reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Eliza mam nadzieje że jednak to lekarz go wypisał.... i że bedzie lepiej już z tata....

Lana ja Ci już cos powiedziałam nie raz na temat Twojego jedzenia... zacznij jeść o stałych porach lubuska babooooo :):):p:p:p

reklama
Zgadzam sie z Patrycją, Lana jedz o stałych porach i bedzie dobrze...
Ja teraz to nawet za duzo nie jadam, bo nie mam ochoty przez te problemy :-(
Patrycja ja tez mam taka nadzieje ;]

Eliza ale ja Ci sie wcale nie dziwie że nie chcesz jeść.... ja tez tak mam jak są nerwowe sytuacje czy jakies problemy... w końcu w ten sposób zrzuciłam 4 kg w kwietniu

Moja mama schudła w 3 miesiące 13 kg przez tą dietę Dukana. A z nerwów też nie potrafię jeść, wszystko staje w gardle i koniec.

agoosia a ja przez Dukana schudłam 10 i przybrałam drugie tyle i tak 2 razy... na mnie działa zupełnie odwrotnie niestety
Eliza ja za to jak sie denerwuje to jem i jem:/ a ze czesto sie stresuje to i szybko tyje... ale w szpitalu zrzuciła 2 kg w 3 dni
kaamaa ooo dzien wolny to pewnie jakis braciszek sie majstrował:-D
Lana ja dzis jade do biedronki:-p

Pokażę Wam jak Kacper dzisiaj fajnie spał :) SAM_0124.jpg
Aż ciężko uwierzyć, że taki Aniołek może tak broić :)

Lana, Fikusek a ja właśnie szczepię tą skojarzoną płatną to może nie będzie aż tak źle :confused: cholera już teraz się boję.

Umi nie kracz babo! :-D braciszek nie jest mile widziany :-D

Aga ale słodziak, ręcę za głowe założone jak prezes :-D

reklama
Ja nie szczepilam skojarzonymi tylko zwyklymi wszystkie dzieciaki i kazde przechodzi je bezobjawowo :tak: takze spokojnie;-)

aagosia słodkie zdjecie.... jaki on urwis...:dry: toz to aniolek... ;-)

Do góry