reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza Dziękuję.
Zazdroszczę opalania, ja po prostu uwielbiam sie opalać, ale bardziej leżąc plackiem i katując się w upale :-) Co do rozstępów, to po południu jak M wróci mam zamiar wyruszyć troszkę w miasto, pepco otworzyli to zobaczę co tam ciekawego i po krem na rozstępy właśnie mam zamiar iść, bo po Kacperku zostało mi trochę na piersiach i udach, ale niczym się za bardzo nie smarowałam. Ja mam ten feler że ciało mi się opala a twarz nie:confused:
Justyna Coś czuję, że będzie dobrze :)
Zupaogókowa A ja to sypiam jak dziecko:-)

Ostatnia edycja:
reklama
mlodamamusia ja jestem caly czas, bo za goraco jest by wyjsc z dzieciakami :-)
agosia hehe, u mnie sie wsio opala na szczescie w miare równo, brzuch wolniej, a rece najszybciej ;-)
No i a pepco mozna sie niezle obkupic:tak: lubie tam jezdzic ;-)
Ja rozstepy mam tylko po Danielu... Z Hania i Mikim nic sie nie pojawilo na brzuchu ;]

Liza widze nowe suwaczki i fotka ;-) śliczne masz te pociechy!;-)
Ja w pepco to ostatnio szalałam za bodami dla małego ;-)
Agoosiaaa witaj :-)

Mam pytanko, może któraś z Was się zna na tym? Jestem na zwolnieniu od końcówki lutego czyli w marcu dostałam wypłatę za normalnie przeze mnie wypracowany miesiac było to 1368 zł. W kwietniu dostałam już jak nie pracowałam niecałe 1200, a dziś wchodzę na konto patrzę a tam 1030 zł. Nie wiecie od czego to zależy?

Liza Mam nadzięję, że kupię Kacprowi jakieś krótkie spodenki, no i sobie coś pewnie też znajdę:-)
Mlodamamusia widzę ze zakupy już robisz dla dzidziusia, ja prawie wszystko mam po kacperku, ale na pewno sobie nie pozaluję, ale umowiłam się z mezem, ze jak bedzie na urlopie i bede znala plec to sie za to wezmiemy :)

mlodamamusia dzieki ;-) udała nam sie ta gromadka...
agosia ja sie nie znam, wiec nie pomoge :-p napewno znajdziesz tam krótkie spodenki! tam sa super komplety, :tak: ale w tym co ja bylam to wiecej jest ubranek do chlopców :confused:

Liza no na pewno sie udała :-)
agosia to nie masz L4 płaconego 100 % ??
A co do ciuchów to nawet i wczoraj zakupiłam 3pary bodów :-)

Liza To to chyba jakiś wyjątkowy sklep, bo gdzie się nie wejdzie jest wiecej ubranek dla dziewczynek. Ale wiadomo uczy się szyku od najmłodszych lat:-D Ja jeszcze nigdy nie byłam w pepco, mam nadzieję, że u nas też będą komplety bo właśnie czegoś takiego szukam. Poszłabym już, bo to po drugiej stronie ulicy od mojego domu, ale Kacper śpi i pewnie będzie spał aż Marcin nie przyjdzie o 15:30 :)
Mlodamamusia No własnie mam i jestem bardzo zdziwiona prze te wyplate:confused: bede musiala zadzwonic do kadr i sie dowiedziec. Ja muszę się przyznać, że pomimo, że od Lany mam masę ciuchów i od mamy i po kacperku, to i tak kupiłam już kilka różowych sztuk :)

Ostatnia edycja:
Agosia ja wiem po sobie tez teraz jestem na L4 i mam 100% płatne
Więc zadzwon tam jak najszybciej i sie dowiedz. Dlaczego w tym miesiącu tak a w poprzednim inaczej ...

Mlodamamusia Rozumiem nawet że druga jest niższa, bo za luty mogłam dostać premię, a wiadomo na l4 nie ma premii, ale 1200, a 1030 to ładna różnica. Ehhh... jutro muszę dzwonić, bo tam tylko do 13 siedzą:( a idziesz na macierzynski?

reklama
Agoosia no różnica jest ... to zadzwon :-) 3mam kciuki aby sie wyjaśniło:-)
A to nosisz pod serduszkiem dziewczynke?;-)

Bo wiesz u mnie to jest tak :.
Ja mam 19 lat ucze sie i mam praktyki w zawodzie sprzedawca.
Wypłaty nie mam duzo bo jest to 120zl . No ale wiesz zawsze coś:-)
Tak ide na macierzyński. I własnie nie wiem ile bede dostawała tego mecierzyńskiego?

Do góry