reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dziewczyny po wieczornej spokojnej rozmowie z M sporo się dowiedziałam, ale mówi, że wcale nie jest za wesoło. Nikt nic konkretnego nie mówi, co w wojsku akurat normalne, ale 80 żołnierzy z naszej jednostki wróciło i na gwałt potrzebują nowych, a Marcin jest bardzo dobrym żołnierzem, więc jak najbardziej się kwalifikuje, bo nigdy w pracy nie miał żadnego przypału. Dziwne jest też to, że nagle dziś o 14 ma szkolenie na temat służby poza granicami naszego państwa. Wypełniałam mu wczoraj te dokumenty i aż mi serce stanęło jak zobaczyłam kartę upoważniającą do odebrania odszkodowania w razie jego śmierci. Co prawda można tam zarobić kupę kasy, jednorazowo przed wyjazdem ok 10 tys, co miesiąc 10 tys za misję + normalna wypłata 2100 + 2000 rozłąkowego na mnie i Kacperka. Ale nie kręci mnie ta kasa, nie takim kosztem.
Bardzo Wam wszystkim dziękuje za troskę! Na prawde dużo to dla mnie znaczy :*:*:*
Justyś Witam :)
Vegas Mój M to niezły zazdrośnik, to urocze, ale potrafi być denerwujące.
Justyna Trzymam kciuki za Marka, a on do promensu składa papiery?
Firanka Ja do M jestem tak przywiązana, że jakposzedł do Zasadniczej służby, to się pochorowałam, dlatego Afganistanu sobie nie wyobrażam.
Kaamaa Jakoś się trzymam, ale w srodku jestem kłębkiem nerwów.
E-miliana Gratulacje :) Ja może jutro będę znała płeć.
Karolina Dziękuje :)
Anna Na pewno wszystko się ułoży.
Lolkak to chodzi o to, że mojego męża chcą wysłać do Afganistanu, bo on jest zawodowym żołnierzem.
Patrycja Niestety w każdej chwili może się okazać, że wezmą, jeden kolega jego pojechał po tyg od decyzji. Nagle szkoleń nie musiał przechodzić, nic. Paranoja.

Ostatnia edycja:
Aga kasa faktycznie nie zła, ale kurcze nie takim kosztem :no: ja pierdzielę, może jest jeszcze cień szansy że zostanie...
I powodzenia dzisiaj na wizycie :*

Lana super że w końcu się układa i trzymam kciuki za pracę M.

U mnie nocka dziś o niebo lepsza Julka obudziła się 2 razy i nawet nie trzeba było odciągać glutków i spała do 7:30 :-) zaraz uciekamy na podwórko bo już 20st w cieniu jest.

Aga.....on musi zostac nie może być inaczej.... :(:(
Kama my tez zaraz idziemy na dwór... trzeba kozystac z pogody :)

Justyna A ja myślałam, że odpocznę od szczepień, a tu kolejne z dzidziusiem się zaczną. Jestem ciekawa ile Kacper waży :) niedługo bilans dwulatka to się dowiem. Przyjmą Marka bez dwóch zdań :)
Patrycja może to że jest dobrym żołnierzem podziała na korzyść, że będą go tutaj chcieli na miejscu? Musi być jakieś wyjście. Dzisiaj ma być u nas 27 stopni, będziemy szaleć po obiadku z M, pewnie pojedziemy nad jezioro na rowerek.

Ostatnia edycja:
aagosiaa trzymam kciuki by bylo tak jak Ty chcesz! :* trzymaj sie.
Patrycja no napewno sie uda, malymi kroczkami ;-)

No kochane my juz spacer zaliczylismy, Miki spi a ja lece na kocyk :tak: dzis jest lepiej niz wczoraj to sie napewno przypale :-D oby miki dlugo pospal ;-)

Lana oby dostal te prace!

mloda mamusia butelka sliczna! ja jeszcze nic nie kupilam...

Liza zazdroszcze pogody, tutaj wieje i pada :/

dzis mnie glowa nie boli... ale sie ciesze

reklama
Dzień dobry ;-)
Spacerek zaliczony i padam z nóg ;-)

Uff jak ciepło ;-):-)

Lana
to 3mam kciuki aby dostał ta prace :-) powodzenia !;*
Zupaogorkowa ;-) jeszcze zdąrzysz :-D a później zobaczysz jak fanie się kupuje :-)

a wy kochane wyspane ?;-)

Do góry