reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Eliza mam nadzieje że jednak to lekarz go wypisał.... i że bedzie lepiej już z tata....

Lana ja Ci już cos powiedziałam nie raz na temat Twojego jedzenia... zacznij jeść o stałych porach lubuska babooooo :):):p:p:p

reklama
Zgadzam sie z Patrycją, Lana jedz o stałych porach i bedzie dobrze...
Ja teraz to nawet za duzo nie jadam, bo nie mam ochoty przez te problemy :-(
Patrycja ja tez mam taka nadzieje ;]

Eliza ale ja Ci sie wcale nie dziwie że nie chcesz jeść.... ja tez tak mam jak są nerwowe sytuacje czy jakies problemy... w końcu w ten sposób zrzuciłam 4 kg w kwietniu

Moja mama schudła w 3 miesiące 13 kg przez tą dietę Dukana. A z nerwów też nie potrafię jeść, wszystko staje w gardle i koniec.

agoosia a ja przez Dukana schudłam 10 i przybrałam drugie tyle i tak 2 razy... na mnie działa zupełnie odwrotnie niestety
Eliza ja za to jak sie denerwuje to jem i jem:/ a ze czesto sie stresuje to i szybko tyje... ale w szpitalu zrzuciła 2 kg w 3 dni
kaamaa ooo dzien wolny to pewnie jakis braciszek sie majstrował:-D
Lana ja dzis jade do biedronki:-p

Pokażę Wam jak Kacper dzisiaj fajnie spał :) SAM_0124.jpg
Aż ciężko uwierzyć, że taki Aniołek może tak broić :)

Lana, Fikusek a ja właśnie szczepię tą skojarzoną płatną to może nie będzie aż tak źle :confused: cholera już teraz się boję.

Umi nie kracz babo! :-D braciszek nie jest mile widziany :-D

Aga ale słodziak, ręcę za głowe założone jak prezes :-D

reklama
Ja nie szczepilam skojarzonymi tylko zwyklymi wszystkie dzieciaki i kazde przechodzi je bezobjawowo :tak: takze spokojnie;-)

aagosia słodkie zdjecie.... jaki on urwis...:dry: toz to aniolek... ;-)

Do góry