reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Sliczna gromadka.... taa....

Zebyscie widzialo co sie dzialo jakies 5min po zrobieniu fotki... :-D zamknelam sie z pokoju z Mikim, bo Hania z danielem zaczeli sie bic, i wkoncu sie tak wkurzylam ze wylaczylam im tv i maja dzis dzien bez bajek! jaki błogi spokoj mam teraz w domu... :tak: Mikolaja zaraz poloze spac i bede odpoczywac;-) Ale naprawde to co bylo wczesniej to jak armagedon... :no: :-D jak jak sobie z nimi daje rade to niewiem :-D :happy2::cool2:

reklama
o tak Emma ma ciemniejsze włosy od Vi , i ma ich nawet więcej:-p
kama nie chodze do tyłu bo mała tylko je i śpi..ale pewnie za miesiąc , dwa bedę chodzić do tyłu jak będzie wymagała więcej uwagi;-)
hahaha menopauza.. jeszcze się będziesz przed nią wzbraniać:-D
patrycja a to jest najlepsze że dziecko szczęśliwe idzie wynieść pampersa a nam to odejmuje pracy:-p
liza śliczne masz pociechy :-)
i każde się tak słodko usmiecha ... a najmłodszy to już najlepszy :d hehe
hehe współczuję.. ale wiem co znaczy bić się z rodzeństwem:tak:

Witam.
Ja po wizycie u lekarza. Jutro robię sobie badania ogólne.
U mnie dizisaj rano deszcz ze śniegiem padał a teraz słonko wyszło i taqka mgła się zrobiła tuż nad ziemią bo ta wilgoć paruje.
Kamaa Lepsze 200 niż 700 zł mniej.
Lolkak Majka jest śliczna. aż cieżko jest uwierzyć ze ona taki rozrabiaka i mamie spac nie daje.
Kamcia Śliczne siostrzyczki. udały Ci sie córeczki, nie powiem.
Liza żeby nie jeden większy od drugiego to bym powiedziała ze to trojaczki?

KAAMA ja małemu nocnik kupiłam jak jeszcze roczku nie miał... No i zaczął siadac dopiero jakoś w listopadzie... Ale nie na nocniku tylko na dorosłej toalecie z nakładką... Poczuł się doroślejszy i załapał o co chodzi... Nocnik zaczął się przydawa z 2-3mieś
temu... przeszło mu już trochę z łazienką...

VIKAMCIA śliczne fotki... szczególnie ta ostatnia mnie rozczuliła... Jak buzi Emmie daje... No po prostu jeszcze bardziej bobo mi się zachciało...

LIZA oj podziwiam cię podziwiam... Ja mam armagedony z jednym a z 3 to już wogóle nie wiem jak ty sobie radzisz... U mnie w sumie bajki to szansa na chwile wytchnienia

Wczoraj zerwaliśmy kasetony z sufitu i częś położyliśmy... Mały to miał taką radoche z tych zerwanych że masakra

Wogóle muszę się pochwali bo od 1maja młody chodzi spa na drzemki bez pieluszki i jeszcze ani razu sie nie zmoczył... Jak wróci ciepło to i na nocke mu nie założe, zobaczymy co się będzie działo, może pójdzie łatwo jak z drzemkami... Był taki szczęśliwy że bez pieluchy idzie spa, i mówi "Ja już duży chłop jestem"

I anegdota z wczoraj:
"Mama kupke chcem, brzuszek boli"
Usiadł na nocnik,postękał wstaje, tylko siusiu
ja:"a gdzie koopa"?
on:"a nie wiem, pewnie za siku się schowała"

Dostałam dzisiaj kilka rzeczy na wesele, w tym jedną sukienke... Jeszcze jedną muszę znaleźc ale nic nie ma...

Taaaaa... A najlepsze jest to że później mojej mamie opowiadał przez telefon że się z nim w chowanego chciała bawic...

