reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Cześć Dziewczyny :)
Nie zaglądałam jakiś czas, ale coś nie miałam natchnienia na komputer. Jak wykąpię Kacperka to postaram się Was poczytać, ale raczej nie nadrobię tylu dni:-) Tylko nie wiem czy dam radę bo się pochorowałam, po prostu tak strasznie boli mnie ucho, że nie wyrabiam, czuję jakbym miała w nim masę wody, jutro idę do lekarza, bo nie mogę nawet w nocy spać:-( To jest taki straszny tępy ból... nieraz nie do wytrzymania.
Byłam wczoraj w laboratorium na badaniach,ale nie odebrałam jeszcze wyników bo nie wychodziłam dziś z domu. M wziął na jutro wolne żebym odpoczęła, pójdę do lekarza przy okazji odbiorę wyniki, chociaż i tak nic z nich nie zrozumiem:-D w środę u gina dowiem się co i jak. Poza tym pochwalę się wam, że w końcu brzuszek u mnie widać, no i czuję ruchy :)

reklama
Eeee dziewczyny nie straszcie:-D jak wasze dzieci dopiero teraz przesypiają noce to co będzie z Majką :szok: :-D

Maziajka witaj :-)

Zupa dziękuje w imieniu Mai :-)

Lana mi się wydaje,że jak najszybciej musicie iśc w sprawie tej umowy. Bo skoro nie chcecie netu to nie potrzebnie władujecie się w nowa umowę. A skoro jednak chcesz to warto się zainteresować tematem,bo może dostaniecie lepszą ofertę:tak: A co do Play to jakiś zonk. Mi w Erze firmowej tez naliczali (a miało być za free) ale na fakturze dali na to rabat i wyszło,że jednak darmowe;-)

Kaamaa u mnie teraz wali grad:dry:

agoosia zdrówka

Przerażacie mnie dziewczyny z tym spaniem :szok::-D

Julka co prawda przespała mi kilka calych nocy ale za to teraz nadrabia :dry: nie dość że zęby to jeszcze dziś doszedł katar i lekki kaszel, osiwieje!

Witam nową mamusię! :-) ( sorry nie pamiętam nicku)

Calie już? no to Danielek szybko śpi w nocy jak tak :-D i w dzień już nie potrzebuje, ale to nie zbyt dobrze, ale pewnie jeszcze mu się 10razy odwidzi.

Pati głowa do góry cycki do przodu, kiedyś w końcu dzieciaki się wyprowadzą i będzie spokój ( pocieszyłam nie ma co :-D)

Aga zdrówka, i chwal się brzuszkiem :-)

Callie wiesz co ja ci powiem ze ja spałam w dzien do 5 roku zycia włacznie... Ja akurat mam nadzieje ze mój syn tez tak bedzie spał:-p a tobie strasznie współczuje bo takie cos strasznie wybija z rytmu

toś mnie pocieszyła :-D ja zasypiałam z mamusią albo tatusiem do 3 roku życia... :dry: i do tej pory mam problemy z zaśnięciem :-D za to mój brat zasypiał jak tylko położył głowę na poduszce...
a tak odbiegając od tematu, słuchałaś anathemę albo katatonię? ;-)

callie no jak Twój synus zaczoł tak szybko poważne decyzje podejmowac to aż strach pomyśleć co bedzie za rok :D:D:D

nie strasz mnie Kochana :-D
cieszę się, że ranka Kubusia się ładnie goi :-)

Callie u mnie Hania z Danielem nie spali w dzien majac 1,5 roku wiec ja bym nie byla zdziwiona tym jak Miki tez tak skonczy bo juz ma jedna drzemke w ciagu dnia 2-3h wiec licze by tylko dotrwal do tego czasu...:dry:
Dzieciaki juz spią 30min, mam luz.... :-D

ufff, przynajmniej jednak która mnie rozumie :-D

Urwis już się zdążył 2 razy obudzić, nie wiem czy jest taki przemęczony, czy mu gorąco, bo włączyliśmy na chwilę piec... Już nie mam pomysłu :dry:

