Czesc Wam wszystkim
Dzisiaj nawet zapowiada sie nam mily dzionek
mala przespala ladnie nocke , raczej te kolki lapia ja czesciej w dzien niz w nocy wiec nie jest tak zle !!
A taki zly humor mam moze dlatego ze z moim R mamy ostatnio ciche dni :-( on pracuje caly dzien sie nie widzimy przyjezdza na chwilke zjesc i pedzi na fuche zeby dorobic bo z kaska lipka
a te 2 wesela mamy koncem wakacji !! Wogole teraz nie mam ochoty na nie isc , ale musze ! Jesce moj R poklocil sie z narzeczona mojego kuzyna i powiedzila zeby sobie sama poszla ze on nie idzie doslownie szlag mnie trafia !!! Ciekawe jakby on sie czul jakby mial sam isc !!No ale moze mu jesce przegadam !
Polna i co zrobilas przeglad zabkow sa jakies nowe ??a na siusianie tez przyjdzie pora
Mojego Filka uczylam od kwietnia
i dopiero teraz zalapal :-) czasami zdarzy mu sie popuscic w majtusie , ale juz nie zesikac sie
zakladam mu tylko na noc i na spanie w poludnie 
Asiowo moja Zuzka lubi jak z nia spie chociaz zadko to sie zdarza , ale wtedy spi spokojnie i nie kreci sie tak jak w lozeczku
A to duzo wygodniejsze bo nie wybudzasz ani siebie , anie dziecka ze snu na karmienie
Ale musze kupic wersalke nowa do pokoju dzieci to wtedy bede spac z nimi D:
A jak bylam na kontroli na 2 tyg to lekarka powiedziala ze Zuzka juz btrzyma glowke jak miesieczne dzieciatko

a z tym kontem babcia miala dobry pomysl
Tez musze o takim czyms pomyslec dla moich szkarbkow 
Angel to lap sie ostatniej deski ratunku SEKSIK
Dobrze Ci radze D
Bos sie juz przeterminowala 
Basia a jak tam u Ciebie ?? Dajesz rade sama ?? I jak Twoj A sobie radzi ??
Ewiii no wystraszylo sie dziecko co sie dziwic !! Moja mala dopiero teraz przestala bac sie kapieli i nie placze bo tak to byl jeden ryk ! I super ze juz sie sam przekreca
Silny chlop z niego 
Olenka napefno wyniki beda dobre
a ja tez prawie rzygalam jak mial pic do swinstwo <fuj>
Femme z tym czestym usg to nie wiem , no ale wkoncu oni sa lekarzami a nie my !!
Kasia F 87 to teraz odpoczywaj i korzystaj z wolnego czasu
Oliwka to trzymam kciuki za koleznake
a co do dzieciaczkow to ja mam tyle szczeciaz ze Fifi spi caal noc i czasami budzi sie jak chce pic
Tylko mala czescieja marudzi
Trzym sie kobitko 
Dzisiaj nawet zapowiada sie nam mily dzionek
A taki zly humor mam moze dlatego ze z moim R mamy ostatnio ciche dni :-( on pracuje caly dzien sie nie widzimy przyjezdza na chwilke zjesc i pedzi na fuche zeby dorobic bo z kaska lipka

Polna i co zrobilas przeglad zabkow sa jakies nowe ??a na siusianie tez przyjdzie pora

Asiowo moja Zuzka lubi jak z nia spie chociaz zadko to sie zdarza , ale wtedy spi spokojnie i nie kreci sie tak jak w lozeczku

A jak bylam na kontroli na 2 tyg to lekarka powiedziala ze Zuzka juz btrzyma glowke jak miesieczne dzieciatko

Angel to lap sie ostatniej deski ratunku SEKSIK
Basia a jak tam u Ciebie ?? Dajesz rade sama ?? I jak Twoj A sobie radzi ??
Ewiii no wystraszylo sie dziecko co sie dziwic !! Moja mala dopiero teraz przestala bac sie kapieli i nie placze bo tak to byl jeden ryk ! I super ze juz sie sam przekreca
Olenka napefno wyniki beda dobre
Femme z tym czestym usg to nie wiem , no ale wkoncu oni sa lekarzami a nie my !!
Kasia F 87 to teraz odpoczywaj i korzystaj z wolnego czasu
Oliwka to trzymam kciuki za koleznake