reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

pati może zęby? mój też ostatnio na nie wrzeszczy:/ nawet jak T. go ochrzania to idzie do mnie i mówi "mama pestań!"

reklama
Umi wydaje mi sie że nie bo te które szly to już całkowicie wyszły.... śpi... ciekawe teraz o której wstanie...:dry:

Patrycja odstresowana,ale nie pamiętam co miałam napisać :-D U mnie też jeden wielki ryk. Przyszłam z nią do kuchni odgrzałam sobie zupę. pOsadziłam ją na foteliku a ta w ryk. Cała czerwona, machała rękoma, Zabawki latały po całej kuchni:dry:

Hej. Maturzystki trzymam kciuki za całą maturę:)
U nas dziś miał byc śnieg, jest ładne słonko. Tak więc na ogrodzie czas z Małą spędziłyśmy a od 12.30, może później, próbowała usnąc, ale nie wychodziło, więc jak ma mi biegac w łóżeczku, śpiewac i tańcowac to ją wyciągnęłam z łóżeczka i pójdzie później spac;)

Patrycja
szkoda, że chociaż nie znasz przyczyny płaczu Kubusia. Może na polko z nim pójdź?
Femme, ale Ninka jest duża, śliczna z Niej dziewczynka, ma fajne długie włoski:) A te buty:D:D
Anetka radości, zdrówka i sukcesów dla Zuzanny:):)
Kaamaa dobrze, że już wsjo się ponaprawiało:D Boże, śniew w maju:p
ViKamcia czasem to Ci zazdroszczę tej drugiej Pociechy:D Czasem by się chciało już drugie:D
KasiaF trzymam kciuki za staranka:) A czemu macie się nie decydowac na drugie bobo? Nie zawsze starania idą jak z płatka, ale jak się chce drugie bobo to chyba warto czekac, nie? A nie poddawac się.
Malwina my też mamy z Chicco, super spacerówka, rewelacja wręcz dla mnie. A sukienka super!
Liza co się dzieje, że masz taki denny dzień? Przez Mikiego?

Vegas pójdziemy pójdziemy bo słonko jest ale on zawsze koło 9-10 szedł spać..... a dzis to niewiem co było.....

Ale macie przerąbane :szok::szok:

Moja nie powiem idealna nie jest, czasami ma swoje jazdy, ale tak to nie mam co narzekać.

A ja dalej nie mam wody!! :wściekła/y: J już po 3 część jedzie do sklepu :dry: wszystkie końcówki na raz pieprznęły, ja pitole.

dzień doberek ;-)

Wróciłam od gina . Wszystko ok szyjka tez ok :-)
Ale powiedziała ze moge juz do niej nie dotrzeć . A 16 maja mam wizyte... Ze moge w kazdej chwili urodzić :szok::szok:

Femme wytłumaczył sie tym ze. Zapomniał tel w domu. a jak wrócił to był tak zmęczony bardzo . I to wszystko...
Coś mi nie pasuje no ale co tam...

reklama
Pytacie sie czemu denny... ja sama niewiem... w sumie Miki mi pospal az 3h wiec ja wsio porobilam choc mi sie nie chcialo, a i nawet ziemniaki naszykowalam na frytki bo bede robic dzis kolo 17 :-p

Czekam na rodziców bo tacie sie cos zrobilo naokolo ust, i jest tego sporo, niewiem czy to krosty czy cos, byl u lekarza i dostal skierowanie do szpitala na badania o to cos moze byz zwiazenego z sercem, nie ma ich 3h wlasnie i tak czekam w nerwach... moze to od tego tez ehhh...

Lolkak moj tez ma takie akcje, ale ja juz biore sie na sposób i puszczam go na podloge on pojeczy chwile i se pojdzie sie bawic :-) zjadł mi ladnie obiad ale od rana nic nie zjadl, uparlam sie ze cycka dostanie wieczorem i tak bedzie ehh..

Coraz blizej do rocznicy, planujemy jechac do kina akurat ma wychodzic 5 czesc szybcy i wsciekli ;-) mi tam pasuje :-D uwielbiam ten film zwlaszcza ze wtej czesci znow ma byc Vin Diesel :tak:

Do góry