reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dziewczyny po wieczornej spokojnej rozmowie z M sporo się dowiedziałam, ale mówi, że wcale nie jest za wesoło. Nikt nic konkretnego nie mówi, co w wojsku akurat normalne, ale 80 żołnierzy z naszej jednostki wróciło i na gwałt potrzebują nowych, a Marcin jest bardzo dobrym żołnierzem, więc jak najbardziej się kwalifikuje, bo nigdy w pracy nie miał żadnego przypału. Dziwne jest też to, że nagle dziś o 14 ma szkolenie na temat służby poza granicami naszego państwa. Wypełniałam mu wczoraj te dokumenty i aż mi serce stanęło jak zobaczyłam kartę upoważniającą do odebrania odszkodowania w razie jego śmierci. Co prawda można tam zarobić kupę kasy, jednorazowo przed wyjazdem ok 10 tys, co miesiąc 10 tys za misję + normalna wypłata 2100 + 2000 rozłąkowego na mnie i Kacperka. Ale nie kręci mnie ta kasa, nie takim kosztem.
Bardzo Wam wszystkim dziękuje za troskę! Na prawde dużo to dla mnie znaczy :*:*:*
Justyś Witam :)
Vegas Mój M to niezły zazdrośnik, to urocze, ale potrafi być denerwujące.
Justyna Trzymam kciuki za Marka, a on do promensu składa papiery?
Firanka Ja do M jestem tak przywiązana, że jakposzedł do Zasadniczej służby, to się pochorowałam, dlatego Afganistanu sobie nie wyobrażam.
Kaamaa Jakoś się trzymam, ale w srodku jestem kłębkiem nerwów.
E-miliana Gratulacje :) Ja może jutro będę znała płeć.
Karolina Dziękuje :)
Anna Na pewno wszystko się ułoży.
Lolkak to chodzi o to, że mojego męża chcą wysłać do Afganistanu, bo on jest zawodowym żołnierzem.
Patrycja Niestety w każdej chwili może się okazać, że wezmą, jeden kolega jego pojechał po tyg od decyzji. Nagle szkoleń nie musiał przechodzić, nic. Paranoja.

Ostatnia edycja:
Aga kasa faktycznie nie zła, ale kurcze nie takim kosztem :no: ja pierdzielę, może jest jeszcze cień szansy że zostanie...
I powodzenia dzisiaj na wizycie :*

Lana super że w końcu się układa i trzymam kciuki za pracę M.

U mnie nocka dziś o niebo lepsza Julka obudziła się 2 razy i nawet nie trzeba było odciągać glutków i spała do 7:30 :-) zaraz uciekamy na podwórko bo już 20st w cieniu jest.

Aga.....on musi zostac nie może być inaczej.... :(:(
Kama my tez zaraz idziemy na dwór... trzeba kozystac z pogody :)

Justyna A ja myślałam, że odpocznę od szczepień, a tu kolejne z dzidziusiem się zaczną. Jestem ciekawa ile Kacper waży :) niedługo bilans dwulatka to się dowiem. Przyjmą Marka bez dwóch zdań :)
Patrycja może to że jest dobrym żołnierzem podziała na korzyść, że będą go tutaj chcieli na miejscu? Musi być jakieś wyjście. Dzisiaj ma być u nas 27 stopni, będziemy szaleć po obiadku z M, pewnie pojedziemy nad jezioro na rowerek.

Ostatnia edycja:
aagosiaa trzymam kciuki by bylo tak jak Ty chcesz! :* trzymaj sie.
Patrycja no napewno sie uda, malymi kroczkami ;-)

No kochane my juz spacer zaliczylismy, Miki spi a ja lece na kocyk :tak: dzis jest lepiej niz wczoraj to sie napewno przypale :-D oby miki dlugo pospal ;-)

Lana oby dostal te prace!

mloda mamusia butelka sliczna! ja jeszcze nic nie kupilam...

Liza zazdroszcze pogody, tutaj wieje i pada :/

dzis mnie glowa nie boli... ale sie ciesze

reklama
Dzień dobry ;-)
Spacerek zaliczony i padam z nóg ;-)

Uff jak ciepło ;-):-)

Lana
to 3mam kciuki aby dostał ta prace :-) powodzenia !;*
Zupaogorkowa ;-) jeszcze zdąrzysz :-D a później zobaczysz jak fanie się kupuje :-)

a wy kochane wyspane ?;-)

Do góry