reklama
Serduszko1
Fanka BB :)
Ja nie mam N-ki a mi też kanały poprzestawialiKasia hahaha padłam! dzieci są the best!
Lana dobre
Z tego co pamiętam to Ty też masz "Nkę" Tobie też pomieszali kanały z listy? i dodali polsaty wszystkie?
Vivy przez mi przerzucili dopiero na 130kę
Ogarnęłam trochę w domu, idę zaraz z Julką na podwórko, na termometrze 9st więc nie jest strasznie.
Kasia hehe dobry tekst
Ja narazie nie próbuje nocnikowac bo Miki za maly a starszaki juz daawno po nocnikowaniu ;-)
Myslałam ze to co bylo wczesniej to armagedon.. mylilam sie... popolozeniu spac mikolaja dopiero sie zaczelo zaczeli znow sie bic, miki nie mogl zasnac po 15min placzu wreszcie spi... a Hania z danielem znow kłutnia Miki sie obudził, ja juz wkurzona na maksa dałam po klapsie jednemu i drugiemu i ubralam i na dwór wygnałam, i sama z mikim musialam isc bo za chiny nie chcial zasnoc juz w łóżeczku .... na dworzu zasnol po 5min i spal 2h.
Obiad juz zjedzony.
A potem bedziemy robic nalesniki:-)
Co do ogladania bajek kara sie trzyma i tv wylaczone,
Hania udaje teraz madra i jak Daniel sie pyta czy moze wlaczyc tv odpowiada: Danielku nie bedziemy juz dzis ogladac bajek, dopiero dobranocke obejrzymy jak sie ciemno bedzie robic
A daniel: Dlacego?
H: Poniewaz bylismy niegrzeczni i mama powiedziala ze nie bedziemy ogladac bajek.
Heh teraz to takie madre a wczesniej to by skóre z siebie zdarli
Oj niegrzeczne dzieciaki :-)
My już tez po obiedzie... mam wrażenie że mi zaraz głowa pęknie... Kuba daj daje popalic (Lana słyszała jego możliwości głosowe ) teraz mam nadzieje że troche pośpi....
lolkak
Październikowa Mama Mai
Liza dobra ta Twoja córa
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
a ja zjadłam dziś kołoczyka z marmoladą bo na obiad grochówka, której tak nie cierpię, że znowu zrobię strajk i jeśc nie będę Jak małe dziecko
Pogoda się chrzani. Wieszałam rano pranie w krótkim rękawku to ciepło i ślepiło słonko, niedawno ściągałam pranie to myślałam, że zamarznę.
Pogoda się chrzani. Wieszałam rano pranie w krótkim rękawku to ciepło i ślepiło słonko, niedawno ściągałam pranie to myślałam, że zamarznę.
Liza
Patrycja no wlasnie u nas tez na CP poprzestawiali kanaly i muzyczne sa dopiero na 151
Taaa.... córa mi sie udała nie ma co....
Lolkak a jak tam twoja rozmowa? na która idziesz? bylas juz?
Taaa.... córa mi sie udała nie ma co....
Lolkak a jak tam twoja rozmowa? na która idziesz? bylas juz?
Serduszko1
Vegas nie jestes sama ja tez nie nawidze grochówki... i ogórkowej
Liza ja też mam CP
Lana no co Ty niewiesz co to jest kołoczyk???
to to samo co drożdżówka
Liza ja też mam CP
Lana no co Ty niewiesz co to jest kołoczyk???
to to samo co drożdżówka
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
takie coś:-) ale ja miałam z marmoladąja grochowke bardzo lubie
a co to ten kołoczyk?
ale ja źle nazywam bo to fachowo kołaczek się nazywa a ja całe życie gadam kołoczyk:-)
lolkak
Październikowa Mama Mai
Vegas ja też jestem z tych nie grochówkowych
Liza nie byłam Czekam na telefon od tej babki z agencji na która mam iść do tego pracodawcy. Pewnie już się nie doczekam.
Liza nie byłam Czekam na telefon od tej babki z agencji na która mam iść do tego pracodawcy. Pewnie już się nie doczekam.
Liza
Lolkak ahaaa...
A ja uwielbiam Bretonke mniam.... ;-) zjadla bym ale jeszcze karmie i niewiem czy by nie za mocno wzdela go
A ja uwielbiam Bretonke mniam.... ;-) zjadla bym ale jeszcze karmie i niewiem czy by nie za mocno wzdela go
reklama
umi2
vegas u nas to sie nazywa drożdżówka z serem i makiem pierwszy raz słysze określenie kołacz na to hihi
Liza no popatrz jakie ty masz grzeczne aniołki ( na zdjeciu) kto by pomyślał ze takie ancymonki z nich:-)
Laski na Nce jest polsat? od kiedy?
lolkak zabójcza ta Twoja mała az sie wierzyc nie chce że taka terrorystka
i poczytałam, ale juz nie wiem co miałam pisac bo sobie przerzuciłam nie tą strone co trzeba i mi sie skasowało to co pisałam
Liza no popatrz jakie ty masz grzeczne aniołki ( na zdjeciu) kto by pomyślał ze takie ancymonki z nich:-)
Laski na Nce jest polsat? od kiedy?
lolkak zabójcza ta Twoja mała az sie wierzyc nie chce że taka terrorystka
i poczytałam, ale juz nie wiem co miałam pisac bo sobie przerzuciłam nie tą strone co trzeba i mi sie skasowało to co pisałam