reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

FIRANKA witam Cię... A mnie pamiętasz jeszcze? Gratuluje ciąży :-) I oby mdlości odpuściły :-)
FEMME witam. Ależ twoja córa urosła :-O na starszą mi jakoś tak wygląda
EWI zdrówka życzę
LANA do serwisu zanieś... Chociaż ja ostatnio z nokią też w serwisie miałam przeprawy, no ale lepiej zanieś bo jak coś się jeszcze namota to mogą ci nie przyją bo sama próbowałaś naprawiac...

A mi się okres 6dni spóźnił... Ale dziś się pojawił... trochę szkoda, ale może to i dobrze bo teraz bieganina mnie czeka, za miesiąc sie będziemy stara... No i zła jestem bo miałam na weselicho nie mie a tu się przesunął... :-/ Znacie jakieś stronki z tanimi sukienkami wieczorowymi? Oprócz allegro bo tam nic mi w oko wpaś nie może

EDIT
VEGAS ja też kiedyś miałam białe aż włosy... Zresztą mój M też... Ja dalej blondyna (ale trochę ciemniejsza) a M to całkiem czarne dostał (jakoś jak 7 lat ma) Kacper narazie blondynek, i w sumie mogłoby mu zosta, ma ciemną karnacje, ciemne oczy i takie jasne włosy :-)

Ostatnia edycja:
reklama
kama ja też miałam w ciązy zero syfów i w jednej i w drugiej a ponoć dziewczynki odbieraja urodę;-)
patrycxja współczuję bieginki:sorry2:
firanka witaj i gratuluję zafasolkowania:-)
lolkak tobie to ja współczuję ajjj że Ci tak mało śpi:-(
moja to ta młodsza w nocy budzi sie raz o 3 na cyca i spi dalej , no i rano o 6-7:-)
tak jak Vi jak była mała.. cieszę się że się wysypiam:-D
ewi życzę powrotu do sił!! oo co ja czytam.. testuj testuj:-D
młodamausia śliczny brzuszek

a ja trochę zabiegana ale nie ma się chyba co dziwić ;-)
ciesze się że mam moje dwa słoneczka.. one takie kochaniutkie są:-D

Dobijcie mnie :wściekła/y:

Wczoraj padł nam hydrofor (urządzenie które pobiera wodę ze studni i daję do kranów lub do pieca) może uda się jakiś tam dekiel wymienić a jak nie to nowy 800zł k***a!!! ( sorry nerwy) dodam że ma nie całe 2 lata :angry: :szok:

A dzisiaj się budzimy nie ma prądu w domu zimno jak cholera,w piecu nie ma jak rozpalić, wody w kranie nie ma wrrr.... na podwórku pełno śniegu :dry:

Jeszcze dziś mam dostać @ zapowiada się piękny dzień.

Kaamaa o matko,ale lipa:dry:Ale na razie jeszcze możesz się nam wyżalić,bo net jeszcze działa:-D;-) Szkoda,że taniej nie da się tego naprawić.

Vegas ja też nie mam juz do niej siły i brak mi słów;-)

Firanka ja też byłam z tych chłopczyc ;-)

Vikamcia pewnie masz więcej snu przy 2 niz ja z jedna Mają :-D;-)

lolkak Jak tam Majeczka cywilizuje sie troszeczkę?
p.gif

Kamcia twoja Emma śpi ładniej niz mój Kacper:-D
kaamaa współczuje my tez mielismy hydrofor a tylko raz cos mu sie porobiło ale wystarczyła wymiana czegoś tam ( 100 zl) i po kłopocie przez 16 lat nic do niego nie dokładano tylko tą stówke:/ Strasznie wam współczuje... jeszcze śnieg macie masakra
KasiaF ooo to juz decyzja zapadła o staranko:-)
Lana ale to jak na gwarancji masz to spoko bo za daro zrobią?:-) mnie sie raz komórka popsuła tydzien po tym jak i ie gwarancja skończyła:/
Firanka współczuje... Ale facieci to czasem maa głupie wyskoki mam nadzieje ze mu sie odmieni

My wczoraj poszlismy na 30 minutowy spacer. T. chciał małemu zdjecia porobić, a ten do niego ze nie bo on sie boi i sie tyłkiem odwracał... A czasem jak a humor to 30 zdjec by najchętniej robił... Nie oge tego dziecka:/

Ostatnia edycja:
Kamaa Wspóczuje. coś dzisiejszy dzień źle się zpaowaida.
Kasia ja ci nie pomoge bo sama szukam sobie kiecki na wesele.:tak: jedynie allegro mi wpadło, czasami na szafie fajne choć używane ciuchy mozna kupić.

Hejka

Tyle ostatnio piszecie ze nie mam jak nadązyć

Unas wczoraj tez bardzo zimno , wczoraj kupilismy Zuzi spacerówkę Chicco , fajna ,mała składana.
Reszte dnia spedzilismy u rodziny i w domu:)

Tak wogóle to Zuzia jeszcze spi:) O nie obudziła się i gada sobie hehe a jest 8.40!!!!

Witam nowe mamuski

Pozniej postaram się poodpisywać,

A gdzie Paula!!!!!????

Co do sukienki na wesele ja sobie kupiłam taką:p
1567874989.jpg

Ostatnia edycja:
LOLKAK - uuu to faktycznie może dla Ciebie wcale taki fajny okres nie jest :-p no ale minie :-p musisz z tym powalczyć trochę i będzie dobrze :-)

FIRANKA - to takie proste imiona myślałam że wymyślisz coś w stylu Nicoli :-)

KONICZYNKA - :-)

MLODAMAMUSIA - zatłukła bym :no: i co miał jakieś dobre wytłumaczenie ? :-)

KASIA - no bo ona duża dziewczynka jej już od dawna 3 lata dają

UMI - mógł Tobie robić :-p jak by młody widział że ty pozujesz itp pewnie w końcu też by chciał :-p :-)

A u nas pogoda do D :no: masakra co to się dzieje :dry: jakiś śmieszny śnieg pada :oo: dobrze że jeszcze zimówki mamy :-D :-p dzisiaj koleżanka z brzuszkiem ma do mnie wpaść :-) Nina będzie miała niedługo nową koleżankę :-p

reklama
hej

Moj Miki tez urwis ze nie mam do niego sily... :no: ciagle tylko mama i mama.... :-( ehhh

Malwina dolaczam sie do pytania o koszt kiecki, fajna, choc ja majaca wielki biust musze miec kiecke z czyms do jej podtrzymywania... :dry: dobrze ze wesele w pazdzierniku to mam czas na zakup...

Do góry