reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dzięki dziewczyny , mi tez sukienka się podoba

kama bez wody to lipa, a wózek super się sprawuje poszłam z Zuzia wypróbować i jestem zadowolona.

Zuzia dopiero zasnęła, takze mam wolne;-)

reklama
U mnie była już znajoma zrobiłam małej sesję zdjęciową :-D i padła więc chwila spokoju chociaż jak ona idzie spać po 15 minutach już mi się pusto robi :-p

MLODAMAMUSIA - ty to masz cierpliwość ja bym wyszła z siebie :-p dochodzenie bym przeprowadziła :-D ale dobrze nie ma co się denerwować w Twoim stanie :-)

VEGAS - dzięki ;-)

Młodamamusia ja taka jak Femme, dochodzenie bym robiła:D Fajnie, że masz się dobrze jeśli o ciążę chodzi.

Moja córa dopiero usnęła, ciężko było. Od 9 nie spała, oczy jej się same zamykały. Ciekawe o której wstanie.

Kaamaa współczuję;/
Liza będzie dobrze;* Daj znac co z tatą.

Ostatnia edycja:
Byłam z Mają na dworze. Prawie mi łapy odpadły od telepania wózka,żeby zasnęła i nic:dry: Raz zamknęła jedno oko na 10minut :-D

Liza ja tez ja kładę na podłogę,ale wtedy jeszcze gorszy wrzask i walenie głową o podłogę

Jak dziewczyny po maturze. wrazenia?Malwina TO niezła kaska, tzn tanio dąłaś za tę sukienke. ja szukam podobnej tylko nie takiej gorsetowej tylko z szerokimi ramiączkami żeby mi cycki trzymało.:-D
Lolkaka, patrycja Współczuje nocki.
Kasia no właśnie. ja jak patrze na wymiary to w biuście 44 powinnam nosoć, bo 42 ciezo na 100 cm w biuście znależć.

EWI no właśnie ja tak 104 w biuście potrzebuje ale kurcze jak biore 44 to na dole wszystko wisi i przerabia będe musiała...
UMI naprawde chętnie oddam
VEGAS wiesz, mnie i tak już przeraża że będzie taka różnica wieku ale będzie jeszcze znośna. A poza tym jak nie zajdziemy przez te 4mieś to będe prace zmienia, może mieszkanie nam się uda kupic na kredyt a wtedy z pracy nie będe mogła zrezygnowac i tak wtedy już raczej 1 zostanie...

Ostatnia edycja:
Że wam się chce na dwór wychodzić w taką pogodę :-p ja tam się nigdzie nie ruszam póki słońce nie wyjdzie protest :-D :-p

oglądacie USTA USTA ? masakra już 2 odcinek ryczę jak głupia jak oni mogli Julkę uśmiercić no masakra
dry.gif
p.gif

No jestem...

Bylismy na dworze, teraz robie fryty dzieciakom...

Ja nie ogladalam usta usta tego odcina , musze obejrzec kiedy...

reklama
Do góry