reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kamcia 5 rocznica slubu :-) heh zleciało ;-)
Umi no i super ze bilans zaliczony juz :tak:

Dzieciaki zjadly obiad a teraz ja ide sobie zrobie jakas sałatke :-p Jakos tak chyba wzielam sie za odchudzanie :-D musze sie dziszwazyc :-D
edit. wlazłam na wage u mamy i humor sie poprawil bo schudlam 1,5kg :-D ale do 60-63 mi jeszcze troszke brakuje... :dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej:) U mnie była w odwiedzinach szwagierka ze swoim niegrzecznym Krzysiem, pogadałyśmy, pomogłam jej cv napisac, Martynka od 50min śpi to mam chwilę dla siebie. J na kursie, więc wróci później;)

Lana gratulacje dla Julci:) Moja gołą dupką nie chce siadac na nocnik, chyba za chuda dupka:D Niewygodnie jej pewnie. Ale w ubraniach lubi:D Ale z Twojej córy Szogunica, śmiac mi się chce, choc wiadomo to na dłuższą metę męczące. Taki wiek chyba hm..

Lolkak miłej pracy:) U Mai wszystko dobrze, ciekawska, wielka, wczoraj u fizjoterapeuty były, Natalia mówiła tylko, że babka pogadała, pochwaliła Maję, że się rwie do tego fajnie, że chce. Bez sensu po co tam chodzi, ale ja się nie wtrącam bo chodzic zamierza, nie płaci za to to niech robi co chce;p

Umi widzisz w urodziny bilans odpowiedni do wieku:) dla Kacperka dużo zdrówka, radości i mniejszych różek:-):-) sto lat, sto lat:-)

No Umi coś się nie lubi chyba chwalic:D Powinnaś Umi miec duże zdjęcie Kacperka i wielki suwak, o:)

A no bo ja skromna dziewucha jestem:-D a tak szczerze to jakos zajełam sie tym lekarzem i badaniai ze zapomniałam napisać o urodzinach:/ i o prezncie od mojego dziecka... Wstał o 4 rano i darł sie zeby mu jeść zrobić:confused2: zjadł i poszedł sie bawić eh...

Lana jutro bedzie tort i dmuchanie świeczek nie wiele sie pomyliłaś:-p
Vegas a co ten Krzyś takiego robił?:-p
Elizka specjalnie tak zrobiłam:laugh2: ale nie no podobaja mi sie i na razie musza zostac:-p do nastepnych oczywiście

Ja tez myslalam ze jutro :-D
No Umi prosimy o wiekszy suwak :-) :-p

Ogolnie wkurzylam sie i zestresowalam... M dzwonil do mnie i mowil ze zadzwonil do swojego przelozonego o grafik na nastpny tydzien (bo ten tak kazal jak chce sie ustawic grafik do siebie) i powiedzial by w nast tyg ustawic go tak by w poniedzialek, wtorek i srode byl w domu badz na nockach, bo moj tata jedzie do tego szpitala wkoncu sie zdecydowal bo mowi ze sie slabo czuje troche... to szef podobno byl niezadowolony, i mowil ze musi sobie z M pogadac....
Kurde mam nadzieje ze przez to nic z praca sie nie stanie:-( Wrrrr..... stresa zlapalam serio... :-( Chce sie dobrze a i tak moze dupa wychodzi....

Liza trzymam kciuki by jednak szef okazał się byc wyrozumiałym.. Daj potem znac.
Umi Krzyś wziął sobie wielki młod zabawkowy drewniany co mój J dostał kiedyś na 18tkę by se wbił rozum do łba, szkoda, że zapomniał, i walił mi tym młotem po meblach. Ja tu Adze piszę cv a ten tłucze mi meble i musiałam się dwoic bo Aga ma tępe jarzenie:p Zresztą rzadko mu uwagę zwraca..;/

Liza moze ten szef jest niezadowolony z czegos zupełnie innego? Oby na pogadance sie skonczyłom
vegas a nie mogłas jej powiedzieć Aga uwazaj bo mu sie mozez coś stać?:-p a ja akurat pisze to mogę nie zauwazyc? Nie dotarłoby pewnie do takiej?:confused2:

umi wszystkiego najlepszego dla Malutkiego :laugh2:

lana to moze wreszcie skonczy sie era pieluch :)

Liza 1,5 kg na minusie... tez bym tak chciala

reklama
Litości nie macie, że tyle piszecie:-p Zmęczona, po nieprzespanej nocy, zasiadam do bb, a tu tyle stron do nadrabiania, że zamiast się położyć spać (korzystając z tego, że dziadkowie zajmują się małą) siedzę i czytam, i czytam...:-D

Umi Wszystkiego najlepszego dla Kacperka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niech od dziś będzie grzecznym chłopcem, który nie pije swoich siuśków z gąbki i przesypia całe noce:-D
liza Myśl pozytywnie, a będzie dobrze :tak:
kamcia śliczne są twoje córeczki i jak miło, że nie męczą zbyt mocno mamusi:-D:tak:
lolkak I jak pierwszy dzień w pracy?
maziajka Też chyba kojarzę twój nick:confused:
Zdrówka dla wszystkich chorujących!!!!!!!!!
Więcej nie pamiętam :zawstydzona/y: Ale to wszystko wasza wina, bo macie za dużo czasu na pisanie;-):-D
A my mamy kolejną dwójkę na dole, lewa górna dwójka chyba też się przebiła, ale wolę nie sprawdzać palcem, bo znowu mała mnie do krwi ugryzie:-D

Do góry