reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lana Twoja córcia jest też prześliczna a rozrabia za 10ciu hehe. Miałam już to 2 dni temu pisac, że super masz ten suwak od Julci. Jak tam z małżem odkąd wrócił?:) Cieszycie się sobą?;)

U nas dziś deficyt chlebowy w domciu. Mama zapomniała chleba kupic:p Tzn jest troszkę, ale J rano idzie do pracy to mu zostawiłam by zjadł i teraz jestem o sałatce:p Obiadu się nie chciało jeśc, śniadania też nie to zaraz zdechnę:p

reklama
kama współczuję tak niemiło rozpoczęteo dnia:baffled:
obyście naprawili bo naprawdę 800zł to sporo kasy zbey wydać od tak sobie
hehe umi może nie miał nastroju na zdjęcia ...;-)
lolkak hehe z tym maskaniem to jesteś udana:rofl2: mała jest śliczna
liza nie wiedziałam ze jeszcze cyckujesz Mikiego.. może faktycznie jak go odstawisz bedzie lepiej:tak:
anetka zrobiła co uważała za najważneijsze.. hihih zabrac prezenty a reszta się nie liczy:-D
przy okazji 100 lat dla Zuzi :*
patrycja umi... moja mała ostatnio wbiegł do łazienki mojemu D jak brał prysznic
a on zawsze stoi przodem do ściany i ta w uraniu mu się do kabiny wpakowała :-D
ale miała radochę ze się z tatusiem kąpię hhehe
no i musiał ją rozebrać i wykapać pod prysznicem już:-p
Vegas to sobie zrób drugie maleństwo jihih :-) nic trudnego;-)

uff nadroniłam wszystko..
no a u nas wszystko ok.. nadal daję radę :p i nawet nie wiesziałam ze będzie tak łatwo!!
dziewczynki sa super , kochające się siostrzyczki hihi
Vi pomaga dużo (wynosi pampersy do kosza:-p )
wyszły jej 2 kolejne ząbki -górne 3 przsz to trochę się budzi w nocy ale nie jest źle...
a tu zdjecia małych
Zobacz załącznik 351627Zobacz załącznik 351628Zobacz załącznik 351629

Koniczynka tak na tych zdjęciach to widać,że do ojca podobna już nie mam się co łudzić,że do mnie:-D

L.a.N.a taa grzeczna :-D:-D Tak jak Julka za dawnych czasów ;-):-D

Vegas u mnie też był ostatnio deficyt chleba ;-)

vikamcia twoje córy są super:tak: a najmłodsza to chyba ma ciemniejsze włosy?

rany boję się iść na ta rozmowę w sparawie pracy :-D

Koniczynka ależ mi narobiłaś smaka na rafaello :szok:

Lolkak Majusia na zdjęciach taaka potulna się wydaje umie dziecko stwarzać pozory :-D:-D

Kamcia rozczulają mnie zdjęcia Twoich dziewczynek :-) nadal się dziwię że tak swietnie dajesz sobie radę i jeszcze do tyłu nie chodzisz :-D oby tak dalej!

A ja dziś na miły początek dnia dostałam @ wrrr....

Kiedy ta menopauza?! :-D:-D:-D

No ale nie ma co rozpaczać wydaje się że dziś będzie dużo cieplej niż wczoraj.

Ogranę trochę w domu i po drzemce Julki idziemy na podwórko, bo ile można się w domo kisić :dry:

Oooo idę kupa nadchodzi.

A propos koopy wczoraj w końcu kupiłam Julce nocnik, sama nie wiem po co jak na mój gust to jeszcze za wcześnie na wysadzanie... chyba dla świetego spokoju żeby wszyscy dookoła skonczyli mi stękać zebym w końcu kupiła :dry:

bry

Kamcia obie panienki sa cudne:-)
Lolkak ale Maja jest słodka :-)
Kaamaa no ja nocnik tez tak jakos jak Ty kupilam a dzieciaki odnocnikowalam rok pozniej wiec wiesz... :-D :tak:

U mnie niby slonce i chmury ale zimno i wieje, dzis dzien domu, nie wychodze :-p

Pati samo jeżdżenie za częściami, zajęło więcej niż naprawa :dry:

