reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Matko dziewczyny o czym wy rozmawiacie:-D:-D:-D
Asiowo to dobrze , ze mala tak trzyma glowke - widac jest silna dziewczynka.. Moja Lena to miala lenia:-p:-pza chiny nie chciaal trzymac glowki.. chwila i ryk byl.. zreszta pokaze wam fotke;-)
ale tak jak poisze Polna ten rok minie Ci szybciutko, bo bedziesz czekala na pierwsze samodzielne siedzenie, pierwsze slowa, pierwsze kroki..a My teraz czekamy na fajniesze slowa, wyrazy i to sikanie do nicnika - dosc pampersow - ilez mozna:-):-)Moja siostra osotatnio moiwla, ze tak szybko przebieram lene, ze ona nie nadarz z ptrzeniamie - lata wprawy;-);-);-)
Moj Lena leń miala tu 2,5 miesiaca a ta glowa nie chciala cos do gory isc:-p

Załączniki

• bb.JPG
    bb.JPG
    75,6 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Witam Was!
Mareczek strasznie marudny po wczorajszej przygodzie. Wystarczy lekkie tupnięcie i już płacze, taki jest wustraszony.
Wy tu piszecie o podnoszeniu główki, a co ja mam powiedzieć, jak Mareczek już potrafi się przekręcać z brzuszka na plecki:-D
Śmiesznie to wygląda... Szkoda bo mam nawet nagrany filmik...

Witam Was!
Mareczek strasznie marudny po wczorajszej przygodzie. Wystarczy lekkie tupnięcie i już płacze, taki jest wustraszony.
Wy tu piszecie o podnoszeniu główki, a co ja mam powiedzieć, jak Mareczek już potrafi się przekręcać z brzuszka na plecki:-D
Śmiesznie to wygląda... Szkoda bo mam nawet nagrany filmik...

ojj... juz sie nie umiem doczekac jak mała bedzie siadać, chodzic, itd... :-p
a przekrecac... mała zaczyna powoli... wiec daje jej góra 3 dni:-p:-)

a te konto... mi ten pomysł tez sie spodobał... przez te lata spora sumka sie uzbiera... :-) i na pewno małej sie przyda na start:tak: jedyny pomył tesciowej który mi sie podoba... bo poza tym jest strasznie... :(

Asiowo dlaczego strasznie? Nie układa ci sie z tesciami??

Ewi nio to super jak malutki juz sie umie przekrecic:tak:

tesciowa nas bardzo wkurza... pisałam przed porodem, ze ona mnie przeraza... i niestety moje przypuszczenia sie spradzaja... opowiem wiecej wieczorem jak wrócimy o ile mała mi da:-p

witam. ja wlasnie wrocilam z laborarorium, robilam morfologie i glukoze na czczo, myslalam ze sie zrzygam jak musialam to pić...ble....i o 14 musze jechac odebrac wyniki, a potem o 19 znowu, na wizyte do ginekologa. trzy razy w tym samym miejscu-masakra. ale wole jezdzic niz spedzic tam caly dzien i nie miec co robic.!!!

Oleńka no glukoza nie byla zbyt sympatycznym badaniem ale da sie przezyc:-)
Ludzie ale teraz wojowalam z Lena - nie chciala zasnac - wrr czasem nie mam sil do niej:-(serio musze wyjsc do drugiego pokoju uspokoic sie i potem moge dalej.. a tak.. wrr a do tego masz jeszcze @ :wściekła/y:i jestem zla jak osa:angry:

reklama
Olenka jak ja sobie przypomne glukoze to juz mam odruch wymiotny...:/ tragiczne to badanie

basia w sumie czlowiek jest tylko czlowiekiem:) a co do @ to ja juz zapomniałam jakie to jest uczucie miec @:) hehe

Wlansie skonczyłam masaz sutków(czytałam ze to tez jest dobre) i chodzenie po całym domu. Teraz sie do tesciów wybieram, a po drodze do sklepu na lodzika:):)
miłego popludnia:* buśka

EDIT:
Basiu sliczne zdjecie Lenki:):)

Do góry