reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi zero poprawy :-D

Femme wmawiam sobie,że to np przez zęby :-D;-) Chociaż ostatnio to chyba przez brzuszek:dry: Z reszta już nie wiem co oznaczają jej te płacze,wrzaski itd

Malwina a jaką spacerówkę kupiłaś? Paula ma maturę dlatego jej nie ma ;-) fajny ciuszek :tak:

Liza a jak nocka z Mikim?
Maja nauczyła się mlaskać i brzmi to jak kiepskie techno takie "uta,uta,umcykcyk;-):-D

reklama
femme właśnie nie chciał:-D, chciałam sobie z nim zrobić fote ale tak sie zaczął drzeć jakbym co najmniej go obdzierała ze skóry:-D. Z koszyczkiem jak szedł swiecic dał sobie zrobić aż 2 fotki:dry:. Współczuje pogody, oby Podkarpacie ominął snieg
Malwina18 bardzo mi sie podoba twoja sukienka:tak: ile za nią zapłaciłaś?
Liza nic dziwnego ze non stop ciebie woła bo najczesciej z nim spedzasz czas:-)
lolkak no to musisz czekac do roczku:-D

Umi no wlasnie i tym tez sie wkurzam, bo przeciez tez chcialabym od niego odpoczac a tu wszedzie "cycek" jest ze mną... starszaki tez ze mna przebywaly ale takie nie byly, chyba dlatego ze do 9mies byly cyckowe, i chyba wezme sie szybciej za odcyckowanie Mikiego...
A co do czekania Lolkak do roczku Mai to niewiem, moj byl fajny do 11mies a teraz mam go dosc, ja licze ze bede miala spokoj za jakies 2-3 lata ale to juz napewno... i to mnie dobija...... :-D :dry:

Malwina super cena i sa ramiaczka, kurcze podoba mi sie ;-)

Hej laski...
nadrobiłam troche, wybaczcie że nie wszystko ale sporo tego a ja jeszcze dochodze do siebie....
Lolkak współczuje ... Wiem co przeżywasz bo ja z Kubą mam ostatnio to samo... To on juz był spokojniejszy jak był chory. Tyle co wyzdrowiał znów coś mu jest... wiecznie marudzi spać nie może. Dziś w nocy już sie zdenerwowałam bo ostatnia noc też zarwałam a R ani tyłka nie ruszył... więc jak dziś w nocy Kuba sie obudził to poszłam do niego dałam mu jeść i przebrałam go... i zostawiłam pewna że zaśnie a ten tam piszczy i "wymaga" by go wziąć.. to ja do R że może by ruszył tyłek bo ja ledwo na nogach stoje... a ten udaje że nie słyszy. No to wziełam Kube wsadziłam mu do łózka i poszłam spać do Sebusia... nie miał wyjścia musiał sie nim zająć... Meczył sie z nim dobrą godzine... ale w końcu odczuł jak to jest. Ja niewiem z czego on tak marudzi 4 już mu wyszły ale wydaje mi sie że póki co nic sie wiecej nie szykuje.... chyba :baffled:
A z tym mlaskaniem to fajnie to musi brzmieć hahahaha..... Śliczniutka jest ta Twoja Majeczka :):)

Liza mój zaczął być fajny po 6 miesiącu dopiero:-D, po roku to juz w ogóle stwierdziłam ze go uwielbiam ale idealy to on nie jest:-p
Pati ja mam to samo... Mój T.nie ruszy dupy do małego, ale czasem jest tak ze kacper wstaje i woła ze on do Tusia idzie to T. go od razu bierze i wtedy słyszy a jak ja bym go prosiła to tez by udawał ze nie słyszy

reklama
Do góry