reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anetka 100 dla NAszej kochanej Zuzi :*:*:-)
I powodzenia przy przekuciu.

Ostatnio moja mama wyjechała że chce Julce uszy przekuć, w pierwszej chwili powiedziałam że to idiotyzm a teraz zaczęłam się nad tym zastanawiać może to faktycznie fajny pomysł.

Malwina
fajna sukienka, nie wiem dlaczego ale wydaje mi się taka "biurowa" ale bardzo mi się podoba no i cena super.
A co do chicco to też nad nią poważnie myślałam przy zakupie x-landera, jak się sprawuje?

Maturzystki trzymamy kciuki!! :tak::tak:

Wracam do normalności włączyli prąd :-D i udało się w hydroforze wystarczy tylko jedną część wymienić kosztowała 74zł, jezu jak się cieszę :-p za chwilę będę miała wodę w kranie uff....

PAti a z Kubusiem bardzo dobrze zrobiłaś, niech się stary trochę do odpowiedzialności poczuwa!!

reklama
witam przy kawce!!!
POWODZENIA DLA MATURZYSTEK
EWI dziękuje za stronke ale tam wszystko w biuście małe... Kurcze wszystkie sklepy u siebie 2razy przeleciałam i wszędzie ten problem z cyckami... Jak bym mogła to bym z dopłatą oddała!
MALWINA podobnę mierzułam... Niestety nie sprawdziły się na mnie :-(
LIZA mój Kacper jest starszy i jest taki cyc że masakra... I przecież dużo przebywa z M, jego mamą, moim tatą, i wie że jak wychodze do pracy to wracam ale nie, zawsze jak ide to ryk... No i wogóle nie pozwala się M przytuli bo się drze 'to moja mama' mam nadzieje że mu niedługo to minie...
ANETKA STO LATEK DLA ZUZI
FEMKA a jaka ona duża jest? czy z buźki tak poważnie wygląda? Naprawde jak te zdjęcie zobaczyłam to zwątpiłam która z nas szybciej rodziła ;-)

Mały zjadł jogurt ale coś mu dzisiaj to nie bardzo poszło i cały biały jest... Ide go przebrac i biore sie za pakowanie majdanu z mebli... Przeraża mnie ten najbliższy miesiąc...

EDIT
KAMA ja też się dzisiaj obudiłam, małemu UMI ZOOMI włączy chciałam a tu prądu brak... A światło świeci... Ale już usterke zlokalizowałam

UMI teraz doczytałam... A no na chwilę obecną to postanowione starania... Zobaczymy co nam się przez miesiąc pozmienia... Ale wiem że jak się nie uda (mamy w planach starania od wesela do ur. Kacpra) to że już sie w przyszłości na drugie nie zdecydujemy... Poza tym jakoś jak narazie nie wyobrażam sobie Kacpra jako starszego brata,ale naprawdę bym chciała
LANA niestety ale teraz tak jest ze wszystkimi sprzętami... Są tak słabe że po 2 latach wszystko siada, tzn jak gwarancja się kończy...

Kamcia ale Ci sie grzeczne dziewuszki trafily
Liza jeszcze troche i nie bedzie tak marudzil...
KasiaF to powodzenia przy staraniach &&&&
Malwina bardzo ladna sukienka !

Anetka wszystkiego najlepszego dla coreczki :happy:

Anetka wszystkiego najlepszego dla malej :-)

Trzymam kciuki za maturzystki nasze ;-)

Siedze se z lapkiem na dworze i nic mi sie nie chce, obiad zrobiony, posprzatalam, tylko ciuchy ogarnac i tyle...
Siedze i mysle sobie jakos... denny dzien :dry:

Umi hehe jak pech to pech.. my tak mielismy z dekoderem cyfrowego poslatu. M kupil na wlasnosc i jak skonczyla sie gwarancja po miesiacu zepsul sie i musielismy placic za tv przez 3 meisace ktorej ogladac nie moglismy:(

Kama wspolczuje wam tego popsutego hydroforu. mam nadzieje ze uda sie wymienic tylko ten dekiel czy co to tam i ze te koszta was omina!

