reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Kaama,Liza- mam hascosept to to samo co tantum verde i psikam, kupiłam prawdziwy miód i cytrynkę i pije w herbatce. A na kaszel dałam mu wczoraj supremin. Dostaje też multisanostol.

Lolkak-Najprędzej we wrześniu, a jest jeszcze termin w grudniu. Mam dużo zmian programowych,które musze pozaliczać, a potem mogę myślec o obronie.

Patrycja, kaamaa ja jestem tez z 13ego wiec dla mnie to super dzien ;-) slub tez byl 13 ego, chrzciny Daniela byly 13 ego ;-) same 13stki :-D
Lenka zdrówka dla malego, ja jak wyszlam na dwór tak miki zasnol kolo 10:15 i tak spi, ja opielilam rzadek w tunelu, bo tyle zostalo i przyszlam sobie :-p

witajcie troche Was podczytuje ale niestety tylko troszke.najnormalniej nie mam czasu na nic...
lolkak a gdzie do tej pracy idziesz????
LaNa Gratulacje dla Julki:)
Vikamcia śliczne te Twoje dzieciaczki:)
kamma bys siee podzieliala a nie tak sama jesz ta czekolade;p
...i nie wiem co jeszcze mialam rzec....

u nas kupy nie bylo przez 3 dni a dzis juz 2 nadrabia chyba a wczoraj jaki byl placz taka twrda zrobila... a dooopka czerwona...

patrycja ja też z 13 i też piątek 13 zawsze przynosił mi szczęscie :-) hehe
Kama ma moze julce ząbki idą??
moja też się budzi z płaczem od 4 dni zawsze ok 12 w nocy się przebudza to idę do niej na chwilę ąz zaśnie i wracam a później ok 5 nad ranem , to uz przybiega do naszej sypialni i włazi nam do łózka i spi dalej do 7-8:-D
ale to przez to ze jej wychodzą właśnie 2 górne trójki... i już się czubkiem przebiły... :tak:
liza rocznica ślubu czy związku?? ;-)
lenka zdrowia dla synka

moja córcia tez ma katarek , ale myślę że to związane z ząbkowaniem

a dzisiaj znów ładna pogoda

reklama
Byłam u pediatry
laugh.gif
chciałam sie zapisać na bilans i wiecie co? Zrobili mi od reki
laugh.gif
realmad2.gif
a jak sie zapisywałam na wizyte to babka problemy robiła, w ogóle ta co mnie wtedy tak potraktowała to i dzis burczała przy mierzeniu i ważeniu. A ta druga ja uspokajała... Jestem w szoku. Mały waży 15 kg i mierzy 93-95 cm
laugh.gif
dwa razy wyszło 95 ale sie strasznie wiercił wiec zaniżyli mu na to 93. Mnie sie wydaje ze bardziej to 93 ma muszę go w domu zmierzyc.
Pielegniarka do kacpra : - Ale byleś grzeczny
a mój syn do niej
- Noo fajnie
laugh.gif

Kacper dostał naklejkę i jak wyszliśmy to na chodniku ludziom pokazywał
p.gif

Lana twoj opis mnie powalił... na pociezenie taki okres miaja ale czasem niestety tylko po to zeby wrócic na jakiś czas
Kamcia w sensie Vi ząbkuje? bo mysle ze na Emme za wcześnie?:-p
lolkak ty do pracy dzis idziesz? gdzie ja to przegapiłam? Co to za praca? Gratuluje:-)
lenka na pewno wszystko pójdzie dobrze na studiach:-) jestes mądra babka:-)
Eliza 13tego moja mama sie urodziła wiec to fajny dzień:-)
KasiaF miałam wczoraj pytac ale zapomniała. Czemu wyznaczyliscie sobie termin staran od przyszłego iesiaca do 3 urodzin Kacpra?

Do góry