reklama
C
Callie
Gość
Lana, ja pana Tomusia znam doskonale ;-) toż to ja zagorzała fanka czarnego sportu
mój synuś dziś zasnął w dzień bezproblemowo... hurra!
mój synuś dziś zasnął w dzień bezproblemowo... hurra!
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
hehe no raczej :-)Kamcia w sensie Vi ząbkuje? bo mysle ze na Emme za wcześnie?
100 lat dla Kacperka :-)
yhhh ale jestem dzisiaj padnięta
od rana bvyłam sama z małymi wiec poprałam poprasowałam .. posprzątałam.. i zrobiłam obiad , później jak D wrócił pojechalismy na zakupy i załatwić parę spraw a póxńiej zadzwonili do niego ze ma wrócić do prayc a ja znów sama więc znów po obiedxie posprzątałam , miałam prasować kolejne ciuchy co wyschły ale zostawiłam na jutro
pokąpałam i uspiłam dziewczynki i przyjechał mąż .. z pycha deserem lodowym :-) z truskaweczkami... mniaaaaaam
Liza
Fanka BB :)
Dzien dobry:-)
Ale malo naskrobalyscie
Myslalam ze bedzie mega duzo do nadrobienia:-)
Lana a ja mam pół kuchni pepsi i szczerze mi sie juz przepila jakos tak nie mam ochoty pic jej teraz:-)
Słoneczko wychodzi zza chmurki słynnej nad wawa , wiec pewnie bedziemy kolo 10 zbierac sie na spacerek :-) Miki jak zasnie to zrobie obiadek i tyle;-)
no i mamy juz sobote, ale te tygodnie smigaja...
Kamcia nie boisz sie ze mala bedzie miala bolesci od truskawek? karmisz ja piersia?
Ale malo naskrobalyscie
Myslalam ze bedzie mega duzo do nadrobienia:-)
Lana a ja mam pół kuchni pepsi i szczerze mi sie juz przepila jakos tak nie mam ochoty pic jej teraz:-)
Słoneczko wychodzi zza chmurki słynnej nad wawa , wiec pewnie bedziemy kolo 10 zbierac sie na spacerek :-) Miki jak zasnie to zrobie obiadek i tyle;-)
no i mamy juz sobote, ale te tygodnie smigaja...
Kamcia nie boisz sie ze mala bedzie miala bolesci od truskawek? karmisz ja piersia?
Kamiśka :)
Na reszcie nie ma czego nadrabiać
U mnie dziś pochmurno i wietrznie, zobaczymy może uda się wyjść na chwilę, J dziś ma wolne to przynajmniej nudzić się nie będziemy.
U mnie dziś pochmurno i wietrznie, zobaczymy może uda się wyjść na chwilę, J dziś ma wolne to przynajmniej nudzić się nie będziemy.
Liza
Lana ja mam tak samo jak Ty..
lolkak
Październikowa Mama Mai
L.a.N.a no wiesz Gollob jest mistrzem świata to jak można go nie znać :-) U mnie też się agugu nie otwiera Ile daliście za rower? Ja muszę kupic dla siebie,bo jestem leniwa i nie chce mi się chodzić 10 minut do pracy
Vegas ok, tylko musisz się w moje okolice przeprowadzić Mam nadziej,że i Ty coś znajdziesz
Rzeczywiście mało napisałyście :-) U mnie też nie najgorzej w nocy było,ale dlatego że prawie całą spędziła ze mną w łóżku.
Vegas ok, tylko musisz się w moje okolice przeprowadzić Mam nadziej,że i Ty coś znajdziesz
Rzeczywiście mało napisałyście :-) U mnie też nie najgorzej w nocy było,ale dlatego że prawie całą spędziła ze mną w łóżku.
Z
zupkaogorkowa
Gość
Lana powodzenia w uczeniu Julki
Lolkak dobrze ze praca nie taka zla...
Eliza ja 4 kg juz
Lolkak dobrze ze praca nie taka zla...
Eliza ja 4 kg juz
Kamiśka :)
U mnie też agugu się nie otwiera
Posprzątałam cały dom, Julka się usypia a ja się muszę odsteresować bo M znowu mi na nerwy działa
Później przyjeżdża moja mama, więc może namówię ją żeby zawiozła mnie i Julkę do Białego na zakupy.
Posprzątałam cały dom, Julka się usypia a ja się muszę odsteresować bo M znowu mi na nerwy działa
Później przyjeżdża moja mama, więc może namówię ją żeby zawiozła mnie i Julkę do Białego na zakupy.
reklama
Liza
zupka a w którym jestes tygodniu? nie mozesz sobie ustawic normalnego suwaczka? bo w tym to niewiadomo kiedys masz rodzic, który to tydzien itd Ja tylam 10kg w ciazy :-)
Na dworze jest super, znaczy sie bylo, przez jakas 1h? bo teraz znow sie chmurzy wiatr wieje, strasznie...
Miki spi na dworze juz 2h. Obiad zrobiony, kuchnie i łaznienke wyczyscilam na glanc, pomylam podlogi;-) jeszcze ciuchy uloze zaraz, posciel sie wietrzy na dworze, i pranie sie pierze, kurcze oby tylko zdazylo wyschnac i zeby nie padalo
Zerwałam bykiecik narcyzów i bez juz kwitnie :-) pieknie pachnie....
Na dworze jest super, znaczy sie bylo, przez jakas 1h? bo teraz znow sie chmurzy wiatr wieje, strasznie...
Miki spi na dworze juz 2h. Obiad zrobiony, kuchnie i łaznienke wyczyscilam na glanc, pomylam podlogi;-) jeszcze ciuchy uloze zaraz, posciel sie wietrzy na dworze, i pranie sie pierze, kurcze oby tylko zdazylo wyschnac i zeby nie padalo
Zerwałam bykiecik narcyzów i bez juz kwitnie :-) pieknie pachnie....