reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej.... ja jestem cał posiniaczona i obolała... ehhhh czuje sie jakby mnie traktor przejechał no ale do wesela sie zagoi...
Fikusek dużo dużo zdrówka dla babci...
Lana jak tam dupcia Julki??

Liza Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu ;*

lolkak to Ci Maja dała ładnie pospać :-p

fikusek współczuję... zdrówka dla babci :tak:

Ale u nas dzisiaj pogoda.. :dry: deszcz od rana leje, ciemno, pochmurno i strasznie duszno :dry: Obudziłyśmy się ok. 8, a myślałam, że jest dużo wcześniej, bo o 8 już zazwyczaj jasno. Jutro idziemy na majówkę.. jakoś nieciekawie się zapowiada.

Wczoraj w Biedronce kupiliśmy Zuzi świetną różową wywrotkę :tak: to już na Dzień Dziecka, ale dostała już wczoraj, bo była z nami jak kupowaliśmy :tak: poza tym kupiliśmy jej też taki fajny bidon z pozkręcaną rurką z myszką Minnie :tak: Zuzka zachwycona :tak::tak:

Helloł

Callie też się zastanawiałam czy szczepić i myślę tak jak Fikusek że chyba po 2 roku zaszczepię.

Fikusek współczuję babci..... mam nadzieję że wszystko się dobrze skończy.

Liza wszystkiego dobrego:* dużo miłości Wam życzę :*

Lolkak a nie mówiłam że się zaczyna podlizywać Majka :-D:-D

Aga to jak już będziesz jechała na te kanary to zabierz mnie ze sobą:-D

Pati
posniaczona? a coś Cię z R wyrabiali? :-D

Dla mnie dziś szczęśliwy 13 Julka dziś 16 miesięcy kończy :-)

Zapomniałam wcześniej zapytać Anetka kupiliście ten rowerek biegowy?

U mnie też dziś deszcz kropi z rana byłyśmy na chwilę na podwórku bo musiałam w ogródku posadzić ogórki. Mam nadzieję że po południu też uda nam się wyjść bo Julka żyć mi nie da, teraz na szczęście śpi.
Idę coś zjeść.

Hej. U nas w nocy padało a teraz jest trochę zachmurzone, czasem słonko wychodzi delikatne.

Liza oo to już. Wszystkiego dobrego, dużo szczęścia i miłości:) Super staż!:) I.. będzie dobrze, pamiętaj;**
Fikusek współczuję.. zdrowia dla babci;*
Kaamaa buziaczki dla Julci z okazji 16 miesięcznicy:)))

miałam prasowac dziś stertę ubranek Martynki, ale.. nie chce mi się:D

reklama
Vegas mi tez sie nic dzis nie chce ale to dlatego że wszystko mnie boli.....
muse pranie zrobic i obiad jeszcze a tak to juz ogarnełam.... aaa i kurz zetrzeć jeszcze.
Akurat jak teraz pogoda sie zepsuła to pranie musze robić no trudno bedzie schło dłużej .... tyle dobrze że nie ma tego dużo :)
dziewczyny co można kupic rocznemu dziecku na dzien dziecka??? Sebusiowi chcemy rower kupic ale co dla Kuby to nie mam pojęcia :/

Do góry