reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
U mnie była już znajoma zrobiłam małej sesję zdjęciową i padła więc chwila spokoju chociaż jak ona idzie spać po 15 minutach już mi się pusto robi
MLODAMAMUSIA - ty to masz cierpliwość ja bym wyszła z siebie dochodzenie bym przeprowadziła ale dobrze nie ma co się denerwować w Twoim stanie :-)
VEGAS - dzięki ;-)
MLODAMAMUSIA - ty to masz cierpliwość ja bym wyszła z siebie dochodzenie bym przeprowadziła ale dobrze nie ma co się denerwować w Twoim stanie :-)
VEGAS - dzięki ;-)
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Młodamamusia ja taka jak Femme, dochodzenie bym robiła Fajnie, że masz się dobrze jeśli o ciążę chodzi.
Moja córa dopiero usnęła, ciężko było. Od 9 nie spała, oczy jej się same zamykały. Ciekawe o której wstanie.
Kaamaa współczuję;/
Liza będzie dobrze;* Daj znac co z tatą.
Moja córa dopiero usnęła, ciężko było. Od 9 nie spała, oczy jej się same zamykały. Ciekawe o której wstanie.
Kaamaa współczuję;/
Liza będzie dobrze;* Daj znac co z tatą.
Ostatnia edycja:
lolkak
Październikowa Mama Mai
Byłam z Mają na dworze. Prawie mi łapy odpadły od telepania wózka,żeby zasnęła i nic Raz zamknęła jedno oko na 10minut
Liza ja tez ja kładę na podłogę,ale wtedy jeszcze gorszy wrzask i walenie głową o podłogę
Liza ja tez ja kładę na podłogę,ale wtedy jeszcze gorszy wrzask i walenie głową o podłogę
Jak dziewczyny po maturze. wrazenia?Malwina TO niezła kaska, tzn tanio dąłaś za tę sukienke. ja szukam podobnej tylko nie takiej gorsetowej tylko z szerokimi ramiączkami żeby mi cycki trzymało.
Lolkaka, patrycja Współczuje nocki.
Kasia no właśnie. ja jak patrze na wymiary to w biuście 44 powinnam nosoć, bo 42 ciezo na 100 cm w biuście znależć.
Lolkaka, patrycja Współczuje nocki.
Kasia no właśnie. ja jak patrze na wymiary to w biuście 44 powinnam nosoć, bo 42 ciezo na 100 cm w biuście znależć.
EWI no właśnie ja tak 104 w biuście potrzebuje ale kurcze jak biore 44 to na dole wszystko wisi i przerabia będe musiała...
UMI naprawde chętnie oddam
VEGAS wiesz, mnie i tak już przeraża że będzie taka różnica wieku ale będzie jeszcze znośna. A poza tym jak nie zajdziemy przez te 4mieś to będe prace zmienia, może mieszkanie nam się uda kupic na kredyt a wtedy z pracy nie będe mogła zrezygnowac i tak wtedy już raczej 1 zostanie...
UMI naprawde chętnie oddam
VEGAS wiesz, mnie i tak już przeraża że będzie taka różnica wieku ale będzie jeszcze znośna. A poza tym jak nie zajdziemy przez te 4mieś to będe prace zmienia, może mieszkanie nam się uda kupic na kredyt a wtedy z pracy nie będe mogła zrezygnowac i tak wtedy już raczej 1 zostanie...
Ostatnia edycja:
femme fatal
Mama Ninki :)
Że wam się chce na dwór wychodzić w taką pogodę ja tam się nigdzie nie ruszam póki słońce nie wyjdzie protest
oglądacie USTA USTA ? masakra już 2 odcinek ryczę jak głupia jak oni mogli Julkę uśmiercić no masakra
oglądacie USTA USTA ? masakra już 2 odcinek ryczę jak głupia jak oni mogli Julkę uśmiercić no masakra
Liza
Fanka BB :)
No jestem...
Bylismy na dworze, teraz robie fryty dzieciakom...
Ja nie ogladalam usta usta tego odcina , musze obejrzec kiedy...
Bylismy na dworze, teraz robie fryty dzieciakom...
Ja nie ogladalam usta usta tego odcina , musze obejrzec kiedy...
lolkak
Październikowa Mama Mai
Ja teraz nie oglądałam A co się stało? Jakis wypadek czy co??
U mnie świeciło trochę słońce teraz deszcz.
U mnie świeciło trochę słońce teraz deszcz.
reklama
Liza
Fanka BB :)
Lolkak taa?? to moze i do mnie ten deszcz dojdzie heh oby nie....