reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas niewiem, jak narazie napisal do niego esa ze w czwartek i piatek do roboty idzie. i wtedy sie wyjasni wsio.... Mam nadzieje ze to nic powaznego, bo w pracy stara sie robic wsio tak jak trzeba i go zawsze chwalili.... wiec niewiem.
konniczynka gratulacje:-) u nas na dole lewa dwójka "puchnie" no i górne tez opuchniete dlugo wiec pewnie te zabki beda kolejne... ;]
zupka Ty to teraz masz tyc a nie chudnąc ;-) ile wazysz tak wogole? ile przytyłas?:-)
Lana nie no dziecko ci nie usiedzi az zrobi siku, tylko musisz ja na poczatku sadzac co 15min okolo. Ja tak robilam, a jak mloda ci bedzie sikac co chwila tz ze raczej nie jest jeszcze gotowa na odnocnikowanie... bo jak wstrzymuje siusiu 1h-2h to juz dobry znak :tak:

My własnie wrócilysmy z dworku, pomagalam mamie rwac rzodkiewke, nogi mnie bola jakos, za duzo sie nałaziłam :-D Hania eszcze z babcia jest na dworze a ja korzystam z ciszyw domu, bo z chlopakami to jest luzik :tak:

reklama
Umi wszystkiego naj,naj dla Kacperka :-)

Umi,Gosia mam pół etatu w biurze magazynu Royal Canin ;-) Najważniejsze mam blisko;-) 15 minut piechotą ;-) No i nie mam mega wyrzutów sumienia,że zostawiam samą Majkę na długo;-)

Koniczynka gratulujemy ząbków :-) A pierwszy dzień w pracy nawet spoko ;-) Robota typowa dla "świeżaka" układanie papierów ;-)

Liza no to mam nadzieję,że pracy będzie ok.

L.a.N.a no,no to widzę,że Julka to ma charakterek :-D Lubi pokazać pazurki i postawić na swoim. ;-) Powodzenia w nocnikowaniu.

Majka mi szybko padła. Po powrocie przyssała mi się do cyca i zasnęła. Jak się ruszyłam do oczywiście pobudka i płacz,ale jej jeszcze nie kładłam poczekałam trochę i kąpiel. Później cyc i moja bluzka pokryła się strawionym mleczkiem:-D Zasnęła mi na rękach i póki co cisza;-) Ciekawe czy wstanie przed 21 czy da mi trochę czasu;-)

Lolkak Mam nadzieję, że kolejne dni w pracy będą jeszcze lepsze :tak:

Emilka zjadła mi dziś na kolację porcję, którą naszykowałam na 2 dni :szok: Poszła spać dopiero pół godziny temu i mam nadzieję, że da mi dziś odespać ostatnią noc.

Kacperku 100 LAt!!

Lolkak
super że praca w porządku :tak:

Eliza daj znać jak coś będzie wiadomo, trzymam kciuki.

Lana powodzenia, ja też się pomału przymierzam do nocnikowania, poczekam aż będzie ciepło wtedy będzie sobie po ogrodzie w samych majteczkach latać to będzie prościej "łapać" tak mi się przynajmniej wydaje.

Koniczynka gratuluję kolejnych ząbków i przespanej nocy życzę.

Ja też mam nadzieję że Julka dziś da pospać, już katar gęstnieje więc może bedzie lepiej.
Dobra uciekam na "American Pie" mogę ten film bez końca oglądać :-D

Lana dokładnie nie ominie Nas to... ale nie powiem trochę mnie to przeraża, bo moje dziecko jest bardzo "pojętne" :dry:

Apropos popcornu to właśnie w mikrofalówce się robi :-D:-D też raz na jakiś czas lubię sobie pochrupać:-p

hej :):):) ale mam dobry humor :)
pojechałam koło 12 do mamy, tam posiedzieliśmy z godzinke wziełam siostre i przyjechaliśmy tu po drodze robiąc zakupy na obiad..... obiad szybko sie zrobił i poszliśmy po obiedzie z dziecmi zaszaleć na dworze :) Seba sie bawił z kolegami i jedna koleżanka a my z Asia i Kubą jeżdziłyśmy na motorze... nagrałam go jak jeździ sam to Wam wkleje przy najbliższej okazji :):)czyli pewnie w poniedziałek bo jutro mój R jest w domku to jak bedzie pogoda to wybieramy sie do parku na możliwie najdłuższy czas a w niedziele ide na komunie do siostry to też mnie nie bedzie.....
Justyna fajnie że Juleczka już ten "pierwszy raz z nocnikiem" ma za sobą :):)
Kacperku dla Ciebie najszczersze zyczenia z okazji urodzinek :):):)
Koniczynko ja tez mam nadzieje że ta noc każe sie nieco lepsza od poprzednich.... Kuba dzis spał tylko raz w dzień właśnie przed wyjściem z domu do mamy no i wyszalał sie na dworku ... do tego wieczorkiem juz po kolacji wypił meliske to mam nadzieje że chociaż pół nocy mi prześpi, juz sie nie łudze żeby całą noc, pół mi starczy :D:D:d

Lana podziel sie popcornem :-D:-D:-D

reklama
Lana nie doszedł :p:p:p:p:p
a raczej nie doleciał hahahaha
Znam to nazwisko ale nigdy faceta nie widziałam na oczy hahahahahahahaha

Dobra zmykam już... Miłego weekendu wszystkim zycze :):):)

Do góry