Pati Tobie to tylko wspolczuc tych nocek! strasznie dlugo juz to trwa!

ehhh zapominam co komu chcialam odpisac.
Lana a daj spokój... dzis od 9 rano jest ryk że głowę to już mam większą od d***:no:... I za cholere niewiem co mu jest, je pije normalnie tylko z tym spaniem jest problem. Dałam mu Ibum i zobaczymy czy zaśnie.... ja już powoli mam dość no wymiękam.
UMI teraz doczytałam... A no na chwilę obecną to postanowione starania... Zobaczymy co nam się przez miesiąc pozmienia... Ale wiem że jak się nie uda (mamy w planach starania od wesela do ur. Kacpra) to że już sie w przyszłości na drugie nie zdecydujemy... Poza tym jakoś jak narazie nie wyobrażam sobie Kacpra jako starszego brata,ale naprawdę bym chciała
LANA niestety ale teraz tak jest ze wszystkimi sprzętami... Są tak słabe że po 2 latach wszystko siada, tzn jak gwarancja się kończy...
Powodzenia w staraniach :):) trzymam &&&

Anetka wszystkiego najlepszego dla malej :-)

Trzymam kciuki za maturzystki nasze ;-)

Siedze se z lapkiem na dworze i nic mi sie nie chce, obiad zrobiony, posprzatalam, tylko ciuchy ogarnac i tyle...
Siedze i mysle sobie jakos... denny dzien :dry:
Liza u mnie dzis tez jakiś lewy ten dzień... Zaczełam sprzątać bo przez week sie nic nie robiło... i tu Kuba wyje ja co chwile do niego... wstałam na krześle by zmienić żarówke w łazience to połamało sie.... jak juz udało mi sie zmienić ta żarówke ( stanełam na bidecie :-D aż cud że i on nie puścił) to poświeciła dosłownie 5 sekund i "pyk" i bezpiecznik poszedł... No myślałam że mnie cos trafi :wściekła/y:. Nie miałam już nowych żarówek to wziełam od chłopaków z pokoju jedną i jest jako takie światło ( my niestety nie mamy ani malutkiego okienka w łazience) ale i tak R bedzie musiał je zmienic tylko musze je najpierw kupić.... No i skończyłam sprzątać a Kuba dalej swoje akcje odgrywa powinien już spać dawno a on ani minuty nie spał... aż nie boje co bedzie dalej :baffled:
Kurna nawaliłam posta na całą prawie stronę i mi wcięło :wściekła/y::wściekła/y: Jak sie odstresuję to napisze jeszcze raz:-D
hehehe odstresowana juz :):)

pati szybko mu to przeszło bo my jak chcemy go wykapac to jeden wielki ryk... tzn przepraszam skłaała on chce sie kapać ale w ubraniu
dry.gif

anetka Zuzia pokazała gdzie ma gości
laugh.gif
najwazniejsze wzieła i poszła odpocząć a co:-p
KasiaF jak ci zbywa biustu to ja chętnie przyjmę
laugh.gif

Liza czemu denny dzień?
pati a moze kup mu syrop z melisy? na mojego czasem działa. On kosztuje jakies 5-6 zl

reklama
Umi a wsadź go kiedys w ubraniach... zobaczysz jak szybko sie bedzie chciał rozbierac :-D raz Seba mi wlazł do wanny w ubraniach... i rozbierał sie w wodzie :)
Wiesz co co do Kuby to on tak ma od 3 dni dopiero.... przed chwilą wziełam go na rece to tylko na mnie krzyczał "mama ty ty ty ty" ale wydaje mi sie że syrop pomógł bo powoli zasypia... ufff relaks dla uszu

Do góry