reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

pati może zęby? mój też ostatnio na nie wrzeszczy:/ nawet jak T. go ochrzania to idzie do mnie i mówi "mama pestań!"

reklama
Umi wydaje mi sie że nie bo te które szly to już całkowicie wyszły.... śpi... ciekawe teraz o której wstanie...:dry:

Patrycja odstresowana,ale nie pamiętam co miałam napisać :-D U mnie też jeden wielki ryk. Przyszłam z nią do kuchni odgrzałam sobie zupę. pOsadziłam ją na foteliku a ta w ryk. Cała czerwona, machała rękoma, Zabawki latały po całej kuchni:dry:

Hej. Maturzystki trzymam kciuki za całą maturę:)
U nas dziś miał byc śnieg, jest ładne słonko. Tak więc na ogrodzie czas z Małą spędziłyśmy a od 12.30, może później, próbowała usnąc, ale nie wychodziło, więc jak ma mi biegac w łóżeczku, śpiewac i tańcowac to ją wyciągnęłam z łóżeczka i pójdzie później spac;)

Patrycja
szkoda, że chociaż nie znasz przyczyny płaczu Kubusia. Może na polko z nim pójdź?
Femme, ale Ninka jest duża, śliczna z Niej dziewczynka, ma fajne długie włoski:) A te buty:D:D
Anetka radości, zdrówka i sukcesów dla Zuzanny:):)
Kaamaa dobrze, że już wsjo się ponaprawiało:D Boże, śniew w maju:p
ViKamcia czasem to Ci zazdroszczę tej drugiej Pociechy:D Czasem by się chciało już drugie:D
KasiaF trzymam kciuki za staranka:) A czemu macie się nie decydowac na drugie bobo? Nie zawsze starania idą jak z płatka, ale jak się chce drugie bobo to chyba warto czekac, nie? A nie poddawac się.
Malwina my też mamy z Chicco, super spacerówka, rewelacja wręcz dla mnie. A sukienka super!
Liza co się dzieje, że masz taki denny dzień? Przez Mikiego?

Vegas pójdziemy pójdziemy bo słonko jest ale on zawsze koło 9-10 szedł spać..... a dzis to niewiem co było.....

Ale macie przerąbane :szok::szok:

Moja nie powiem idealna nie jest, czasami ma swoje jazdy, ale tak to nie mam co narzekać.

A ja dalej nie mam wody!! :wściekła/y: J już po 3 część jedzie do sklepu :dry: wszystkie końcówki na raz pieprznęły, ja pitole.

dzień doberek ;-)

Wróciłam od gina . Wszystko ok szyjka tez ok :-)
Ale powiedziała ze moge juz do niej nie dotrzeć . A 16 maja mam wizyte... Ze moge w kazdej chwili urodzić :szok::szok:

Femme wytłumaczył sie tym ze. Zapomniał tel w domu. a jak wrócił to był tak zmęczony bardzo . I to wszystko...
Coś mi nie pasuje no ale co tam...

reklama
Pytacie sie czemu denny... ja sama niewiem... w sumie Miki mi pospal az 3h wiec ja wsio porobilam choc mi sie nie chcialo, a i nawet ziemniaki naszykowalam na frytki bo bede robic dzis kolo 17 :-p

Czekam na rodziców bo tacie sie cos zrobilo naokolo ust, i jest tego sporo, niewiem czy to krosty czy cos, byl u lekarza i dostal skierowanie do szpitala na badania o to cos moze byz zwiazenego z sercem, nie ma ich 3h wlasnie i tak czekam w nerwach... moze to od tego tez ehhh...

Lolkak moj tez ma takie akcje, ale ja juz biore sie na sposób i puszczam go na podloge on pojeczy chwile i se pojdzie sie bawic :-) zjadł mi ladnie obiad ale od rana nic nie zjadl, uparlam sie ze cycka dostanie wieczorem i tak bedzie ehh..

Coraz blizej do rocznicy, planujemy jechac do kina akurat ma wychodzic 5 czesc szybcy i wsciekli ;-) mi tam pasuje :-D uwielbiam ten film zwlaszcza ze wtej czesci znow ma byc Vin Diesel :tak:

Do góry