reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lana a byliście w szpitalu z Małą? Biedulka...ja bym też nie wyszła jakby Nicole sobie tak rozwaliła łuk brwiowy,bo by jeszcze ktoś pomyślała,że dziecko leję...Nie wiedziałam,że masz ciężką sytuację finansową...przepraszam...

Liza ja bym Ł nie wysłała,wkurza mnie strasznie i w ogóle czasem mam go dość,ale mimo wszystko go kocham i nie chciałabym się zamartwiać,tym czy nie zostanie postrzelony,czy kiedy pojedzie na patrol nie wybuchnie obok jakiś samochód pułapka...

Umi wracaj szybko z Kacperkiem.

Anno współczuję...

reklama
firanka nic sie nie stalo. nie masz za co pzrepraszac. sytauacja sytuacja czasem poddaje sie chwil uniesienia dla Julki. :)
powiem tyle ze bywalo gorzej.w tym miesiacu M dorwal fuche i wymienia silnik. myslez e jakies 250zl za to zgarnie. dzis zarobil 50zł.
ja juz zarobilam na lewo tez 200zł wiec ten miesiac mozna powiedziec ze lajtowy bedzie a tak sie martwilam.tykle kasy chyba juz nie mielsimy dawno w meisiacu. :)

no widzisz, a tak się martwiłaś ;-) zdolna dziewczynka! :-D

Lana moim zdaniem nie jest wstydem powiedzieć,że nie ma się kasy,wstyd to kraść i dupe sprzedawać i taka prawda ;-)

Lana najważniejsze, że teraz się Wam układa, zawsze jakaś dodatkowa kaska, widzisz w konkursach masz szczęście Szczęściaro, ja jeszcze nic nie wygrałam bo nie gram:D Ale jakoś pewnie nic bym nie wygrała:p

Eliza zazdroszczę, że Cię opaliło. Ja niby byłam w tym roku 3 razy na solarium, raz w kwietniu bodajże, albo 2 razy i raz w maju, nie pamiętam, ale jakoś efektu nie widzę:D Ciężko ''zamalowac'' to moje białe ciałko:D

Kaamaa hehehe, moja córa też nie tak dawno co wparowałam do jej pokoiku a ona broiła to potem udawała, że śpi:D:D ale śmiała się do tego, więc się sama wkopywała:D:D te dzieci są zabójcze:D

J w pracy to trochę mam czas na neta. Szkoda tylko, że nic do picia zimnego nie mam i mi ciepło bo mamy sypialnię na poddaszu, za dnia było ciepło, dach nagrzany, okna dachowe otwarte i dalej zdycham;/;/

MłodaMamusia ja mam w pokoju u nas lodóweczkę taka małą, ustawiłam na 10 stopni bo było tam piwo aż:D, ale już go nie ma bo mężuś wypił popołudniu:D Eee idę se herbatę zrobic:) A Ty masz imię dla syna jak imię mojego ex, o którego mąż o dziwo jest zazdrosny choc nigdy cały nasz związek nie był o nikogo zazdrosny:]

reklama
Do góry