reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Cześć Dziewczyny :)
Nie zaglądałam jakiś czas, ale coś nie miałam natchnienia na komputer. Jak wykąpię Kacperka to postaram się Was poczytać, ale raczej nie nadrobię tylu dni:-) Tylko nie wiem czy dam radę bo się pochorowałam, po prostu tak strasznie boli mnie ucho, że nie wyrabiam, czuję jakbym miała w nim masę wody, jutro idę do lekarza, bo nie mogę nawet w nocy spać:-( To jest taki straszny tępy ból... nieraz nie do wytrzymania.
Byłam wczoraj w laboratorium na badaniach,ale nie odebrałam jeszcze wyników bo nie wychodziłam dziś z domu. M wziął na jutro wolne żebym odpoczęła, pójdę do lekarza przy okazji odbiorę wyniki, chociaż i tak nic z nich nie zrozumiem:-D w środę u gina dowiem się co i jak. Poza tym pochwalę się wam, że w końcu brzuszek u mnie widać, no i czuję ruchy :)

reklama
Eeee dziewczyny nie straszcie:-D jak wasze dzieci dopiero teraz przesypiają noce to co będzie z Majką :szok: :-D

Maziajka witaj :-)

Zupa dziękuje w imieniu Mai :-)

Lana mi się wydaje,że jak najszybciej musicie iśc w sprawie tej umowy. Bo skoro nie chcecie netu to nie potrzebnie władujecie się w nowa umowę. A skoro jednak chcesz to warto się zainteresować tematem,bo może dostaniecie lepszą ofertę:tak: A co do Play to jakiś zonk. Mi w Erze firmowej tez naliczali (a miało być za free) ale na fakturze dali na to rabat i wyszło,że jednak darmowe;-)

Kaamaa u mnie teraz wali grad:dry:

agoosia zdrówka

Przerażacie mnie dziewczyny z tym spaniem :szok::-D

Julka co prawda przespała mi kilka calych nocy ale za to teraz nadrabia :dry: nie dość że zęby to jeszcze dziś doszedł katar i lekki kaszel, osiwieje!

Witam nową mamusię! :-) ( sorry nie pamiętam nicku)

Calie już? no to Danielek szybko śpi w nocy jak tak :-D i w dzień już nie potrzebuje, ale to nie zbyt dobrze, ale pewnie jeszcze mu się 10razy odwidzi.

Pati głowa do góry cycki do przodu, kiedyś w końcu dzieciaki się wyprowadzą i będzie spokój ( pocieszyłam nie ma co :-D)

Aga zdrówka, i chwal się brzuszkiem :-)

Callie wiesz co ja ci powiem ze ja spałam w dzien do 5 roku zycia włacznie... Ja akurat mam nadzieje ze mój syn tez tak bedzie spał:-p a tobie strasznie współczuje bo takie cos strasznie wybija z rytmu

toś mnie pocieszyła :-D ja zasypiałam z mamusią albo tatusiem do 3 roku życia... :dry: i do tej pory mam problemy z zaśnięciem :-D za to mój brat zasypiał jak tylko położył głowę na poduszce...
a tak odbiegając od tematu, słuchałaś anathemę albo katatonię? ;-)

callie no jak Twój synus zaczoł tak szybko poważne decyzje podejmowac to aż strach pomyśleć co bedzie za rok :D:D:D

nie strasz mnie Kochana :-D
cieszę się, że ranka Kubusia się ładnie goi :-)

Callie u mnie Hania z Danielem nie spali w dzien majac 1,5 roku wiec ja bym nie byla zdziwiona tym jak Miki tez tak skonczy bo juz ma jedna drzemke w ciagu dnia 2-3h wiec licze by tylko dotrwal do tego czasu...:dry:
Dzieciaki juz spią 30min, mam luz.... :-D

ufff, przynajmniej jednak która mnie rozumie :-D

Urwis już się zdążył 2 razy obudzić, nie wiem czy jest taki przemęczony, czy mu gorąco, bo włączyliśmy na chwilę piec... Już nie mam pomysłu :dry:

Edit:
Kama, tak, bardzo szybko musi spać... :-D ale wiesz, w dzień tyle się dzieje, że kto by tam tracił czas na jakieś drzemki... :dry:

Ja jakoś nie mam dzisiaj weny do pisania :-p

Maziajka a Ty nie miałaś wcześniej innego nicku? ;-) Mazia po prostu, czy coś takiego? bo chyba Cię pamiętam ;-)

A moja Zuzia też jeszcze całych nocek nie przesypia :dry: codziennie budzi się i robi sobie wycieczkę do naszego łóżka :dry: zresztą jak już kiedyś pisałam, ona jeszcze ani jednej nocy całej nie przespała :no:
Jutro jedziemy przebić uszka.Ciekawe jak Zuzia to zniesie.

A my byliśmy dziś popołudniu u teściowej i Chrześniaczki bo się za Mają stęskniłam. Ja to bym mogła ją odwiedzac parę razy w tyg:D No i poza tym dobrze jest gdzieś się wyrwac a nie w domu siedziec;)

Ewi tak, mama gotuje obiady a ja sprzątam calutki dom. Ot, podział obowiązków dwóch gospodyń:D
Anetka, Patrycja współczuję.. ja do roku życia Martynki strasznie narzekałam bo mi Mała nie przesypiała żadnej nocki w całości, jak skończyła roczek zmieniło się to. Przesypia całe noce, są wyjątki co tam raz się przebudzi bo ma pozycje przedziwaczne i płaczem woła o ratunek:D, ale śpi mi tak do 8., 8.30, 9, a nawet czasem do 9.30, więc nie mam co narzekac, wysypiam się:) Oby Wasze dzieci się nawróciły;)) Ahaaa i jak Małej idą zęby to akurat mam noce wyjęte z życiorysu, ale cóż:)
Callie pewnie Danielek jeszcze zatęskni za drzemkami w ciągu dnia. Moja od długiego już czasu jak ma drzemkę popołudniu to śpi albo 2h albo 2.5, rzadko kiedy mniej, więc mam relaksu sporo:)
Maziajka witaj:) Też kojarzę Twój nick.

Ostatnia edycja:
umi oby wszystko bylo ok! &&&&
agoosiaaa ja tez juz czuje ruchy :) dokladnie od 2.maja. dzis maly naprawde szaleje :p

Vegas ja tez ciagle u tesciowej siedze, bo innych rozrywek poki co nie mam

Zupka masz przeczucie, że to chłopaczek?:)
Ja zaszłam w ciążę w kwietniu a ruchy czułam od lipca:) 2009r:) Dawno, aż się tęskni momentami:D:D
Ja tak u teściowej bym nie siedziała gdyby nie fakt, że Chrześniaczka tam mieszka:D A za Mają tęsknię często.

reklama
hehe kasiaF niezłego masz synka :-D
Vegas no tak.. najpierw trzeba pomyślec o utrzymaniu więcej dzieci a w pl to mało realne żeby sobie dac samemu radę z wiekszą ilością dzieci niestety
liza ... ale masz mądrą córkę :-) przynajmniej wie czemu nie mozna ... może to ich czegoś nauczy:tak:
kama współczuję pogody:dry:
Maziajka witaj i tutaj:-D

a u nas od rana pogoda była do bani a po południu.. niebo bezchmurne, upał... słonko dawało jak ta lala..
poszlismy na spacer i plac zabaw..
tak było goraco ze siedzieliśmy 2 i pół godzin co sie nie zapowiadało ze wogóle wyjdziemy a Vi bez wózka cały czas biegała i aż jestem w szoku ze tyle wytrzymała
mała padła nam w 15 min po kapieli.. hehe
jak nigdy normalnie:-p
a teraz i ja się będe zmywać.... bo jestem również zmęczona.. chyba się wczesniej spać położę :-)

Ostatnia edycja:
Do góry