reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Kasia hahaha :-D:-D:-D padłam! dzieci są the best!

Lana dobre :-D

Z tego co pamiętam to Ty też masz "Nkę" Tobie też pomieszali kanały z listy? i dodali polsaty wszystkie?

Vivy przez mi przerzucili dopiero na 130kę :angry:

Ogarnęłam trochę w domu, idę zaraz z Julką na podwórko, na termometrze 9st więc nie jest strasznie.
Ja nie mam N-ki a mi też kanały poprzestawiali :angry:
Kasia hehe dobry tekst :-D :tak:

Ja narazie nie próbuje nocnikowac bo Miki za maly a starszaki juz daawno po nocnikowaniu ;-)
Myslałam ze to co bylo wczesniej to armagedon.. mylilam sie... popolozeniu spac mikolaja dopiero sie zaczelo :no: zaczeli znow sie bic, miki nie mogl zasnac po 15min placzu wreszcie spi... a Hania z danielem znow kłutnia :szok: Miki sie obudził, ja juz wkurzona na maksa dałam po klapsie jednemu i drugiemu i ubralam i na dwór wygnałam, i sama z mikim musialam isc bo za chiny nie chcial zasnoc juz w łóżeczku .... na dworzu zasnol po 5min i spal 2h.
Obiad juz zjedzony.
A potem bedziemy robic nalesniki:-)

Co do ogladania bajek kara sie trzyma i tv wylaczone,
Hania udaje teraz madra i jak Daniel sie pyta czy moze wlaczyc tv odpowiada: Danielku nie bedziemy juz dzis ogladac bajek, dopiero dobranocke obejrzymy jak sie ciemno bedzie robic :dry:
A daniel: Dlacego?
H: Poniewaz bylismy niegrzeczni i mama powiedziala ze nie bedziemy ogladac bajek.

Heh teraz to takie madre a wczesniej to by skóre z siebie zdarli :no:

Oj niegrzeczne dzieciaki :-)

My już tez po obiedzie... mam wrażenie że mi zaraz głowa pęknie... Kuba daj daje popalic (Lana słyszała jego możliwości głosowe :-D) teraz mam nadzieje że troche pośpi....

a ja zjadłam dziś kołoczyka z marmoladą bo na obiad grochówka, której tak nie cierpię, że znowu zrobię strajk i jeśc nie będę:p Jak małe dziecko:D
Pogoda się chrzani. Wieszałam rano pranie w krótkim rękawku to ciepło i ślepiło słonko, niedawno ściągałam pranie to myślałam, że zamarznę.

Patrycja no wlasnie u nas tez na CP poprzestawiali kanaly i muzyczne sa dopiero na 151 :dry:

Taaa.... córa mi sie udała nie ma co.... :tak: :-D

Lolkak a jak tam twoja rozmowa? na która idziesz? bylas juz?

Vegas nie jestes sama ja tez nie nawidze grochówki... i ogórkowej :D:D:D

Liza ja też mam CP :):)

Lana no co Ty niewiesz co to jest kołoczyk???
to to samo co drożdżówka :)

ja grochowke bardzo lubie:)
a co to ten kołoczyk?
takie coś:-) ale ja miałam z marmoladą
75_2.jpg
ale ja źle nazywam bo to fachowo kołaczek się nazywa a ja całe życie gadam kołoczyk:-)

Lolkak ahaaa...

A ja uwielbiam Bretonke :-D mniam.... ;-) zjadla bym ale jeszcze karmie i niewiem czy by nie za mocno wzdela go :-D

reklama
vegas u nas to sie nazywa drożdżówka z serem i makiem:-D pierwszy raz słysze określenie kołacz na to hihi
Liza no popatrz jakie ty masz grzeczne aniołki ( na zdjeciu) kto by pomyślał ze takie ancymonki z nich:-)

Laski na Nce jest polsat? od kiedy?

lolkak zabójcza ta Twoja mała az sie wierzyc nie chce że taka terrorystka:-p

i poczytałam, ale juz nie wiem co miałam pisac bo sobie przerzuciłam nie tą strone co trzeba i mi sie skasowało to co pisałam

Do góry