Edit:
Kama, tak, bardzo szybko musi spać... :-D ale wiesz, w dzień tyle się dzieje, że kto by tam tracił czas na jakieś drzemki... :dry:

Ja jakoś nie mam dzisiaj weny do pisania :-p

Maziajka a Ty nie miałaś wcześniej innego nicku? ;-) Mazia po prostu, czy coś takiego? bo chyba Cię pamiętam ;-)

A moja Zuzia też jeszcze całych nocek nie przesypia :dry: codziennie budzi się i robi sobie wycieczkę do naszego łóżka :dry: zresztą jak już kiedyś pisałam, ona jeszcze ani jednej nocy całej nie przespała :no:
Jutro jedziemy przebić uszka.Ciekawe jak Zuzia to zniesie.

A my byliśmy dziś popołudniu u teściowej i Chrześniaczki bo się za Mają stęskniłam. Ja to bym mogła ją odwiedzac parę razy w tyg:D No i poza tym dobrze jest gdzieś się wyrwac a nie w domu siedziec;)

Ewi tak, mama gotuje obiady a ja sprzątam calutki dom. Ot, podział obowiązków dwóch gospodyń:D
Anetka, Patrycja współczuję.. ja do roku życia Martynki strasznie narzekałam bo mi Mała nie przesypiała żadnej nocki w całości, jak skończyła roczek zmieniło się to. Przesypia całe noce, są wyjątki co tam raz się przebudzi bo ma pozycje przedziwaczne i płaczem woła o ratunek:D, ale śpi mi tak do 8., 8.30, 9, a nawet czasem do 9.30, więc nie mam co narzekac, wysypiam się:) Oby Wasze dzieci się nawróciły;)) Ahaaa i jak Małej idą zęby to akurat mam noce wyjęte z życiorysu, ale cóż:)
Callie pewnie Danielek jeszcze zatęskni za drzemkami w ciągu dnia. Moja od długiego już czasu jak ma drzemkę popołudniu to śpi albo 2h albo 2.5, rzadko kiedy mniej, więc mam relaksu sporo:)
Maziajka witaj:) Też kojarzę Twój nick.

Ostatnia edycja:
umi oby wszystko bylo ok! &&&&
agoosiaaa ja tez juz czuje ruchy :) dokladnie od 2.maja. dzis maly naprawde szaleje :p

Vegas ja tez ciagle u tesciowej siedze, bo innych rozrywek poki co nie mam

Zupka masz przeczucie, że to chłopaczek?:)
Ja zaszłam w ciążę w kwietniu a ruchy czułam od lipca:) 2009r:) Dawno, aż się tęskni momentami:D:D
Ja tak u teściowej bym nie siedziała gdyby nie fakt, że Chrześniaczka tam mieszka:D A za Mają tęsknię często.

reklama
hehe kasiaF niezłego masz synka :-D
Vegas no tak.. najpierw trzeba pomyślec o utrzymaniu więcej dzieci a w pl to mało realne żeby sobie dac samemu radę z wiekszą ilością dzieci niestety
liza ... ale masz mądrą córkę :-) przynajmniej wie czemu nie mozna ... może to ich czegoś nauczy:tak:
kama współczuję pogody:dry:
Maziajka witaj i tutaj:-D

a u nas od rana pogoda była do bani a po południu.. niebo bezchmurne, upał... słonko dawało jak ta lala..
poszlismy na spacer i plac zabaw..
tak było goraco ze siedzieliśmy 2 i pół godzin co sie nie zapowiadało ze wogóle wyjdziemy a Vi bez wózka cały czas biegała i aż jestem w szoku ze tyle wytrzymała
mała padła nam w 15 min po kapieli.. hehe
jak nigdy normalnie:-p
a teraz i ja się będe zmywać.... bo jestem również zmęczona.. chyba się wczesniej spać położę :-)

Ostatnia edycja:
Do góry