reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi zero poprawy :-D

Femme wmawiam sobie,że to np przez zęby :-D;-) Chociaż ostatnio to chyba przez brzuszek:dry: Z reszta już nie wiem co oznaczają jej te płacze,wrzaski itd

Malwina a jaką spacerówkę kupiłaś? Paula ma maturę dlatego jej nie ma ;-) fajny ciuszek :tak:

Liza a jak nocka z Mikim?
Maja nauczyła się mlaskać i brzmi to jak kiepskie techno takie "uta,uta,umcykcyk;-):-D

reklama
femme właśnie nie chciał:-D, chciałam sobie z nim zrobić fote ale tak sie zaczął drzeć jakbym co najmniej go obdzierała ze skóry:-D. Z koszyczkiem jak szedł swiecic dał sobie zrobić aż 2 fotki:dry:. Współczuje pogody, oby Podkarpacie ominął snieg
Malwina18 bardzo mi sie podoba twoja sukienka:tak: ile za nią zapłaciłaś?
Liza nic dziwnego ze non stop ciebie woła bo najczesciej z nim spedzasz czas:-)
lolkak no to musisz czekac do roczku:-D

Umi no wlasnie i tym tez sie wkurzam, bo przeciez tez chcialabym od niego odpoczac a tu wszedzie "cycek" jest ze mną... starszaki tez ze mna przebywaly ale takie nie byly, chyba dlatego ze do 9mies byly cyckowe, i chyba wezme sie szybciej za odcyckowanie Mikiego...
A co do czekania Lolkak do roczku Mai to niewiem, moj byl fajny do 11mies a teraz mam go dosc, ja licze ze bede miala spokoj za jakies 2-3 lata ale to juz napewno... i to mnie dobija...... :-D :dry:

Malwina super cena i sa ramiaczka, kurcze podoba mi sie ;-)

Hej laski...
nadrobiłam troche, wybaczcie że nie wszystko ale sporo tego a ja jeszcze dochodze do siebie....
Lolkak współczuje ... Wiem co przeżywasz bo ja z Kubą mam ostatnio to samo... To on juz był spokojniejszy jak był chory. Tyle co wyzdrowiał znów coś mu jest... wiecznie marudzi spać nie może. Dziś w nocy już sie zdenerwowałam bo ostatnia noc też zarwałam a R ani tyłka nie ruszył... więc jak dziś w nocy Kuba sie obudził to poszłam do niego dałam mu jeść i przebrałam go... i zostawiłam pewna że zaśnie a ten tam piszczy i "wymaga" by go wziąć.. to ja do R że może by ruszył tyłek bo ja ledwo na nogach stoje... a ten udaje że nie słyszy. No to wziełam Kube wsadziłam mu do łózka i poszłam spać do Sebusia... nie miał wyjścia musiał sie nim zająć... Meczył sie z nim dobrą godzine... ale w końcu odczuł jak to jest. Ja niewiem z czego on tak marudzi 4 już mu wyszły ale wydaje mi sie że póki co nic sie wiecej nie szykuje.... chyba :baffled:
A z tym mlaskaniem to fajnie to musi brzmieć hahahaha..... Śliczniutka jest ta Twoja Majeczka :):)

Liza mój zaczął być fajny po 6 miesiącu dopiero:-D, po roku to juz w ogóle stwierdziłam ze go uwielbiam ale idealy to on nie jest:-p
Pati ja mam to samo... Mój T.nie ruszy dupy do małego, ale czasem jest tak ze kacper wstaje i woła ze on do Tusia idzie to T. go od razu bierze i wtedy słyszy a jak ja bym go prosiła to tez by udawał ze nie słyszy

reklama
Do góry