reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi toś mnie dobiła.....
no właśnie jak na picie to jest ok, najgorsze jest to jak sie obudzi i za nic nie chce spać...:/ A my tu mamy dosłownie "kartonowe " ściany ze sąsiedzi wszystko słyszą... i juz nie raz jak rozmawiałam z sąsiadka obok to mi mówiła że ona tez sie budzi jak Kuba wstaje... nie ma pretensji rozumie to no ale ..... zawsze jest jakieś "ale"

reklama
pati i tak dobrze u mnie 2 sąsiadki sa wyrozumiałe za to sąsiad mi wali w sciany:-D a robi to gdy mały sie uspokaja, jak on wali mały znowu zaczyna i czasem mnie trafia.

Maziajka witaj:-) mi tez sie juz skas kojarzysz... ;-)
Patrycja to ja cie jeszcze bardziej pociesze bo moj Daniel zaczol przesypiac cale noce od jakiesgos pol roku.... czyli mial 3 lata.... :sorry2:

umi no jeszcze tylko tego by mi brakowało żeby mi ktos po ścianach walił wrrrr...

Liza a dziekuję bardzo :-p:confused:

Eliza Seba jak miał 2 miesiace to spał całe noce i tak do dzis nie licząc tych dni kiedy był chory....
Wiem że to że Daniel tak spał to nie znaczy że i Kuba musi, no ale jakos mnie to dołuje że dziecko w tym wieku może jeszcze nie przesypiac całych nocy

Liza tchnęłaś we mnie nadzieje:-D
pati mnie wali sasiad idiota... w dzien spi w nocy spi wszystko mu przeszkadza

polna tak jemu sasiedzi przeszkadzają, a to że jego popiół z fajek leci na moje czarne pranie to juz mu wisi:-D

reklama
Do góry