reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ja dzis mowie dosc słoncu:-D zjarałam sie przez 1,5h i mam go dosyc, za goraco...:no: pol godziny temu dzieciaki juz uciekly do domu, Miki tylko w wozku spi w cieniu:tak:
No ale wreszcie moich rozstepów tak nie widac na brzuchu ;-)
uwielbiam swoja cera za to ze szybko sie opalam na brazowo od razu ;-)

Lana trzymam kciuki!!!! :-)

Lana trzymam kciuki za pracę!

Liza kurcze a ja nie potrafię na miejscu uleżeć :-D ale od samego łażenia mam opalony dekolt i ręce, dzisiaj nakłądam krótkie spodenki walne sobie przyspieszaczem opalania i zobaczymy co z tego będzie.

U mnie niby gorąco, ale wieje wiaterek i za cholerę nie wiem jak ubrać Julkę :dry:

Teraz usypia się w łóżeczku a ja lecę pod prysznic bo cała się lepię.

ja juz wlosy umylam, zaraz susze...
kaamaa ja tez nie umiem ulezec, wole sie opalac i cos robic, np dziabac, pielic, zbierac ogorki, czy cos tam jeszcze:-D jeszcze szybciej mnie bierze wtedy :tak:
mlodamamusia za rok sobie odbijesz, albo jak urodzisz jeszcze ;-)

Ale samoloty dzis fajne lataja nad nami :-D teraz taki wielki nisko przelecial :tak:

A ja sobie siedze na dworze :):)
Seba biega z swoim kolega zKuba spi a ja korzystam ze słoneczka :):)Pieknie grzeje :)
Liza ja brzucha nawet nie opalam :p:p

reklama
Do góry