reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lana Ty Niedobra, takiego smaka mi narobiłaś na popcorn.. bu!
Lolkak załatw mi tam pracę bo chcę zarobic na coś for me tylko:-)

reklama
Lana, ja pana Tomusia znam doskonale ;-) toż to ja zagorzała fanka czarnego sportu :-D

mój synuś dziś zasnął w dzień bezproblemowo... hurra!

Kamcia w sensie Vi ząbkuje? bo mysle ze na Emme za wcześnie?:-p
hehe no raczej :-)

100 lat dla Kacperka :-)

yhhh ale jestem dzisiaj padnięta :-p
od rana bvyłam sama z małymi wiec poprałam poprasowałam .. posprzątałam.. i zrobiłam obiad , później jak D wrócił pojechalismy na zakupy i załatwić parę spraw a póxńiej zadzwonili do niego ze ma wrócić do prayc a ja znów sama więc znów po obiedxie posprzątałam , miałam prasować kolejne ciuchy co wyschły ale zostawiłam na jutro
pokąpałam i uspiłam dziewczynki i przyjechał mąż .. z pycha deserem lodowym :-) z truskaweczkami... mniaaaaaam :-D

Dzien dobry:-)

Ale malo naskrobalyscie :-p
Myslalam ze bedzie mega duzo do nadrobienia:-)
Lana a ja mam pół kuchni pepsi i szczerze mi sie juz przepila :-D jakos tak nie mam ochoty pic jej teraz:-)
Słoneczko wychodzi zza chmurki słynnej nad wawa , wiec pewnie bedziemy kolo 10 zbierac sie na spacerek :-) Miki jak zasnie to zrobie obiadek i tyle;-)

no i mamy juz sobote, ale te tygodnie smigaja...
Kamcia nie boisz sie ze mala bedzie miala bolesci od truskawek? karmisz ja piersia?:-p

Na reszcie nie ma czego nadrabiać :-D:-D

U mnie dziś pochmurno i wietrznie, zobaczymy może uda się wyjść na chwilę, J dziś ma wolne to przynajmniej nudzić się nie będziemy.

L.a.N.a no wiesz Gollob jest mistrzem świata to jak można go nie znać :-):-D U mnie też się agugu nie otwiera :dry: Ile daliście za rower? Ja muszę kupic dla siebie,bo jestem leniwa i nie chce mi się chodzić 10 minut do pracy:-D

Vegas ok, tylko musisz się w moje okolice przeprowadzić :-D Mam nadziej,że i Ty coś znajdziesz:tak:

Rzeczywiście mało napisałyście :-) U mnie też nie najgorzej w nocy było,ale dlatego że prawie całą spędziła ze mną w łóżku.

U mnie też agugu się nie otwiera :dry:

Posprzątałam cały dom, Julka się usypia a ja się muszę odsteresować bo M znowu mi na nerwy działa :angry:

Później przyjeżdża moja mama, więc może namówię ją żeby zawiozła mnie i Julkę do Białego na zakupy.

reklama
zupka a w którym jestes tygodniu? nie mozesz sobie ustawic normalnego suwaczka?:-D bo w tym to niewiadomo kiedys masz rodzic, który to tydzien itd :-p Ja tylam 10kg w ciazy :-)

Na dworze jest super, znaczy sie bylo, przez jakas 1h? bo teraz znow sie chmurzy:dry: wiatr wieje, strasznie...
Miki spi na dworze juz 2h. Obiad zrobiony, kuchnie i łaznienke wyczyscilam na glanc, pomylam podlogi;-) jeszcze ciuchy uloze zaraz, posciel sie wietrzy na dworze, i pranie sie pierze, kurcze oby tylko zdazylo wyschnac i zeby nie padalo :no:
Zerwałam bykiecik narcyzów i bez juz kwitnie :-) :tak: pieknie pachnie....

Do góry