reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lana Twoja córcia jest też prześliczna a rozrabia za 10ciu hehe. Miałam już to 2 dni temu pisac, że super masz ten suwak od Julci. Jak tam z małżem odkąd wrócił?:) Cieszycie się sobą?;)

U nas dziś deficyt chlebowy w domciu. Mama zapomniała chleba kupic:p Tzn jest troszkę, ale J rano idzie do pracy to mu zostawiłam by zjadł i teraz jestem o sałatce:p Obiadu się nie chciało jeśc, śniadania też nie to zaraz zdechnę:p

reklama
kama współczuję tak niemiło rozpoczęteo dnia:baffled:
obyście naprawili bo naprawdę 800zł to sporo kasy zbey wydać od tak sobie
hehe umi może nie miał nastroju na zdjęcia ...;-)
lolkak hehe z tym maskaniem to jesteś udana:rofl2: mała jest śliczna
liza nie wiedziałam ze jeszcze cyckujesz Mikiego.. może faktycznie jak go odstawisz bedzie lepiej:tak:
anetka zrobiła co uważała za najważneijsze.. hihih zabrac prezenty a reszta się nie liczy:-D
przy okazji 100 lat dla Zuzi :*
patrycja umi... moja mała ostatnio wbiegł do łazienki mojemu D jak brał prysznic
a on zawsze stoi przodem do ściany i ta w uraniu mu się do kabiny wpakowała :-D
ale miała radochę ze się z tatusiem kąpię hhehe
no i musiał ją rozebrać i wykapać pod prysznicem już:-p
Vegas to sobie zrób drugie maleństwo jihih :-) nic trudnego;-)

uff nadroniłam wszystko..
no a u nas wszystko ok.. nadal daję radę :p i nawet nie wiesziałam ze będzie tak łatwo!!
dziewczynki sa super , kochające się siostrzyczki hihi
Vi pomaga dużo (wynosi pampersy do kosza:-p )
wyszły jej 2 kolejne ząbki -górne 3 przsz to trochę się budzi w nocy ale nie jest źle...
a tu zdjecia małych
Zobacz załącznik 351627Zobacz załącznik 351628Zobacz załącznik 351629

Koniczynka tak na tych zdjęciach to widać,że do ojca podobna już nie mam się co łudzić,że do mnie:-D

L.a.N.a taa grzeczna :-D:-D Tak jak Julka za dawnych czasów ;-):-D

Vegas u mnie też był ostatnio deficyt chleba ;-)

vikamcia twoje córy są super:tak: a najmłodsza to chyba ma ciemniejsze włosy?

rany boję się iść na ta rozmowę w sparawie pracy :-D

Koniczynka ależ mi narobiłaś smaka na rafaello :szok:

Lolkak Majusia na zdjęciach taaka potulna się wydaje umie dziecko stwarzać pozory :-D:-D

Kamcia rozczulają mnie zdjęcia Twoich dziewczynek :-) nadal się dziwię że tak swietnie dajesz sobie radę i jeszcze do tyłu nie chodzisz :-D oby tak dalej!

A ja dziś na miły początek dnia dostałam @ wrrr....

Kiedy ta menopauza?! :-D:-D:-D

No ale nie ma co rozpaczać wydaje się że dziś będzie dużo cieplej niż wczoraj.

Ogranę trochę w domu i po drzemce Julki idziemy na podwórko, bo ile można się w domo kisić :dry:

Oooo idę kupa nadchodzi.

A propos koopy wczoraj w końcu kupiłam Julce nocnik, sama nie wiem po co jak na mój gust to jeszcze za wcześnie na wysadzanie... chyba dla świetego spokoju żeby wszyscy dookoła skonczyli mi stękać zebym w końcu kupiła :dry:

bry

Kamcia obie panienki sa cudne:-)
Lolkak ale Maja jest słodka :-)
Kaamaa no ja nocnik tez tak jakos jak Ty kupilam a dzieciaki odnocnikowalam rok pozniej wiec wiesz... :-D :tak:

U mnie niby slonce i chmury ale zimno i wieje, dzis dzien domu, nie wychodze :-p

Pati samo jeżdżenie za częściami, zajęło więcej niż naprawa :dry:

