reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ja dzis mowie dosc słoncu:-D zjarałam sie przez 1,5h i mam go dosyc, za goraco...:no: pol godziny temu dzieciaki juz uciekly do domu, Miki tylko w wozku spi w cieniu:tak:
No ale wreszcie moich rozstepów tak nie widac na brzuchu ;-)
uwielbiam swoja cera za to ze szybko sie opalam na brazowo od razu ;-)

Lana trzymam kciuki!!!! :-)

Lana trzymam kciuki za pracę!

Liza kurcze a ja nie potrafię na miejscu uleżeć :-D ale od samego łażenia mam opalony dekolt i ręce, dzisiaj nakłądam krótkie spodenki walne sobie przyspieszaczem opalania i zobaczymy co z tego będzie.

U mnie niby gorąco, ale wieje wiaterek i za cholerę nie wiem jak ubrać Julkę :dry:

Teraz usypia się w łóżeczku a ja lecę pod prysznic bo cała się lepię.

ja juz wlosy umylam, zaraz susze...
kaamaa ja tez nie umiem ulezec, wole sie opalac i cos robic, np dziabac, pielic, zbierac ogorki, czy cos tam jeszcze:-D jeszcze szybciej mnie bierze wtedy :tak:
mlodamamusia za rok sobie odbijesz, albo jak urodzisz jeszcze ;-)

Ale samoloty dzis fajne lataja nad nami :-D teraz taki wielki nisko przelecial :tak:

A ja sobie siedze na dworze :):)
Seba biega z swoim kolega zKuba spi a ja korzystam ze słoneczka :):)Pieknie grzeje :)
Liza ja brzucha nawet nie opalam :p:p

reklama
Do góry