reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ooo zapomnialam już, ze tu mamusie zdające mogą być:tak: Trzymam kciuki również
pati idealne określenie:-D

reklama
UMI- no to chłopak po prostu zdjęć nie lubi :-D Nina to modelka normalnie mi rośnie :-D:-D uśmiech na zawołanie :-p :-D

Również 3mam kciuki za maturzystki :-) jej kiedy to było jak ten czas leci :dry: :-p

femme ale on właśnie lubił zdjęcia... i od jakiegoś miesiąca mu sie odmieniło, no i kąpać też sie nie chce:-D. Uparty brudas mi rośnie:/

umi Zuzia w sumie też nie przepada za zdjęciami :-p nigdy nie chce spojrzeć w aparat i robi głupie miny :-p

Malwina bardzo ładna sukienka.

Jakoś tam Was nadrobiłam,ale sporo tego było.
My wczoraj mieliśmy małą imprezkę. Zuzia niezbyt miło potraktowała gości, bo wzięła prezenty, poszła do naszego pokoju i zasnęła :-D obudziła się dopiero jak wszyscy wyszli :dry:

Dzisiaj jedziemy przebić uszka. Już się boję!!

UMI - hehe to nie wiem mojej tak się nie odwiduje jakoś :-p :-D

ANETKA - będzie dobrze a ona chce kolczyki ? :-) bo moja to chciała i mimo że ją tam chwilkę zabolało to jak już zobaczyła to jej się podobało i dostałą dyplom i już było po płaczu :-)

reklama
Do góry