Jak wróciłam do domu o 17 to już było naprawione i nawet w domu posprzątane :-D

No i 200zł ubyło z kieszeni :wściekła/y: tak to jest jak człowiek tylko się odbije do przodu z kasą...
No to tyle dobrze że po sobie posprzątał....Mój R to już chyba zapomniał o tym żeby choc swoje rzeczy ogarnąć po sobie... trzeba bedzie mu bolesnie o tym przypomnieć...:cool2:
No,no proszę poszedł po rozum do głowy :-)

Moje "grzeczne"dziecko:-D

SDC11176.jpg

SDC11188.jpg
Kochana jest.... uwielbiam na nia patrzeć ale nie moge zbyt długo bo mi sie jeszcze zachce :-D:-D:-D
kama współczuję tak niemiło rozpoczęteo dnia:baffled:
obyście naprawili bo naprawdę 800zł to sporo kasy zbey wydać od tak sobie
hehe umi może nie miał nastroju na zdjęcia ...;-)
lolkak hehe z tym maskaniem to jesteś udana:rofl2: mała jest śliczna
liza nie wiedziałam ze jeszcze cyckujesz Mikiego.. może faktycznie jak go odstawisz bedzie lepiej:tak:
anetka zrobiła co uważała za najważneijsze.. hihih zabrac prezenty a reszta się nie liczy:-D
przy okazji 100 lat dla Zuzi :*
patrycja umi... moja mała ostatnio wbiegł do łazienki mojemu D jak brał prysznic
a on zawsze stoi przodem do ściany i ta w uraniu mu się do kabiny wpakowała :-D
ale miała radochę ze się z tatusiem kąpię hhehe
no i musiał ją rozebrać i wykapać pod prysznicem już:-p
Vegas to sobie zrób drugie maleństwo jihih :-) nic trudnego;-)

uff nadroniłam wszystko..
no a u nas wszystko ok.. nadal daję radę :p i nawet nie wiesziałam ze będzie tak łatwo!!
dziewczynki sa super , kochające się siostrzyczki hihi
Vi pomaga dużo (wynosi pampersy do kosza:-p )
wyszły jej 2 kolejne ząbki -górne 3 przsz to trochę się budzi w nocy ale nie jest źle...
a tu zdjecia małych
Zobacz załącznik 351627Zobacz załącznik 351628Zobacz załącznik 351629
Seba też do dziś wynosi pampersy po Kubusiu :):) Słodkie te Twoje dziewczynki :tak:
Koniczynka tak na tych zdjęciach to widać,że do ojca podobna już nie mam się co łudzić,że do mnie:-D

L.a.N.a taa grzeczna :-D:-D Tak jak Julka za dawnych czasów ;-):-D

Vegas u mnie też był ostatnio deficyt chleba ;-)

vikamcia twoje córy są super:tak: a najmłodsza to chyba ma ciemniejsze włosy?

rany boję się iść na ta rozmowę w sparawie pracy :-D
Ty sie nie bój tylko lec kobietoooo :tak:
Koniczynka ależ mi narobiłaś smaka na rafaello :szok:

Lolkak Majusia na zdjęciach taaka potulna się wydaje umie dziecko stwarzać pozory :-D:-D

Kamcia rozczulają mnie zdjęcia Twoich dziewczynek :-) nadal się dziwię że tak swietnie dajesz sobie radę i jeszcze do tyłu nie chodzisz :-D oby tak dalej!

A ja dziś na miły początek dnia dostałam @ wrrr....

Kiedy ta menopauza?! :-D:-D:-D

No ale nie ma co rozpaczać wydaje się że dziś będzie dużo cieplej niż wczoraj.

Ogranę trochę w domu i po drzemce Julki idziemy na podwórko, bo ile można się w domo kisić :dry:

Oooo idę kupa nadchodzi.

A propos koopy wczoraj w końcu kupiłam Julce nocnik, sama nie wiem po co jak na mój gust to jeszcze za wcześnie na wysadzanie... chyba dla świetego spokoju żeby wszyscy dookoła skonczyli mi stękać zebym w końcu kupiła :dry:

Ja już mam od ok 4 miesięcy nockin w domu Kuba sie do niego powoli przyzwyczaja.... narazie jest faza zabawy, staram sie go posadzić zawsze przed kapaniem ale nie chce więc póki co nic na siłe....:-)

Koniczynka co do nocki no to w sumie była lepsza bo Kuba zasnoł przed 20 i w nocy co prawda budził sie 5 razy ale dostał piciu i szedł dalej spać... no i 5:30 pobudka

reklama
Do góry