reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Liza ooo kurcze to CI dali popalić :szok: HAnia nie zła agentka :-D

U Julki na urodzinach z racji tego że J ma 5 rodzonych braci a oni 4 dzieci, to zawsze będzie dużo osób :dry:ale ja się schytrzylam nie robię obiadu tylko tort, ciasta, owoce i styka :-p

A u mnie uwaga pada GRAD!!! :szok::szok::szok: wielkosci grochu :szok: ja pitole, nie dość że mi śnieg tulipany poniszczył to teraz grad dobije :angry:

A co do kołoczka czy jakoś tak to u mnie też to jest drożdżówka z serem i makiem :-D

Kasia Super tyekst Kacper walnął.
Lanai ludzka głupota nie zna granic :sorry2: ten film z motorem poprostu głupi jest.
Liza A o co te twoje tak się tluką?
Vegas Sory ze zapytam, a ty obiadu nei robisz w ogóle? Tylko twoja mama?

Lana zgadzam sie z Lolkak, chyba tak jest ze jak sie nie rozwiazuje umowy to oni sami dalej przedluzaja :tak:

No rano dali popalic a po poludniu po spacerku jak wrócilismy zrobilam marmolade, nalesniki ;-) Miki zjadł juz kaszke i potem przed spaniem dostanie cyca.
W domku cieplo sie zrobilo:tak:

Hej dziewczyny postanowilam tutaj do Was zawitać;) Mam zgode Waszego szefa umi2 więc wpadam z nadzieją,na pozostanie troszkę dłużej.

Więc mam 22 lata,studiuje zaocznie zarzadzanie.Jestem mamą 13miesiecznego Janka,i żoną jego taty:D

Na BB siedze juz dosc troszke bo prawie 3 lata.A zarejstrowana jestem 2,5 roku.

Mieszkam na Śląsku.Aha i co nieco o Was wiem,bo podczytuje czasami.I wiem,ze Vegas blisko mnie mieszka:)(jestem z okolic Tychów)

Liza ale mi zrobilas smaka na nalesniki.Ja bym dzienie mogla jesc:) wczoraj mialam z powidlami i bita smietana pychaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

Zupa znasz plec?

A ja sie nudze,John juz spi (on tak wczesnie chodzi:cool2:),R w pracy.A ja mam czas na BB.Zjadlabym cos dobrego i chyba wezme sie za pierogi z truskawkiami!!!!!! pycha:happy2:

Justyna no dziewczyny piszą to co ja Ci mówiłam :):) Musisz wypowiedzieć umowe tylko jeszcze sprawdź jaki jest okres wypowiedzenia :)
Ewi jak tam samopoczucie?? u mnie takie sobie... Nie daje sobie rady ostatnio z nerwami :-( łatwo wybucham.... muszę ta melise kupić.
Kama biedne Twoje tullipany.... najpierw snieg teraz grad... no poprostu masakra z ta pogodą jest....
Zupaogórkowa a Ty jak sie czujesz??

My puściliśmy sobie film Avatar i patrzelismy... uwielbiam ten film :) Teraz Kuba szaleje z Sebą ( zaraz mi przez to łeb peknie :baffled:) ganiają sie i wrzeszczą... :/

Maziajka witaj :) kojarze Cie skąś ale nie bardzo wiem skąd :-p
ja również ze śląska a w okolicach Tych mam rodzine :tak:

Ostatnia edycja:
Maziajka szefów jest dwóch:-D jeszcze Ewi44:-) edit Witaj:-) oczywiście po zapomniałam dopisać
pati ja tez ostatnio coś wybuchowa jestem nie wiem czy przez ten szpital czy po prostu juz sie stażeje:-D
kaamaa współczuje u nas na szczescie zero śniegu ale za to mega zimno:/

Umi całkiem mozliwe ja przed szpitalem też taka byłam ale teraz to jest tego inna przyczyna...
Kuba na wszystko reaguje wrzaskiem i piskiem, wymusza wszystko płaczem, nie daje sobie z nim rady, dochodzi do tego Seba który ciagle cos chce no i noce zarwane... tak sie zastanawiam kiedy to dziecko zacznie mi normalnie spać? Ma już rok i 3 miesiące i przespał tylko kilka całych nocek.... a reszta to szkoda nawet mówić.... oh.. chyba zaczynam narzekać, znów :-(

reklama
pati mój ma 2 lata i sie budzi w nocy...
edit pal licho jak na picie bo sie napije i zasypia ale jak sie zaczyna drzeć to wyje 30 min i nie idzie go uspokoić

Do góry