reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja was kochane nie nadrobię... normalnie mam dość, moje dziecko stwierdziło, że dzień nie jest od spania i dziś nie spał NIC A NIC. od 8 rano do 19:20. w sumie to się tak ciągnie od wielkanocy. nie wiem jak ja przeżyję tę jego decyzję :-D
zabieram się za kończenie ostatniego rozdziału magisterki, mam nadzieję, że w niedzielę zawiozę promotorce całość.

reklama
pati:-D miało byc pati, czytam sobie stare wpisy z MM i tam polna była:-D no to ci odpisałam:-p a to ze inny nick no cóz:-p

Callie mam nadzieje ze dobrze pójdzie z magisterką:-D

Patrycja no właśnie - chyba za szybko... Ale żadną siłą nie idzie go uśpić, chyba że w wózku na długim spacerze, ale dziś lało u mnie i strasznie zimno. Nie wiem czy mu się to odmieni, oby... Ale powoli chyba muszę się oswajać z pierwszą poważną decyzją mojego syna :-D

Callie wiesz co ja ci powiem ze ja spałam w dzien do 5 roku zycia włacznie... Ja akurat mam nadzieje ze mój syn tez tak bedzie spał:-p a tobie strasznie współczuje bo takie cos strasznie wybija z rytmu

Umi hehehe zmieniłas mi nick... nawet fajny jest hahahaha
callie no jak Twój synus zaczoł tak szybko poważne decyzje podejmowac to aż strach pomyśleć co bedzie za rok :D:D:D

pati jestem strasznie rozkojarzona:-p normalnie dobrze ze przynajmniej napisałam to tutaj bo mam też właczone forum o spaniu:-D. Widzisz, prawda ze fajny nick:-p?

Umi rozumiem Cie doskonale... ja przed zabiegiem tez nie umiałam sie na niczym skupić.... a teraz prócz ranki która juz sie zabliźnia nie ma po tym śladu....

Patrycja to Cie pociesze tez tym ze inni maja gorzej :-D Ja praktycznie prawie 5 lat juz nie spie w nocy tak ze ide spac o 21 a wstaje o 6, tylko z kilkoma pobudkami (2-3 w zaleznosci) bo najpierw Hania byla, potem od razu Daniel a jak Daniel zaczol mi przesypiac noce to ju Miki byl na swiecie...... :sorry2: Dasz rade ;-) Ty chociaz z Sebą mialas spokoj i tylko na kube marudzisz, a u mnie wszyscy do 3r.ż tak spią... ;] a bo to wysadzanie bylo, itd itp.
;]
Callie u mnie Hania z Danielem nie spali w dzien majac 1,5 roku wiec ja bym nie byla zdziwiona tym jak Miki tez tak skonczy bo juz ma jedna drzemke w ciagu dnia 2-3h wiec licze by tylko dotrwal do tego czasu...:dry:
Dzieciaki juz spią 30min, mam luz.... :-D

reklama
Liza kto wie moze Miki cie zadziwi i bedzie spać w dzień o wiele dłuzej:-)
pati Kacper nawet ranki miec nie bedzie wszystko przez cewke moczową bedą robić wiec jedyne co to siusiak bedzie wymordowany, ale i tak jakos sie zastanawiam czy mu coś zrobią czy znowu wyjdziemy z niczym, albo sama nie wiem no boje sie:-p choc wiem ze nic sie nie moze stac

Do góry