Jak wróciłam do domu o 17 to już było naprawione i nawet w domu posprzątane :-D

No i 200zł ubyło z kieszeni :wściekła/y: tak to jest jak człowiek tylko się odbije do przodu z kasą...
No to tyle dobrze że po sobie posprzątał....Mój R to już chyba zapomniał o tym żeby choc swoje rzeczy ogarnąć po sobie... trzeba bedzie mu bolesnie o tym przypomnieć...:cool2:
No,no proszę poszedł po rozum do głowy :-)

Moje "grzeczne"dziecko:-D

SDC11176.jpg

SDC11188.jpg
Kochana jest.... uwielbiam na nia patrzeć ale nie moge zbyt długo bo mi sie jeszcze zachce :-D:-D:-D
kama współczuję tak niemiło rozpoczęteo dnia:baffled:
obyście naprawili bo naprawdę 800zł to sporo kasy zbey wydać od tak sobie
hehe umi może nie miał nastroju na zdjęcia ...;-)
lolkak hehe z tym maskaniem to jesteś udana:rofl2: mała jest śliczna
liza nie wiedziałam ze jeszcze cyckujesz Mikiego.. może faktycznie jak go odstawisz bedzie lepiej:tak:
anetka zrobiła co uważała za najważneijsze.. hihih zabrac prezenty a reszta się nie liczy:-D
przy okazji 100 lat dla Zuzi :*
patrycja umi... moja mała ostatnio wbiegł do łazienki mojemu D jak brał prysznic
a on zawsze stoi przodem do ściany i ta w uraniu mu się do kabiny wpakowała :-D
ale miała radochę ze się z tatusiem kąpię hhehe
no i musiał ją rozebrać i wykapać pod prysznicem już:-p
Vegas to sobie zrób drugie maleństwo jihih :-) nic trudnego;-)

uff nadroniłam wszystko..
no a u nas wszystko ok.. nadal daję radę :p i nawet nie wiesziałam ze będzie tak łatwo!!
dziewczynki sa super , kochające się siostrzyczki hihi
Vi pomaga dużo (wynosi pampersy do kosza:-p )
wyszły jej 2 kolejne ząbki -górne 3 przsz to trochę się budzi w nocy ale nie jest źle...
a tu zdjecia małych
Zobacz załącznik 351627Zobacz załącznik 351628Zobacz załącznik 351629
Seba też do dziś wynosi pampersy po Kubusiu :):) Słodkie te Twoje dziewczynki :tak:
Koniczynka tak na tych zdjęciach to widać,że do ojca podobna już nie mam się co łudzić,że do mnie:-D

L.a.N.a taa grzeczna :-D:-D Tak jak Julka za dawnych czasów ;-):-D

Vegas u mnie też był ostatnio deficyt chleba ;-)

vikamcia twoje córy są super:tak: a najmłodsza to chyba ma ciemniejsze włosy?

rany boję się iść na ta rozmowę w sparawie pracy :-D
Ty sie nie bój tylko lec kobietoooo :tak:
Koniczynka ależ mi narobiłaś smaka na rafaello :szok:

Lolkak Majusia na zdjęciach taaka potulna się wydaje umie dziecko stwarzać pozory :-D:-D

Kamcia rozczulają mnie zdjęcia Twoich dziewczynek :-) nadal się dziwię że tak swietnie dajesz sobie radę i jeszcze do tyłu nie chodzisz :-D oby tak dalej!

A ja dziś na miły początek dnia dostałam @ wrrr....

Kiedy ta menopauza?! :-D:-D:-D

No ale nie ma co rozpaczać wydaje się że dziś będzie dużo cieplej niż wczoraj.

Ogranę trochę w domu i po drzemce Julki idziemy na podwórko, bo ile można się w domo kisić :dry:

Oooo idę kupa nadchodzi.

A propos koopy wczoraj w końcu kupiłam Julce nocnik, sama nie wiem po co jak na mój gust to jeszcze za wcześnie na wysadzanie... chyba dla świetego spokoju żeby wszyscy dookoła skonczyli mi stękać zebym w końcu kupiła :dry:

Ja już mam od ok 4 miesięcy nockin w domu Kuba sie do niego powoli przyzwyczaja.... narazie jest faza zabawy, staram sie go posadzić zawsze przed kapaniem ale nie chce więc póki co nic na siłe....:-)

Koniczynka co do nocki no to w sumie była lepsza bo Kuba zasnoł przed 20 i w nocy co prawda budził sie 5 razy ale dostał piciu i szedł dalej spać... no i 5:30 pobudka

reklama
Do góry