reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Młodamamusia No nie wiem właśnie :) Może jutro na wizycie się dowiem. Wiesz mam synka, to jakoś tak czuję, że teraz będzie Oleńka:-) Chociaż powiem szczerze, że nie będę rozczarowana jak będzie chłopczyk, ważne by zdrowe było wiadomo :)

reklama
Agoosia no najważniejsze aby było zdrowe :-) ja od samego początku miałam przeczucie ze chłopiec :-) . No i jest Rafał :-)

Młodamamusia Mój tata miał na imię Rafał :) Co do macierzyńskiego to z tego co wiem to to 100% przez 20 tyg, ale nie wiem jak to z praktykami jest, bo ja pracuję normalnie na umowę. Najlepiej dowiedz się wcześniej, bo nie wiem czy nie trzeba o ten urlop pisać jakiegoś wniosku, żeby w razie czego nie było za późno, bo jak sie należy to trzeba korzystać :)

agosia pomylka, mialo byc ze wiecej ciuchow dla dziewczynek, takich mniejszych, do roku:tak: :-p
No i u nas wyplaty tez jeszcze nie ma a dzis 10 :dry: ehhh, tez to dziwne :no:

Liza to to się zgadza, może będę miała córeczkę to będę szaleć :) Na pewno przeleją, ja też się stresowałam, bo normalnie już 7-8 są, tu dziś zdziwienie dopiero 10 przyszły.
Mlodamamusia ja mam umowę do 31 grudnia 2015, ciekawe jak to będzie z wychowawczym, kompletnie sę nie znam na tych wszystkich przepisach:zawstydzona/y: ale na razie nie zaprzatam sobie tym głowy, bedę się komuś radzić w październiku:-D A Ty to już lada moment pochwalisz sie nam swoim Rafałkiem:tak:

Agoosia ja tez sie na razie tym nie martwie...
No juz nie długo ;-) Z jednej strony chciałabym juz mieć Rafałka przy sobie :-) a z drugie strony strasznie boje sie porodu :-(
tez się bałaś?

Mlodamamusia ja nie miałam za bardzo na to czasu, bo odeszły mi wody niespodziewanie w 35 tyg i wszystko działo się dość niespodziewanie, bardziej bałam się o zdrowie Kacperka. Ale przez całą ciążę oczywiście byłam pełna obaw.Teraz stresuję się mniej, wiem co mniej wiecej mnie czeka, chociaż wiadomo kazdy poród inny. Głowa do góry, jak zobaczysz Rafałka o wszystkim co złe zapomnisz od razu:tak:
Justyna Dzieki :)

reklama
Do góry