reklama
Serduszko1
Fanka BB :)
A mi Kuba spał do 15:40... czyli całe 2 h ale całkiem inne dziecko... Bawił sie , poszliśmy z R na spacer i teraz chłopaki wcinaja chrupki, R pojechał do szwagra ( norma ) a ja zasiadłam na chwile.....
u mnie dośc chłodno ale słonecznie
u mnie dośc chłodno ale słonecznie
Kamiśka :)
U mnie Julka już śpi.
Na podwórku też w miarę co prawda chłodno trochę ale nie ma wiaterku, zobaczymy jak będzie jutro.
M zrobił wodę więc w końcu mam cywilizowane warunki w domu
Na podwórku też w miarę co prawda chłodno trochę ale nie ma wiaterku, zobaczymy jak będzie jutro.
M zrobił wodę więc w końcu mam cywilizowane warunki w domu
Serduszko1
Kama to on to Ci cały dzień naprawiał?????
Pati samo jeżdżenie za częściami, zajęło więcej niż naprawa
Jak wróciłam do domu o 17 to już było naprawione i nawet w domu posprzątane
No i 200zł ubyło z kieszeni tak to jest jak człowiek tylko się odbije do przodu z kasą...
Jak wróciłam do domu o 17 to już było naprawione i nawet w domu posprzątane
No i 200zł ubyło z kieszeni tak to jest jak człowiek tylko się odbije do przodu z kasą...
lolkak
Październikowa Mama Mai
Kaamaa nie to jak cywilizacja I to nawet ze sprzątaniem Mąż sam to ogarnął? Największy plus mieszkania w bloku to taki,że za takie naprawy nie płaciliśmy. Mi tyle razy się coś rozwalało,że musiałabym miesięcznie z 500 zł wydawać
Lolkak na szczęście sam podołał żeby jeszcze się przyszlo na hydraulika zapłacić to dwa razy tyle kasy by poszło
A posrzątał sam to chyba w ramach wkupienia się w łaskę po wcześniejszych przebojach.
Na TV4 idzie "Sara" uwielbiam ten film
A posrzątał sam to chyba w ramach wkupienia się w łaskę po wcześniejszych przebojach.
Na TV4 idzie "Sara" uwielbiam ten film
lolkak
Październikowa Mama Mai
No,no proszę poszedł po rozum do głowy :-)
Moje "grzeczne"dziecko
Moje "grzeczne"dziecko
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Lolkak no Maja wygląda na bardzo grzeczne dziecię hihi Fajna jest Ma słodki uśmiech
Opluskałam Perłę i jeszcze się bawi. Wstała o 17 to ją położę jakoś ok wpółdo.
Ah Ci faceci.. jak mnie mój wnerwia Dzisiaj wyjątkowo samą swoją osobą, nawet się odzywac nie musi. Wr.
Opluskałam Perłę i jeszcze się bawi. Wstała o 17 to ją położę jakoś ok wpółdo.
Ah Ci faceci.. jak mnie mój wnerwia Dzisiaj wyjątkowo samą swoją osobą, nawet się odzywac nie musi. Wr.
reklama
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Patrycja Mam nadzieję, że dzisiejsza nocka będzie lepsza, żebyś w końcu miała zasłużony odpoczynek
Femme Ninka jak laleczka wygląda, a okularki są urocze
Anetka Wszystkiego najlepszego dla ZUZI!!!!!!!!!
Kaamaa Spisał się chłop, to chyba w ramach rehabilitacji za wcześniejsze fochy Najważniejsze, że woda już jest
ViKamcia Nie za dobrze ci z taką dwójeczką?;-) Moja dziś znowu wstała o 5 i miała potem po 11 tylko jedną godzinną drzemkę
KasiaF Powodzenia w starankach.
Malwina śliczna sukienka. Ja dostałam od koleżanki sukienkę na wesele, ale właśnie mam problem, bo żaden stanik pod nią nie pasuje, a się boję, że taki przyklejany może zawieźć i odkleić się w trakcie zabawy.
Liza Mam nadzieję, że z tatą będzie dobrze
lolkak Maja jest śliczna Tylko na tych fotkach chłopca przypomina, może dlatego, że do ojca jest podobna
U nas dziś było sporo słońca, ale ja cały dzień w pracy spędziłam
Teraz oglądam YCD i przy okazji zjedliśmy z P. całe duże pudełko rafaello na połowę
Femme Ninka jak laleczka wygląda, a okularki są urocze
Anetka Wszystkiego najlepszego dla ZUZI!!!!!!!!!
Kaamaa Spisał się chłop, to chyba w ramach rehabilitacji za wcześniejsze fochy Najważniejsze, że woda już jest
ViKamcia Nie za dobrze ci z taką dwójeczką?;-) Moja dziś znowu wstała o 5 i miała potem po 11 tylko jedną godzinną drzemkę
KasiaF Powodzenia w starankach.
Malwina śliczna sukienka. Ja dostałam od koleżanki sukienkę na wesele, ale właśnie mam problem, bo żaden stanik pod nią nie pasuje, a się boję, że taki przyklejany może zawieźć i odkleić się w trakcie zabawy.
Liza Mam nadzieję, że z tatą będzie dobrze
lolkak Maja jest śliczna Tylko na tych fotkach chłopca przypomina, może dlatego, że do ojca jest podobna
U nas dziś było sporo słońca, ale ja cały dzień w pracy spędziłam
Teraz oglądam YCD i przy okazji zjedliśmy z P. całe duże pudełko rafaello na połowę