reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ViKamcia wiesz nie ma tragicznie akurat u nas z finansami, ale ja też bym chciała coś w życiu robic prócz wychowywania córci. Poza tym jak wiesz mieszkamy z moimi;/ Wielki dom, ale prywatnośc to prywatnośc. Pożyjemy, zobaczymy, jak ja to mówię:)

reklama
Vegas przez pierwsze 3 miesiace myslalam ze dziewczynka, teraz mysle ze chlopak. M. tez :)
okaze sie za 3 tygodnie, juz sie nie moge doczekac :-p
tez mieszkalam z tesciami jakis czas, bylo lzej finansowo i o mniej rzeczy sie martwilismy, ale jednak na swoim to na swoim. w duzej mierze wlasnie chodzi o prywatnosc

Nadrobiłam was ale zbytnio nie pamiętam już co pisa miałam...

Jeśli chodzi o spanie to mi Kacper też ok 1,5r miał kilka dni że spa w dzień nie chciał... Ale kładłam go on sobie poleżał i po 30min wstawał, po jakimś czasie znowu zaczął spac po 2godz i tak nadal śpi, a jeśli chodzi o nocki to mój ma 2,5roku i nadal nocek nie przesypia, o samodzielnym zasypianiu nie wspominając... Owszem, jak mama M go kładzie bo my mamy coś do pozałateiania to zaśnie jej sam, ale z naim drze sie jak cholerka

Co do drożdżówek to mój M jest cukiernikiem i nie wie co to jest ;-) Tzn ten kołacz czy jakoś tak

UMI nie stresuj się wszystko będzie dobrze...

A nam przywieźli narożnik... Przez godzine chłopaki męczyli się go wnieś bo w drzwiach zmieści sie nie chciał... zastawili drzwi wejściowe do domu i doopa ja z młodym na dworze byłam i trzeba juz było powoli do domu iś bo chłodno się robiło... No i musieliśmy przez okno wchodzic... Dobrze e w domku mieszkamy...

Zmywam się bo jutro znowu multum roboty w domu a potem w sobote,niedziele i pon do pracy...

KAMA u mnie też pogoda wariuje... Wczoraj jak małego w dzień kładłam to zasłaniając okno oczy przymykjałam bo słońce raziło a potem jak spojrzałam w oknop po drugiej stronie domu to grad padał i grzmie zaczynało...

Ostatnia edycja:
KasiaF już sobie wyobrażam to Wasze wchodzenie przez okno hehehe:D
Zupka ja od początku miałam wrażenie, że mam w sobie dziewczynkę i byłam nieomylna, za to J się zdziwił mocno bo obstawiał chłopaka:)

Troszkę mnie tu nie było,ale śledzę was uważnie.

Lolkak- Majusia jak zwykle słodka, aż ciężko uwierzyć jaki z niej gagatek:) No i do taty się zrobiła podobna strasznie. Słodka pyzulka.

Liza-Dzieciaczki jak z obrazka, jak ty to robisz,ze tak pięknie pozują?Adaś tylko pozuje do komórki,a aparat chce mi zabrać. Co do spania w dzień-Adaś ostatnio też często nie śpi w dzień. Ja spałam długo,ze 4 lata miałam napewno i lubiłam mieć drzemki.Za to nocki z Adasiem mam fajne jak jest zdrowy.

ViKamcia- śliczne są dziewczynki, a Emma jaka fajna czarnulka. Fajnie będa miały razem:)Zawsze chciałam mieć siostrę.

Maziajka- Witaj, ja mieszkam w Katowicach. Mało tu dziewczyn ze Śląska, miło,ze chcesz tu zagościć.

Adas przeziębiony, dziś doszedł mu kaszel-wiec musze chyba isc do przychodni. Boje się,bo doktorka pewnie antybiotyk przepisze-a boje się,ze niepotrzebnie. Z niej taka rutyniara. Zobacze może Adasiowi się poprawi. Katar już mu prawie minął,ale trochę sucho kaszle.Jak mu się polepszy to troszkę muszę wiecej pisać,bo nas niedługo zapomnicie.

Witam porannie :-)

Lenka dzięki :-) trochę szkoda,że co raz mniej podobna do mneiei :-D No,ale przynajmniej ojciec się nie wyprze,że jest jego :-D Mam nadzieję,że Adaś się wykuruje bez antybiotyku :tak:Zdrówka. No i jak tam pisanie pracy??

Vegas i jak tam Maja??

kasia ja to już powoli przestaje wierzyć,że moja kiedykolwiek prześpi w nocy więcej niż 2 godz.;-) No,ale Twój post dodał mi otuchy,że nie jest tak źle,nie jestem sama :-D

Veronicamelania witaj ponownie:tak:Ty opowiadaj jak się czujesz? Jak bobo?:-) Może jakies fotki?;-)

U mnie nocka znowu porażka, o 24 miałam juz dosyć i wzięłam ją do wyrka i spała do 5 przy cycka. Wyspałam się więcej niż zwykle a czuje się gorzej:-D O 13 pierwszy raz do roboty ;-)

Bry

U mnie Miki juz od 20 zaczol sie budzi i potem tak plakal:no: dalam panado i zasnol obok mnie :dry:
Cos mi sie wydaje ze naucze go spac na normalnym łózku tak jak starszaki :tak: ehhhh nastepny wydatek... do tego odkurzacz popsuty, niewiem czy M go naprawi... narazie ze szczotka wsio zamiotlam....] Pogoda niby ok, wlasnie mega kupe smierdzaca przewinelam, niewiem co on jadl ze tak jedzie:-D

aagosiaa gratki pierwszych ruchów:-) pokaz brzunio ;-)
Lena fajnie ze sie odezwalas, zdrowka zycze malemu :tak:
Lolkak to sie ciesz ze wyrwiesz se z domu a na ile h idziesz??

Agooosia no właśnie miałam dzis pytac o Ciebie Justynę bo cos długo Cie nie było... zdrowiej kobieto szybko...
Fajnie że juz ruchy czujesz ja przy 2 ciązy zaczełam czuc ok 19 tc:):)
Kamcia no kiedys na pewno sie wyprowadzą :-D:-D:-D
Lenka zdrówka dla Adasia :*
Lolkak współczuje nocy....u mnie przetrzymałam Kube wieczorem i nie poszedł o 20 spać tylko po 21 no i obudził sie 5 razy w nocy na picie no i standart 6 już nie spał.... niewiem o której musiałaby go położyć by wstał np o 7......:sorry:
veronicamelania jak tam u Ciebie jak Ci sie podoba rola mamusi????
Eliza Ty widze tez nieciekawą noc miałaś... :/:/

A mnie tak w nocy ząb bolał ... w sumie do teraz boli i mam wrażenie że puchne :/:/ chya dentysta mnie znów czeka ehhh

reklama
lolkak- a jestem w ciemnej d... narazie,szkoda gadać, pogadamy za miesiąc co tam u mnie.

Adaś pokaszlał na wieczór syrop zaczął działać i spał ładnie do rana, teraz spokój, sama nie wiem czy iść do przychodni,nastoję się 2 godziny z chorymi dziećmi, potem pewnie rutynowo zapisze mu antybiotyk.

Do góry