reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lana a byliście w szpitalu z Małą? Biedulka...ja bym też nie wyszła jakby Nicole sobie tak rozwaliła łuk brwiowy,bo by jeszcze ktoś pomyślała,że dziecko leję...Nie wiedziałam,że masz ciężką sytuację finansową...przepraszam...

Liza ja bym Ł nie wysłała,wkurza mnie strasznie i w ogóle czasem mam go dość,ale mimo wszystko go kocham i nie chciałabym się zamartwiać,tym czy nie zostanie postrzelony,czy kiedy pojedzie na patrol nie wybuchnie obok jakiś samochód pułapka...

Umi wracaj szybko z Kacperkiem.

Anno współczuję...

reklama
firanka nic sie nie stalo. nie masz za co pzrepraszac. sytauacja sytuacja czasem poddaje sie chwil uniesienia dla Julki. :)
powiem tyle ze bywalo gorzej.w tym miesiacu M dorwal fuche i wymienia silnik. myslez e jakies 250zl za to zgarnie. dzis zarobil 50zł.
ja juz zarobilam na lewo tez 200zł wiec ten miesiac mozna powiedziec ze lajtowy bedzie a tak sie martwilam.tykle kasy chyba juz nie mielsimy dawno w meisiacu. :)

no widzisz, a tak się martwiłaś ;-) zdolna dziewczynka! :-D

Lana moim zdaniem nie jest wstydem powiedzieć,że nie ma się kasy,wstyd to kraść i dupe sprzedawać i taka prawda ;-)

Lana najważniejsze, że teraz się Wam układa, zawsze jakaś dodatkowa kaska, widzisz w konkursach masz szczęście Szczęściaro, ja jeszcze nic nie wygrałam bo nie gram:D Ale jakoś pewnie nic bym nie wygrała:p

Eliza zazdroszczę, że Cię opaliło. Ja niby byłam w tym roku 3 razy na solarium, raz w kwietniu bodajże, albo 2 razy i raz w maju, nie pamiętam, ale jakoś efektu nie widzę:D Ciężko ''zamalowac'' to moje białe ciałko:D

Kaamaa hehehe, moja córa też nie tak dawno co wparowałam do jej pokoiku a ona broiła to potem udawała, że śpi:D:D ale śmiała się do tego, więc się sama wkopywała:D:D te dzieci są zabójcze:D

J w pracy to trochę mam czas na neta. Szkoda tylko, że nic do picia zimnego nie mam i mi ciepło bo mamy sypialnię na poddaszu, za dnia było ciepło, dach nagrzany, okna dachowe otwarte i dalej zdycham;/;/

MłodaMamusia ja mam w pokoju u nas lodóweczkę taka małą, ustawiłam na 10 stopni bo było tam piwo aż:D, ale już go nie ma bo mężuś wypił popołudniu:D Eee idę se herbatę zrobic:) A Ty masz imię dla syna jak imię mojego ex, o którego mąż o dziwo jest zazdrosny choc nigdy cały nasz związek nie był o nikogo zazdrosny:]

reklama
Do góry