i boję się tego,ze mógłby znowu zachorować. Po drugim roku życia można szczepić jedną dawkę i to dużo tańsza jest ta szczepionka.Tylko,ze tą szczepionkę zalecają powtarzać a boje się,ze za 2 czy 3 lata zapomnę jak to tylko zalecenie,no i czy coś by się stało jakby nie dostał kolejnej. No i dodatkowe stresy jak przyjmie to szczepienie.

witam sie wieczornie...
Agoosia Gratulacje dziewczynki, najwazniejsze zeby zdrowa była:) a Twoj Aniołek jaki slodki a jakie loczki ma...hihi:)
Lana Julcia to na starsza wyglada ale slicznotka z niej:) oczywiscie ze do mamusi podobna:yes:
Moje dziecie spi. caly dzien (prawie) jeczy steka mruczy...Matko Kochana nie wiem co Jej jest ale niedobra jest i tyle!!!
Pisałam wam juz ze pewna dziewucha jest nam winna pieniadze.a nie bardzo chce nam je oddac... wpadlam tu kiedys do niej do pracy rabanu narobilam rate oddala bo ma comiesiac po 350 zl a teraz nic ...
juz nie wiem jak to dziewuszysko mam traktowac. Ja z nia to zalatwiam bo moj chlop to zaraz ja zje*** i tyle z ich gadki. Macie jakies pomysly??? Pomozcie,prossze... ja juz wszystkiego probowalam,prosilam blagalam ona twierdzi ze kase ma ze odda odda i tak z miesiaca na miesiac jutro i jutro . jest nam winna ponad 4 tys...to nie jest malo a my porzebujemy kasy
samochod nam sie dzis popsul
paliwo cieknie strach nim jezdzic niech to sprzeda w cholere i cos nowszego kupi bo tragedia...:(
z tego wszystkiego zapomnialam... okresu dzis dostalam,maz moj bardzo sie ucieszyl ja z reszta tez:-D

GOSIA współczuje sytuacji z tą dziewczyną... Niestety tak to jest... Ja jakoś jak kase pożycze to jak 2dni się spóźnię z oddaniem to już mnie sumienie gryzie... Nie rozumiem takich istot...
FIKUSEK,LANA a czy maluchy miały szczepienie na POLIO w tej dawce?

GOSIA współczuje sytuacji z tą dziewczyną... Niestety tak to jest... Ja jakoś jak kase pożycze to jak 2dni się spóźnię z oddaniem to już mnie sumienie gryzie... Nie rozumiem takich istot...
FIKUSEK,LANA a czy maluchy miały szczepienie na POLIO w tej dawce?

mialy..taka trudna nazwa i dluga no nie?

reklama
No to właśnie na polio dzieci tak mocno reagują... Ja to na swoim też zauważyłam... Jak polio nie było to lajcik był jak polio było to masakra... I później właśnie na forum czytałam że to takie choler...stwo jest
LANA smaruj dupke smaruj...Oby jej się szybciutko zagoiło... I oby już biegunki nie miała
FIKUSEK i żeby Alanek też już nie miał objawów poszczepiennych

Do góry