reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Liza ooo kurcze to CI dali popalić :szok: HAnia nie zła agentka :-D

U Julki na urodzinach z racji tego że J ma 5 rodzonych braci a oni 4 dzieci, to zawsze będzie dużo osób :dry:ale ja się schytrzylam nie robię obiadu tylko tort, ciasta, owoce i styka :-p

A u mnie uwaga pada GRAD!!! :szok::szok::szok: wielkosci grochu :szok: ja pitole, nie dość że mi śnieg tulipany poniszczył to teraz grad dobije :angry:

A co do kołoczka czy jakoś tak to u mnie też to jest drożdżówka z serem i makiem :-D

Kasia Super tyekst Kacper walnął.
Lanai ludzka głupota nie zna granic :sorry2: ten film z motorem poprostu głupi jest.
Liza A o co te twoje tak się tluką?
Vegas Sory ze zapytam, a ty obiadu nei robisz w ogóle? Tylko twoja mama?

Lana zgadzam sie z Lolkak, chyba tak jest ze jak sie nie rozwiazuje umowy to oni sami dalej przedluzaja :tak:

No rano dali popalic a po poludniu po spacerku jak wrócilismy zrobilam marmolade, nalesniki ;-) Miki zjadł juz kaszke i potem przed spaniem dostanie cyca.
W domku cieplo sie zrobilo:tak:

Hej dziewczyny postanowilam tutaj do Was zawitać;) Mam zgode Waszego szefa umi2 więc wpadam z nadzieją,na pozostanie troszkę dłużej.

Więc mam 22 lata,studiuje zaocznie zarzadzanie.Jestem mamą 13miesiecznego Janka,i żoną jego taty:D

Na BB siedze juz dosc troszke bo prawie 3 lata.A zarejstrowana jestem 2,5 roku.

Mieszkam na Śląsku.Aha i co nieco o Was wiem,bo podczytuje czasami.I wiem,ze Vegas blisko mnie mieszka:)(jestem z okolic Tychów)

Liza ale mi zrobilas smaka na nalesniki.Ja bym dzienie mogla jesc:) wczoraj mialam z powidlami i bita smietana pychaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

Zupa znasz plec?

A ja sie nudze,John juz spi (on tak wczesnie chodzi:cool2:),R w pracy.A ja mam czas na BB.Zjadlabym cos dobrego i chyba wezme sie za pierogi z truskawkiami!!!!!! pycha:happy2:

Justyna no dziewczyny piszą to co ja Ci mówiłam :):) Musisz wypowiedzieć umowe tylko jeszcze sprawdź jaki jest okres wypowiedzenia :)
Ewi jak tam samopoczucie?? u mnie takie sobie... Nie daje sobie rady ostatnio z nerwami :-( łatwo wybucham.... muszę ta melise kupić.
Kama biedne Twoje tullipany.... najpierw snieg teraz grad... no poprostu masakra z ta pogodą jest....
Zupaogórkowa a Ty jak sie czujesz??

My puściliśmy sobie film Avatar i patrzelismy... uwielbiam ten film :) Teraz Kuba szaleje z Sebą ( zaraz mi przez to łeb peknie :baffled:) ganiają sie i wrzeszczą... :/

Maziajka witaj :) kojarze Cie skąś ale nie bardzo wiem skąd :-p
ja również ze śląska a w okolicach Tych mam rodzine :tak:

Ostatnia edycja:
Maziajka szefów jest dwóch:-D jeszcze Ewi44:-) edit Witaj:-) oczywiście po zapomniałam dopisać
pati ja tez ostatnio coś wybuchowa jestem nie wiem czy przez ten szpital czy po prostu juz sie stażeje:-D
kaamaa współczuje u nas na szczescie zero śniegu ale za to mega zimno:/

Umi całkiem mozliwe ja przed szpitalem też taka byłam ale teraz to jest tego inna przyczyna...
Kuba na wszystko reaguje wrzaskiem i piskiem, wymusza wszystko płaczem, nie daje sobie z nim rady, dochodzi do tego Seba który ciagle cos chce no i noce zarwane... tak sie zastanawiam kiedy to dziecko zacznie mi normalnie spać? Ma już rok i 3 miesiące i przespał tylko kilka całych nocek.... a reszta to szkoda nawet mówić.... oh.. chyba zaczynam narzekać, znów :-(

reklama
pati mój ma 2 lata i sie budzi w nocy...
edit pal licho jak na picie bo sie napije i zasypia ale jak sie zaczyna drzeć to wyje 30 min i nie idzie go uspokoić

Do góry