reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja was kochane nie nadrobię... normalnie mam dość, moje dziecko stwierdziło, że dzień nie jest od spania i dziś nie spał NIC A NIC. od 8 rano do 19:20. w sumie to się tak ciągnie od wielkanocy. nie wiem jak ja przeżyję tę jego decyzję :-D
zabieram się za kończenie ostatniego rozdziału magisterki, mam nadzieję, że w niedzielę zawiozę promotorce całość.

reklama
pati:-D miało byc pati, czytam sobie stare wpisy z MM i tam polna była:-D no to ci odpisałam:-p a to ze inny nick no cóz:-p

Callie mam nadzieje ze dobrze pójdzie z magisterką:-D

Patrycja no właśnie - chyba za szybko... Ale żadną siłą nie idzie go uśpić, chyba że w wózku na długim spacerze, ale dziś lało u mnie i strasznie zimno. Nie wiem czy mu się to odmieni, oby... Ale powoli chyba muszę się oswajać z pierwszą poważną decyzją mojego syna :-D

Callie wiesz co ja ci powiem ze ja spałam w dzien do 5 roku zycia włacznie... Ja akurat mam nadzieje ze mój syn tez tak bedzie spał:-p a tobie strasznie współczuje bo takie cos strasznie wybija z rytmu

Umi hehehe zmieniłas mi nick... nawet fajny jest hahahaha
callie no jak Twój synus zaczoł tak szybko poważne decyzje podejmowac to aż strach pomyśleć co bedzie za rok :D:D:D

pati jestem strasznie rozkojarzona:-p normalnie dobrze ze przynajmniej napisałam to tutaj bo mam też właczone forum o spaniu:-D. Widzisz, prawda ze fajny nick:-p?

Umi rozumiem Cie doskonale... ja przed zabiegiem tez nie umiałam sie na niczym skupić.... a teraz prócz ranki która juz sie zabliźnia nie ma po tym śladu....

Patrycja to Cie pociesze tez tym ze inni maja gorzej :-D Ja praktycznie prawie 5 lat juz nie spie w nocy tak ze ide spac o 21 a wstaje o 6, tylko z kilkoma pobudkami (2-3 w zaleznosci) bo najpierw Hania byla, potem od razu Daniel a jak Daniel zaczol mi przesypiac noce to ju Miki byl na swiecie...... :sorry2: Dasz rade ;-) Ty chociaz z Sebą mialas spokoj i tylko na kube marudzisz, a u mnie wszyscy do 3r.ż tak spią... ;] a bo to wysadzanie bylo, itd itp.
;]
Callie u mnie Hania z Danielem nie spali w dzien majac 1,5 roku wiec ja bym nie byla zdziwiona tym jak Miki tez tak skonczy bo juz ma jedna drzemke w ciagu dnia 2-3h wiec licze by tylko dotrwal do tego czasu...:dry:
Dzieciaki juz spią 30min, mam luz.... :-D

reklama
Liza kto wie moze Miki cie zadziwi i bedzie spać w dzień o wiele dłuzej:-)
pati Kacper nawet ranki miec nie bedzie wszystko przez cewke moczową bedą robić wiec jedyne co to siusiak bedzie wymordowany, ale i tak jakos sie zastanawiam czy mu coś zrobią czy znowu wyjdziemy z niczym, albo sama nie wiem no boje sie:-p choc wiem ze nic sie nie moze stac

Do góry