W jednej paczce był taki dmuchany pociąg dla Kacpra może na niego siada i wogóle, oj ale ma z niego radoche... No poprostu masakra

Kasia hahaha :-D:-D:-D padłam! dzieci są the best!

Lana dobre :-D

Z tego co pamiętam to Ty też masz "Nkę" Tobie też pomieszali kanały z listy? i dodali polsaty wszystkie?

Vivy przez mi przerzucili dopiero na 130kę :angry:

Ogarnęłam trochę w domu, idę zaraz z Julką na podwórko, na termometrze 9st więc nie jest strasznie.

Hej:) Ja miałam dziś dopołudnie praniowe, musiałam się ostro za pranie wziąc bo już Małej spodni brakowało:D:D
Teraz mam chwilę relaxu, Dziecię śpi, małż jeszcze w pracy.

Liza słodka Trójca:) Hania i Miki czysta Mamusia, Danielo chyba po tacie;)
ViKamcia cudne te Twoje małe:) Fotka całuskowa naj:) Ja wiem, że łatwo się robi bobaski, ale na razie nie możemy sobie pozwolic. Tzn to już nie chodzi o finanse bo mój mąż zarabia dużo, ale raczej chodzi o to, że wpierw muszę iśc ja do pracy co by miec macierzyńskie, wychowawcze, to sporo daje taki zastrzyk gotówki co miesiąc:) No i może na swoje pójdziemy?
KasiaF hehe śmieszny text Kacperka:D

co do nocnika moja ma aż 3, lubi siadac na nocniki w ubraniach, nawet w pampersie samym, chodzi o to, że tylko gołą pupą nie usiądzie, chyba jej niewygodnie, za chuda dupka:p Ale czasem się zapomni i sporo tak w ubrankach siedzi na nocniku. My też na razie traktujemy nocnik jako formę zabawy, od czegoś trzeba zacząc;) Jak będzie lato będziemy nocnik wystawiac na ogród to Mała będzie latała w majtusiach, będzie łatwiej ją czegoś nauczyc.

Kasia dobre:-D:-D

L.a.N.a :-D:-D

Elizka,Patrycja może i jest grzeczniutka,ale jak co do czego to potrafi dopiec ;-) Mi aż za bardzo :-D:-D

Ewi dobrych wyników :-)

My już po spacerze. Co wyszłam z nią na dwór (niby słońce) to zaraz zaczynał padać deszcz. Zdążyłyśmy wejść do domu to słońce wychodziło i było po deszczu:wściekła/y: Teraz po zupie Majka udaje niedźwiedzia :-D

reklama
Kasia hehe dobry tekst :-D :tak:

Ja narazie nie próbuje nocnikowac bo Miki za maly a starszaki juz daawno po nocnikowaniu ;-)
Myslałam ze to co bylo wczesniej to armagedon.. mylilam sie... popolozeniu spac mikolaja dopiero sie zaczelo :no: zaczeli znow sie bic, miki nie mogl zasnac po 15min placzu wreszcie spi... a Hania z danielem znow kłutnia :szok: Miki sie obudził, ja juz wkurzona na maksa dałam po klapsie jednemu i drugiemu i ubralam i na dwór wygnałam, i sama z mikim musialam isc bo za chiny nie chcial zasnoc juz w łóżeczku .... na dworzu zasnol po 5min i spal 2h.
Obiad juz zjedzony.
A potem bedziemy robic nalesniki:-)

Co do ogladania bajek kara sie trzyma i tv wylaczone,
Hania udaje teraz madra i jak Daniel sie pyta czy moze wlaczyc tv odpowiada: Danielku nie bedziemy juz dzis ogladac bajek, dopiero dobranocke obejrzymy jak sie ciemno bedzie robic :dry:
A daniel: Dlacego?
H: Poniewaz bylismy niegrzeczni i mama powiedziala ze nie bedziemy ogladac bajek.

Heh teraz to takie madre a wczesniej to by skóre z siebie zdarli :no:

Do góry