reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja tez niedawno urodziłam, a staram sie zaglądać:-p ale nie no... zartuje, ja to rozumiem w 100%... ale mysle, ze po wakacjach sie to zmieni i ruzy sie cos...
Ania_Zywa zniknęłam to cisza sie zrobiła:-D

Z tatusiem juz na szczecie lepiej, ale meczy sie jeszcze:zawstydzona/y: ehhh
a Paulinka zaczyna powoli pokazywać charakterek (chyba bedzie go miec po mnie:-p:-p:-p)
A w ogole jak ona juz głowke potrafi podnosic... Matko swieta... az sama jestem w szoku... nie, ze na kilka sekund... ona potrafi ja trzymac w górze nawet 3 minuty bez przerwy:szok: dla mnie to jest szok!!!

reklama
Oj ja pamietam jaka to byla radosc jak Ala pierwszy raz usiadla a jak stanela i zaczela chodzic to juz bylam w siódmym niebie :happy2: ale Ciebie to dopiero czeka :tak: ja teraz czekam na wiecej slowek i samodzielne sikanie :-)

Zywa byla takim przyciagaczem na forum :-):-D

Oj ja pamietam jaka to byla radosc jak Ala pierwszy raz usiadla a jak stanela i zaczela chodzic to juz bylam w siódmym niebie :happy2: ale Ciebie to dopiero czeka :tak: ja teraz czekam na wiecej slowek i samodzielne sikanie :-)

Zywa byla takim przyciagaczem na forum :-):-D
minie ten czas w oka mgnieniu i mała zaraz bedzie biegac:-):-):-)

Hejooo!:)

Polna haha niexle to sobie wykombinowałas:D Ciekawe czy Ala bedzie cos o tym wiedziec:):) A co do tych na finiszu to ja nie mam lenia i bardzo czesto sie udzielam:):):-D:-D

Karolina tez wczoraj ogladałam z archiwum X ale takie jakies nudne, kiedys to bardziej lubiłam:)

Asiowo moze ja w koncu kiedys urodze.....i bede sie mogla wszytskim cieszyc tak jak i Ty:) Tez planujesz za Paulinki plecami widze, no pieknie:):)

A ja wczoraj znow chodziłam z godzine i znow to nic nie dało.... Oj kiepsko jest kiepsko, a tu teraz te upały wrociły tragedia:( Jak lało to bylo wporzadku bo nogi nie puchły i w ogole a teraz to z domu sie wyjsc nie da... A tu jeszcze napewno dosc dlugo....

Jak wam mija ranek??

nie no... jedyne czego pragne to to, zeby Paulina w ogole na studia poszła:-) babcia załozyła jej konto i co miesiac wpłaca 50zł... wiec uzbiera sie jak mała urosnie wiec na studia bedzie ja stac:-):-)

Mala wisi na cycu, a jak zje to mykamy w swiat...:-)

Angel oj musisz chyba zmienic suwaczek :blink:oj tak juz bym chciala zebys Miala juz Synka przy sobie :tak:

Ja zaraz uciekam bo Ala mi marudzi ze chce na pole a wazniejsze zadowolone dziecko niz Wy Babeczki :-p :-)

Asiowo dobry pomysl z tym kontem :tak:

reklama
Polna wlansie zmieniałam:/ Kurcze a tak bym juz chciała być SZCZĘŚLIWA MAMA!
Nio to zmykaj corcia wazniejsza:):)

Asiowo fajny pomysł z tym zbieraniem pieniedzy na studia, napewno pozniej bedzie jak znalazł:):)

Do góry