reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Młodamamusia No nie wiem właśnie :) Może jutro na wizycie się dowiem. Wiesz mam synka, to jakoś tak czuję, że teraz będzie Oleńka:-) Chociaż powiem szczerze, że nie będę rozczarowana jak będzie chłopczyk, ważne by zdrowe było wiadomo :)

reklama
Agoosia no najważniejsze aby było zdrowe :-) ja od samego początku miałam przeczucie ze chłopiec :-) . No i jest Rafał :-)

Młodamamusia Mój tata miał na imię Rafał :) Co do macierzyńskiego to z tego co wiem to to 100% przez 20 tyg, ale nie wiem jak to z praktykami jest, bo ja pracuję normalnie na umowę. Najlepiej dowiedz się wcześniej, bo nie wiem czy nie trzeba o ten urlop pisać jakiegoś wniosku, żeby w razie czego nie było za późno, bo jak sie należy to trzeba korzystać :)

agosia pomylka, mialo byc ze wiecej ciuchow dla dziewczynek, takich mniejszych, do roku:tak: :-p
No i u nas wyplaty tez jeszcze nie ma a dzis 10 :dry: ehhh, tez to dziwne :no:

Liza to to się zgadza, może będę miała córeczkę to będę szaleć :) Na pewno przeleją, ja też się stresowałam, bo normalnie już 7-8 są, tu dziś zdziwienie dopiero 10 przyszły.
Mlodamamusia ja mam umowę do 31 grudnia 2015, ciekawe jak to będzie z wychowawczym, kompletnie sę nie znam na tych wszystkich przepisach:zawstydzona/y: ale na razie nie zaprzatam sobie tym głowy, bedę się komuś radzić w październiku:-D A Ty to już lada moment pochwalisz sie nam swoim Rafałkiem:tak:

Agoosia ja tez sie na razie tym nie martwie...
No juz nie długo ;-) Z jednej strony chciałabym juz mieć Rafałka przy sobie :-) a z drugie strony strasznie boje sie porodu :-(
tez się bałaś?

Mlodamamusia ja nie miałam za bardzo na to czasu, bo odeszły mi wody niespodziewanie w 35 tyg i wszystko działo się dość niespodziewanie, bardziej bałam się o zdrowie Kacperka. Ale przez całą ciążę oczywiście byłam pełna obaw.Teraz stresuję się mniej, wiem co mniej wiecej mnie czeka, chociaż wiadomo kazdy poród inny. Głowa do góry, jak zobaczysz Rafałka o wszystkim co złe zapomnisz od razu:tak:
Justyna Dzieki :)

reklama
Do góry