reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Kaama,Liza- mam hascosept to to samo co tantum verde i psikam, kupiłam prawdziwy miód i cytrynkę i pije w herbatce. A na kaszel dałam mu wczoraj supremin. Dostaje też multisanostol.

Lolkak-Najprędzej we wrześniu, a jest jeszcze termin w grudniu. Mam dużo zmian programowych,które musze pozaliczać, a potem mogę myślec o obronie.

Patrycja, kaamaa ja jestem tez z 13ego wiec dla mnie to super dzien ;-) slub tez byl 13 ego, chrzciny Daniela byly 13 ego ;-) same 13stki :-D
Lenka zdrówka dla malego, ja jak wyszlam na dwór tak miki zasnol kolo 10:15 i tak spi, ja opielilam rzadek w tunelu, bo tyle zostalo i przyszlam sobie :-p

witajcie troche Was podczytuje ale niestety tylko troszke.najnormalniej nie mam czasu na nic...
lolkak a gdzie do tej pracy idziesz????
LaNa Gratulacje dla Julki:)
Vikamcia śliczne te Twoje dzieciaczki:)
kamma bys siee podzieliala a nie tak sama jesz ta czekolade;p
...i nie wiem co jeszcze mialam rzec....

u nas kupy nie bylo przez 3 dni a dzis juz 2 nadrabia chyba a wczoraj jaki byl placz taka twrda zrobila... a dooopka czerwona...

patrycja ja też z 13 i też piątek 13 zawsze przynosił mi szczęscie :-) hehe
Kama ma moze julce ząbki idą??
moja też się budzi z płaczem od 4 dni zawsze ok 12 w nocy się przebudza to idę do niej na chwilę ąz zaśnie i wracam a później ok 5 nad ranem , to uz przybiega do naszej sypialni i włazi nam do łózka i spi dalej do 7-8:-D
ale to przez to ze jej wychodzą właśnie 2 górne trójki... i już się czubkiem przebiły... :tak:
liza rocznica ślubu czy związku?? ;-)
lenka zdrowia dla synka

moja córcia tez ma katarek , ale myślę że to związane z ząbkowaniem

a dzisiaj znów ładna pogoda

reklama
Byłam u pediatry
laugh.gif
chciałam sie zapisać na bilans i wiecie co? Zrobili mi od reki
laugh.gif
realmad2.gif
a jak sie zapisywałam na wizyte to babka problemy robiła, w ogóle ta co mnie wtedy tak potraktowała to i dzis burczała przy mierzeniu i ważeniu. A ta druga ja uspokajała... Jestem w szoku. Mały waży 15 kg i mierzy 93-95 cm
laugh.gif
dwa razy wyszło 95 ale sie strasznie wiercił wiec zaniżyli mu na to 93. Mnie sie wydaje ze bardziej to 93 ma muszę go w domu zmierzyc.
Pielegniarka do kacpra : - Ale byleś grzeczny
a mój syn do niej
- Noo fajnie
laugh.gif

Kacper dostał naklejkę i jak wyszliśmy to na chodniku ludziom pokazywał
p.gif

Lana twoj opis mnie powalił... na pociezenie taki okres miaja ale czasem niestety tylko po to zeby wrócic na jakiś czas
Kamcia w sensie Vi ząbkuje? bo mysle ze na Emme za wcześnie?:-p
lolkak ty do pracy dzis idziesz? gdzie ja to przegapiłam? Co to za praca? Gratuluje:-)
lenka na pewno wszystko pójdzie dobrze na studiach:-) jestes mądra babka:-)
Eliza 13tego moja mama sie urodziła wiec to fajny dzień:-)
KasiaF miałam wczoraj pytac ale zapomniała. Czemu wyznaczyliscie sobie termin staran od przyszłego iesiaca do 3 urodzin Kacpra?

Do góry