reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza Dziękuję.
Zazdroszczę opalania, ja po prostu uwielbiam sie opalać, ale bardziej leżąc plackiem i katując się w upale :-) Co do rozstępów, to po południu jak M wróci mam zamiar wyruszyć troszkę w miasto, pepco otworzyli to zobaczę co tam ciekawego i po krem na rozstępy właśnie mam zamiar iść, bo po Kacperku zostało mi trochę na piersiach i udach, ale niczym się za bardzo nie smarowałam. Ja mam ten feler że ciało mi się opala a twarz nie:confused:
Justyna Coś czuję, że będzie dobrze :)
Zupaogókowa A ja to sypiam jak dziecko:-)

Ostatnia edycja:
reklama
mlodamamusia ja jestem caly czas, bo za goraco jest by wyjsc z dzieciakami :-)
agosia hehe, u mnie sie wsio opala na szczescie w miare równo, brzuch wolniej, a rece najszybciej ;-)
No i a pepco mozna sie niezle obkupic:tak: lubie tam jezdzic ;-)
Ja rozstepy mam tylko po Danielu... Z Hania i Mikim nic sie nie pojawilo na brzuchu ;]

Liza widze nowe suwaczki i fotka ;-) śliczne masz te pociechy!;-)
Ja w pepco to ostatnio szalałam za bodami dla małego ;-)
Agoosiaaa witaj :-)

Mam pytanko, może któraś z Was się zna na tym? Jestem na zwolnieniu od końcówki lutego czyli w marcu dostałam wypłatę za normalnie przeze mnie wypracowany miesiac było to 1368 zł. W kwietniu dostałam już jak nie pracowałam niecałe 1200, a dziś wchodzę na konto patrzę a tam 1030 zł. Nie wiecie od czego to zależy?

Liza Mam nadzięję, że kupię Kacprowi jakieś krótkie spodenki, no i sobie coś pewnie też znajdę:-)
Mlodamamusia widzę ze zakupy już robisz dla dzidziusia, ja prawie wszystko mam po kacperku, ale na pewno sobie nie pozaluję, ale umowiłam się z mezem, ze jak bedzie na urlopie i bede znala plec to sie za to wezmiemy :)

mlodamamusia dzieki ;-) udała nam sie ta gromadka...
agosia ja sie nie znam, wiec nie pomoge :-p napewno znajdziesz tam krótkie spodenki! tam sa super komplety, :tak: ale w tym co ja bylam to wiecej jest ubranek do chlopców :confused:

Liza no na pewno sie udała :-)
agosia to nie masz L4 płaconego 100 % ??
A co do ciuchów to nawet i wczoraj zakupiłam 3pary bodów :-)

Liza To to chyba jakiś wyjątkowy sklep, bo gdzie się nie wejdzie jest wiecej ubranek dla dziewczynek. Ale wiadomo uczy się szyku od najmłodszych lat:-D Ja jeszcze nigdy nie byłam w pepco, mam nadzieję, że u nas też będą komplety bo właśnie czegoś takiego szukam. Poszłabym już, bo to po drugiej stronie ulicy od mojego domu, ale Kacper śpi i pewnie będzie spał aż Marcin nie przyjdzie o 15:30 :)
Mlodamamusia No własnie mam i jestem bardzo zdziwiona prze te wyplate:confused: bede musiala zadzwonic do kadr i sie dowiedziec. Ja muszę się przyznać, że pomimo, że od Lany mam masę ciuchów i od mamy i po kacperku, to i tak kupiłam już kilka różowych sztuk :)

Ostatnia edycja:
Agosia ja wiem po sobie tez teraz jestem na L4 i mam 100% płatne
Więc zadzwon tam jak najszybciej i sie dowiedz. Dlaczego w tym miesiącu tak a w poprzednim inaczej ...

Mlodamamusia Rozumiem nawet że druga jest niższa, bo za luty mogłam dostać premię, a wiadomo na l4 nie ma premii, ale 1200, a 1030 to ładna różnica. Ehhh... jutro muszę dzwonić, bo tam tylko do 13 siedzą:( a idziesz na macierzynski?

reklama
Agoosia no różnica jest ... to zadzwon :-) 3mam kciuki aby sie wyjaśniło:-)
A to nosisz pod serduszkiem dziewczynke?;-)

Bo wiesz u mnie to jest tak :.
Ja mam 19 lat ucze sie i mam praktyki w zawodzie sprzedawca.
Wypłaty nie mam duzo bo jest to 120zl . No ale wiesz zawsze coś:-)
Tak ide na macierzyński. I własnie nie wiem ile bede dostawała tego mecierzyńskiego?

Do góry