reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lana Ty Niedobra, takiego smaka mi narobiłaś na popcorn.. bu!
Lolkak załatw mi tam pracę bo chcę zarobic na coś for me tylko:-)

reklama
Lana, ja pana Tomusia znam doskonale ;-) toż to ja zagorzała fanka czarnego sportu :-D

mój synuś dziś zasnął w dzień bezproblemowo... hurra!

Kamcia w sensie Vi ząbkuje? bo mysle ze na Emme za wcześnie?:-p
hehe no raczej :-)

100 lat dla Kacperka :-)

yhhh ale jestem dzisiaj padnięta :-p
od rana bvyłam sama z małymi wiec poprałam poprasowałam .. posprzątałam.. i zrobiłam obiad , później jak D wrócił pojechalismy na zakupy i załatwić parę spraw a póxńiej zadzwonili do niego ze ma wrócić do prayc a ja znów sama więc znów po obiedxie posprzątałam , miałam prasować kolejne ciuchy co wyschły ale zostawiłam na jutro
pokąpałam i uspiłam dziewczynki i przyjechał mąż .. z pycha deserem lodowym :-) z truskaweczkami... mniaaaaaam :-D

Dzien dobry:-)

Ale malo naskrobalyscie :-p
Myslalam ze bedzie mega duzo do nadrobienia:-)
Lana a ja mam pół kuchni pepsi i szczerze mi sie juz przepila :-D jakos tak nie mam ochoty pic jej teraz:-)
Słoneczko wychodzi zza chmurki słynnej nad wawa , wiec pewnie bedziemy kolo 10 zbierac sie na spacerek :-) Miki jak zasnie to zrobie obiadek i tyle;-)

no i mamy juz sobote, ale te tygodnie smigaja...
Kamcia nie boisz sie ze mala bedzie miala bolesci od truskawek? karmisz ja piersia?:-p

Na reszcie nie ma czego nadrabiać :-D:-D

U mnie dziś pochmurno i wietrznie, zobaczymy może uda się wyjść na chwilę, J dziś ma wolne to przynajmniej nudzić się nie będziemy.

L.a.N.a no wiesz Gollob jest mistrzem świata to jak można go nie znać :-):-D U mnie też się agugu nie otwiera :dry: Ile daliście za rower? Ja muszę kupic dla siebie,bo jestem leniwa i nie chce mi się chodzić 10 minut do pracy:-D

Vegas ok, tylko musisz się w moje okolice przeprowadzić :-D Mam nadziej,że i Ty coś znajdziesz:tak:

Rzeczywiście mało napisałyście :-) U mnie też nie najgorzej w nocy było,ale dlatego że prawie całą spędziła ze mną w łóżku.

U mnie też agugu się nie otwiera :dry:

Posprzątałam cały dom, Julka się usypia a ja się muszę odsteresować bo M znowu mi na nerwy działa :angry:

Później przyjeżdża moja mama, więc może namówię ją żeby zawiozła mnie i Julkę do Białego na zakupy.

reklama
zupka a w którym jestes tygodniu? nie mozesz sobie ustawic normalnego suwaczka?:-D bo w tym to niewiadomo kiedys masz rodzic, który to tydzien itd :-p Ja tylam 10kg w ciazy :-)

Na dworze jest super, znaczy sie bylo, przez jakas 1h? bo teraz znow sie chmurzy:dry: wiatr wieje, strasznie...
Miki spi na dworze juz 2h. Obiad zrobiony, kuchnie i łaznienke wyczyscilam na glanc, pomylam podlogi;-) jeszcze ciuchy uloze zaraz, posciel sie wietrzy na dworze, i pranie sie pierze, kurcze oby tylko zdazylo wyschnac i zeby nie padalo :no:
Zerwałam bykiecik narcyzów i bez juz kwitnie :-) :tak: pieknie pachnie....

Do góry