reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lenka ja bym go przetrzymała jeszcze jeden dzień skoro działa syropek i ładnie spał .... a ma temperature??

reklama
Za wami nadążyć się nie da :no: trzeba by było cały dzień mieć i śledzić co piszecie :-p a dzisiaj wpada koleżanka więc mnie znowu nie będzie i znowu się pogubię i pewnie znowu nic nie wyjdzie z zaczepieniem się u was na stałe :-D:-p

U nas słonko zaczęło wychodzić mam nadzieje że niedługo znowu będzie można już na krótki rękaw chodzić :-)

patrycja-on już prawie tydzień chory, od początku bez temperatury, gardło ma czerwone. Na początku był katar-ale już prawie przeszedł, no i tylko na wieczór pokaszlał. No i dalej bez temperatury.

Pati u mnie hania z danielem tez kaszla syropów juz tyle wypil ze :szok: i syrop z cebuli tez i nic:no: niewiem czy w poniedzialek do lekarza nie pojechac, juz sama niewiem nic...

No i sobie uswiadomilam ze za tydzien mamy rocznice a dokladniej 13ego w piatek :-D :-D :-D :-D hehehe ;-)

Eliza dla mnie 13 w piątek był zawsze szcześliwy byc może dlatego że urodziłam sie 13 :)
No jak im nie mija to ja bym jechała....

Helloł

Lenka zdrówka dla Adasia, ja też bym chyba jeszcze poczekała, bo wiadomo jak w przychodni dzieciaki chore to coś gorszego może się przypałętać...
A na gardło możesz mu kupić tantum verde w sprayu.

Lolkak powodzenia, zobaczysz jeszcze zostaniesz pracownikiem miesiąca :-D

U mnie noc koszmar :dry: Julka budziła się z przeraźliwym płaczem, durny katar nie dawał jej spać...
We dwójkę z J ledwo daliśmy radę ją utrzymać żeby odciągnąć flutki, dziś jest minimalnie lepiej, zobaczymy jak noc...

Jeszcze zołza teraz zasnąć nie chce a jest zmeczona już, dziś nie mam cierpliwości :angry: muszę się wyżyć na czymś :-D

E:

Dla mnie też 13 szczęsliwy bo Julka z 13 jest i do tego w Sylwestra prawosławnego :-D

Kama wyzyj sie na J hehehehehehehe
ja tez czekam aż Kuba pójdzie spać ogarnę sobie i jak sie mój mały królewicz zbudzi to pójdziemy na plac zabaw i do sklepu :)

reklama
Do góry