reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lenka ja bym go przetrzymała jeszcze jeden dzień skoro działa syropek i ładnie spał .... a ma temperature??

reklama
Za wami nadążyć się nie da :no: trzeba by było cały dzień mieć i śledzić co piszecie :-p a dzisiaj wpada koleżanka więc mnie znowu nie będzie i znowu się pogubię i pewnie znowu nic nie wyjdzie z zaczepieniem się u was na stałe :-D:-p

U nas słonko zaczęło wychodzić mam nadzieje że niedługo znowu będzie można już na krótki rękaw chodzić :-)

patrycja-on już prawie tydzień chory, od początku bez temperatury, gardło ma czerwone. Na początku był katar-ale już prawie przeszedł, no i tylko na wieczór pokaszlał. No i dalej bez temperatury.

Pati u mnie hania z danielem tez kaszla syropów juz tyle wypil ze :szok: i syrop z cebuli tez i nic:no: niewiem czy w poniedzialek do lekarza nie pojechac, juz sama niewiem nic...

No i sobie uswiadomilam ze za tydzien mamy rocznice a dokladniej 13ego w piatek :-D :-D :-D :-D hehehe ;-)

Eliza dla mnie 13 w piątek był zawsze szcześliwy byc może dlatego że urodziłam sie 13 :)
No jak im nie mija to ja bym jechała....

Helloł

Lenka zdrówka dla Adasia, ja też bym chyba jeszcze poczekała, bo wiadomo jak w przychodni dzieciaki chore to coś gorszego może się przypałętać...
A na gardło możesz mu kupić tantum verde w sprayu.

Lolkak powodzenia, zobaczysz jeszcze zostaniesz pracownikiem miesiąca :-D

U mnie noc koszmar :dry: Julka budziła się z przeraźliwym płaczem, durny katar nie dawał jej spać...
We dwójkę z J ledwo daliśmy radę ją utrzymać żeby odciągnąć flutki, dziś jest minimalnie lepiej, zobaczymy jak noc...

Jeszcze zołza teraz zasnąć nie chce a jest zmeczona już, dziś nie mam cierpliwości :angry: muszę się wyżyć na czymś :-D

E:

Dla mnie też 13 szczęsliwy bo Julka z 13 jest i do tego w Sylwestra prawosławnego :-D

Kama wyzyj sie na J hehehehehehehe
ja tez czekam aż Kuba pójdzie spać ogarnę sobie i jak sie mój mały królewicz zbudzi to pójdziemy na plac zabaw i do sklepu :)

reklama
Do góry