reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dzięki dziewczyny , mi tez sukienka się podoba

kama bez wody to lipa, a wózek super się sprawuje poszłam z Zuzia wypróbować i jestem zadowolona.

Zuzia dopiero zasnęła, takze mam wolne;-)

reklama
U mnie była już znajoma zrobiłam małej sesję zdjęciową :-D i padła więc chwila spokoju chociaż jak ona idzie spać po 15 minutach już mi się pusto robi :-p

MLODAMAMUSIA - ty to masz cierpliwość ja bym wyszła z siebie :-p dochodzenie bym przeprowadziła :-D ale dobrze nie ma co się denerwować w Twoim stanie :-)

VEGAS - dzięki ;-)

Młodamamusia ja taka jak Femme, dochodzenie bym robiła:D Fajnie, że masz się dobrze jeśli o ciążę chodzi.

Moja córa dopiero usnęła, ciężko było. Od 9 nie spała, oczy jej się same zamykały. Ciekawe o której wstanie.

Kaamaa współczuję;/
Liza będzie dobrze;* Daj znac co z tatą.

Ostatnia edycja:
Byłam z Mają na dworze. Prawie mi łapy odpadły od telepania wózka,żeby zasnęła i nic:dry: Raz zamknęła jedno oko na 10minut :-D

Liza ja tez ja kładę na podłogę,ale wtedy jeszcze gorszy wrzask i walenie głową o podłogę

Jak dziewczyny po maturze. wrazenia?Malwina TO niezła kaska, tzn tanio dąłaś za tę sukienke. ja szukam podobnej tylko nie takiej gorsetowej tylko z szerokimi ramiączkami żeby mi cycki trzymało.:-D
Lolkaka, patrycja Współczuje nocki.
Kasia no właśnie. ja jak patrze na wymiary to w biuście 44 powinnam nosoć, bo 42 ciezo na 100 cm w biuście znależć.

EWI no właśnie ja tak 104 w biuście potrzebuje ale kurcze jak biore 44 to na dole wszystko wisi i przerabia będe musiała...
UMI naprawde chętnie oddam
VEGAS wiesz, mnie i tak już przeraża że będzie taka różnica wieku ale będzie jeszcze znośna. A poza tym jak nie zajdziemy przez te 4mieś to będe prace zmienia, może mieszkanie nam się uda kupic na kredyt a wtedy z pracy nie będe mogła zrezygnowac i tak wtedy już raczej 1 zostanie...

Ostatnia edycja:
Że wam się chce na dwór wychodzić w taką pogodę :-p ja tam się nigdzie nie ruszam póki słońce nie wyjdzie protest :-D :-p

oglądacie USTA USTA ? masakra już 2 odcinek ryczę jak głupia jak oni mogli Julkę uśmiercić no masakra
dry.gif
p.gif

No jestem...

Bylismy na dworze, teraz robie fryty dzieciakom...

Ja nie ogladalam usta usta tego odcina , musze obejrzec kiedy...

reklama
Do góry