reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lana oooo ale fajnie... a ja niedawno podpisała umowe z multimedia na przedłużenie... jakby nie mogli wcześniej

reklama
Ja miałam neta z multi ale nie dziekuje... postoje... wiecej go nie było niz był

edit vegas ale różnica:-D:-p to w takim razie u nas są kołaczki a nadal nie wiem jak kołacz wyglada:-p

vegas w sobote ale to bedzie skromne bardzo torcik, herbatka i moze sałatka nic wiecej bo i gości nie bedzie tylko moja mama i jej R. mama i siostra T i my z Kacprem oczywiscie

vegas w sobote ale to bedzie skromne bardzo torcik, herbatka i moze sałatka nic wiecej bo i gości nie bedzie tylko moja mama i jej R. mama i siostra T i my z Kacprem oczywiscie
no to skromnie, ale ja jakoś skromnie wolę. U nas z racji ogromnej rodziny ze strony J to ciężko o skromne urodzinki. Moje jedynie są skromne bo wtedy bracia J nie przychodzą, ja do nich też nie chodzę:D Mimo, że się lubimy, ale to tam nie jesteśmy aż tak spokrewnieni. Ważne, że do Małej i do J przychodzą wszyscy. Aż krzeseł brakuje szczerze pisząc:D

lolkak Majusia naprawde wyglada na grzeczna :) a jaka sliczna :-D
Liza slodkie dzieciaczki masz, a Hania jaka duza juz!
Kamcia ladne coreczki, dobrze ze Vi pomaga
jak samopoczucie dziewczyny? tu pogoda do d... :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
vegas ja ma spora rodzine ale jakoś nie widzi is ie zapraszanie całej rodziny na roczek:-p
Lana na pewno u mnie nie wiem czeu miałam słaby odbiór... mimo ze po kablu szło sasiad z drugie klatki miał perfekcyjnie a nam ciągle siadała

Umi ooo no to nastepny dwulatek bedzie juz niedlugo :-) no i skromnie fakt robicie, ale ja szczerze to juz tych poxniejszych urodzinek nie wyprawiam, kto chce niech przyjedzie;-) widze zmiana suwaczka, a sie przyzwyczailam do tamtych, ten jakis malusi :-p
Teraz na roczku Mikusia mamy byc my, dziadkowie i chrzestni tylko. :tak: tez skromnie ;-)

reklama
liza zgapiłam od jednej dziewczyny na forum bo ma taki słodki suwaczek dla córki:-D i sie oprzec nie mogłam> U Kacpra bedzie tylko chrzestna, mój kuzyn dał mu prezent bo ma studia w sobote poza tym kawałek do nas ma wiec nie dałby rady

Do góry