reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

moja pospała od 15-17, byłyśmy godzinę na ogrodzie, ziiimno mimo słonka. 12 stopni, ja w bluzie z kożuszkiem:D:D Czekam aż małż wstanie co by mnie na solarkę zawiózł. Po solarce okąpię Małą i do wieczora pewnie będzie szalec;)

reklama
A mi Kuba spał do 15:40... czyli całe 2 h ale całkiem inne dziecko... Bawił sie , poszliśmy z R na spacer i teraz chłopaki wcinaja chrupki, R pojechał do szwagra ( norma :dry:) a ja zasiadłam na chwile.....
u mnie dośc chłodno ale słonecznie

U mnie Julka już śpi.

Na podwórku też w miarę co prawda chłodno trochę ale nie ma wiaterku, zobaczymy jak będzie jutro.

M zrobił wodę więc w końcu mam cywilizowane warunki w domu :-D

Pati samo jeżdżenie za częściami, zajęło więcej niż naprawa :dry:

Jak wróciłam do domu o 17 to już było naprawione i nawet w domu posprzątane :-D

No i 200zł ubyło z kieszeni :wściekła/y: tak to jest jak człowiek tylko się odbije do przodu z kasą...

Kaamaa nie to jak cywilizacja :-D I to nawet ze sprzątaniem :-D Mąż sam to ogarnął? Największy plus mieszkania w bloku to taki,że za takie naprawy nie płaciliśmy. Mi tyle razy się coś rozwalało,że musiałabym miesięcznie z 500 zł wydawać:-D

Lolkak na szczęście sam podołał :-D żeby jeszcze się przyszlo na hydraulika zapłacić to dwa razy tyle kasy by poszło :dry:

A posrzątał sam to chyba w ramach wkupienia się w łaskę po wcześniejszych przebojach.

Na TV4 idzie "Sara" uwielbiam ten film :tak:

No,no proszę poszedł po rozum do głowy :-)

Moje "grzeczne"dziecko:-D

SDC11176.jpg

SDC11188.jpg

Lolkak no Maja wygląda na bardzo grzeczne dziecię hihi:) Fajna jest:) Ma słodki uśmiech:)

Opluskałam Perłę i jeszcze się bawi. Wstała o 17 to ją położę jakoś ok wpółdo.
Ah Ci faceci.. jak mnie mój wnerwia:p Dzisiaj wyjątkowo samą swoją osobą, nawet się odzywac nie musi. Wr.

reklama
Patrycja Mam nadzieję, że dzisiejsza nocka będzie lepsza, żebyś w końcu miała zasłużony odpoczynek:tak:
Femme Ninka jak laleczka wygląda, a okularki są urocze:tak:
Anetka Wszystkiego najlepszego dla ZUZI!!!!!!!!!
Kaamaa Spisał się chłop, to chyba w ramach rehabilitacji za wcześniejsze fochy:-D Najważniejsze, że woda już jest:-D
ViKamcia Nie za dobrze ci z taką dwójeczką?;-):-D Moja dziś znowu wstała o 5 i miała potem po 11 tylko jedną godzinną drzemkę:wściekła/y:
KasiaF Powodzenia w starankach.
Malwina śliczna sukienka. Ja dostałam od koleżanki sukienkę na wesele, ale właśnie mam problem, bo żaden stanik pod nią nie pasuje, a się boję, że taki przyklejany może zawieźć i odkleić się w trakcie zabawy.
Liza Mam nadzieję, że z tatą będzie dobrze:tak:
lolkak Maja jest śliczna:tak: Tylko na tych fotkach chłopca przypomina, może dlatego, że do ojca jest podobna:-D
U nas dziś było sporo słońca, ale ja cały dzień w pracy spędziłam:dry:
Teraz oglądam YCD i przy okazji zjedliśmy z P. całe duże pudełko rafaello na połowę:dry:

Do góry