reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lana oooo ale fajnie... a ja niedawno podpisała umowe z multimedia na przedłużenie... jakby nie mogli wcześniej

reklama
Ja miałam neta z multi ale nie dziekuje... postoje... wiecej go nie było niz był

edit vegas ale różnica:-D:-p to w takim razie u nas są kołaczki a nadal nie wiem jak kołacz wyglada:-p

vegas w sobote ale to bedzie skromne bardzo torcik, herbatka i moze sałatka nic wiecej bo i gości nie bedzie tylko moja mama i jej R. mama i siostra T i my z Kacprem oczywiscie

vegas w sobote ale to bedzie skromne bardzo torcik, herbatka i moze sałatka nic wiecej bo i gości nie bedzie tylko moja mama i jej R. mama i siostra T i my z Kacprem oczywiscie
no to skromnie, ale ja jakoś skromnie wolę. U nas z racji ogromnej rodziny ze strony J to ciężko o skromne urodzinki. Moje jedynie są skromne bo wtedy bracia J nie przychodzą, ja do nich też nie chodzę:D Mimo, że się lubimy, ale to tam nie jesteśmy aż tak spokrewnieni. Ważne, że do Małej i do J przychodzą wszyscy. Aż krzeseł brakuje szczerze pisząc:D

lolkak Majusia naprawde wyglada na grzeczna :) a jaka sliczna :-D
Liza slodkie dzieciaczki masz, a Hania jaka duza juz!
Kamcia ladne coreczki, dobrze ze Vi pomaga
jak samopoczucie dziewczyny? tu pogoda do d... :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
vegas ja ma spora rodzine ale jakoś nie widzi is ie zapraszanie całej rodziny na roczek:-p
Lana na pewno u mnie nie wiem czeu miałam słaby odbiór... mimo ze po kablu szło sasiad z drugie klatki miał perfekcyjnie a nam ciągle siadała

Umi ooo no to nastepny dwulatek bedzie juz niedlugo :-) no i skromnie fakt robicie, ale ja szczerze to juz tych poxniejszych urodzinek nie wyprawiam, kto chce niech przyjedzie;-) widze zmiana suwaczka, a sie przyzwyczailam do tamtych, ten jakis malusi :-p
Teraz na roczku Mikusia mamy byc my, dziadkowie i chrzestni tylko. :tak: tez skromnie ;-)

reklama
liza zgapiłam od jednej dziewczyny na forum bo ma taki słodki suwaczek dla córki:-D i sie oprzec nie mogłam> U Kacpra bedzie tylko chrzestna, mój kuzyn dał mu prezent bo ma studia w sobote poza tym kawałek do nas ma wiec nie dałby rady

Do góry