reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Patrycja cóż Cię tak wsjo boli?:)
Hmmmm co do prezentu może piramidka? Może wywrotka taka duża co by mógł sam w niej siedziec nawet? Może basenik?:D Może taką małą huśtawkę jak Martynka ma ślimaka? Coś takiego DSCN4095_360x480.jpg hehe teraz się skapłam, że mam go w avatarze ciut widocznego

reklama
patrycja tak jak Vegas pisze, może wywrotka? jeśli nie macie. Teraz w Biedronce są firmy Wader za 59 zł :tak: bardzo fajna, polecam :-p

Vegas Anetka widziałam wczoraj ta wywrotke ale w sumie nie miałabym gdzie tego trzymać.... maja tyle zabawek dużych aut... hmmm sama niewiem co mu kupię..
Vegas a mnie tak wszystko boli bo wczoraj spadłam ze schodów i jestem cała poobijana, mam ręce sine nawet podbródek zadrapany no i niewiem jak ale uda mnie bolą że ledwo chodze... plecy ehhh wszystko dosłownie wszystko..... szwagier jeszcze przyjechał do mnie na kawe i mi tyłek zawracał :p

edit
Ja bym chciała jakąs taka zabawke która gra i świeci :)

Patrycja o ludu. Ale ból minie, nie obijaj się więcej:D Ja mam do dziś stracha, jakiś uraz mi został:D bo w ciąży 2x spadłam ze schodów;/
To może coś ogrodowego mu kup? Bo macie ogród, co nie? Na filmiku widziałam. To Wasz? Można jakąś huśtaweczkę, nie wiem czy ma do piaskownicy sprzęcicho? A może kup mu tablicę na kredy albo na mazaki/magnesy. Ale to wychodzi drożej.
My sami musimy kombinowac co kupic Chrześniaczce, bratankom, bratanicy, Krzysiowi, Małej:D Ciężki orzech do zgryzienia. Jakoś łatwiej mi się do dziewczynek kupuje.

Ostatnia edycja:
A u nas zrobili wesołe miasteczko:-) i jutro sie wybieramy z Kacprem jesli bedzie ładna pogoda. Ciesze sie jak dziecko:-p

pati ja nie pomoge bo miałam taki sam problem:/
kaamaa ja tez lubie 13:-p
Vegas podobają mi sie zabawki twojej córki normalnie macie w domu mała sale zabaw dla dzieci:-p
Lana i jak tam odparzenia? mam nadzieje ze ustepuje?
Fikusek Współczuję, mam nadzieje ze sie polepszy babci
Liza uszy do góry i jeszcze wielu takich rocznic ci rzyczę

Vegas w sumie nic mi sie takiego nie stało tylko wygladam jakby mnie ktoś pobił :-D musze maść kupić na te siniaki bo w krótkim rękawku nie wyjde :/
Tak tak to nasz ogródek.... myślałam właśnie też nad hustawką no ale zobaczymy... jutro jedziemy na zakupy to cos na pewno weźmiemy :)

Patrycja to może garnuszek edukacyjny?:p Ale raczej nie należy do tanich a nie wiem w jakich granicach cenowych byś coś chciała.
Umi dzięki. Na ogrodzie jest sporo zabawek takich ogrodowych, Mała ma huśtawkę-ślimaka, piaskownicę, rowerek, bo ten plastikowy misiowy w domu a na ogrodzie ma ten z gumowymi kołami trójkołowy z dużym siedziskiem, ma też jeździk tam wyciągnięty, hulajnogę, zjeżdżalnię.

Vegas cos sie wymyśli a może coś całkiem innego mi wpadnie w oko jak bedziemy w centrum :)
Przyszła do mnie przed chwila paczka od Lany otwieram a tam przesłodki Misio..... a oto i on i kilka świeżych zdjęć Kubusia :)SDC17524.jpgSDC17486.JPGSDC17463.JPGSDC17498.JPG

Dodam że na koszulce Misia jest zdjęcie moich chłopaków ( może nie być widac :)

Umi dziekuje ale wolałabym lepsza rocznice niz ta co jest w tym roku :dry: miedzy mna i M jest oki ale za to inne sprawy sie walą;]
Patrycja hmm, niewiem co moglabys kupic, moze basen to dobry pomysl? oba łobuzy skorzystaja,,,
super misio, a Kubus jaki do ciebie podobny:)

Miki mi spal tylko godzine :dry: nie dasl mi odpoczac nic... ehh

Ostatnia edycja:
reklama
Eliza basenik maja takiego różowego słonia ale w sumie oboje sie nie zmieszczą już do niego więc to całkiem fajny pomysł :)
ooo u nas zaraz lunieee ale sie ciemno zrobiło ;/

Do góry