reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

FIRANKA witam Cię... A mnie pamiętasz jeszcze? Gratuluje ciąży :-) I oby mdlości odpuściły :-)
FEMME witam. Ależ twoja córa urosła :-O na starszą mi jakoś tak wygląda
EWI zdrówka życzę
LANA do serwisu zanieś... Chociaż ja ostatnio z nokią też w serwisie miałam przeprawy, no ale lepiej zanieś bo jak coś się jeszcze namota to mogą ci nie przyją bo sama próbowałaś naprawiac...

A mi się okres 6dni spóźnił... Ale dziś się pojawił... trochę szkoda, ale może to i dobrze bo teraz bieganina mnie czeka, za miesiąc sie będziemy stara... No i zła jestem bo miałam na weselicho nie mie a tu się przesunął... :-/ Znacie jakieś stronki z tanimi sukienkami wieczorowymi? Oprócz allegro bo tam nic mi w oko wpaś nie może

EDIT
VEGAS ja też kiedyś miałam białe aż włosy... Zresztą mój M też... Ja dalej blondyna (ale trochę ciemniejsza) a M to całkiem czarne dostał (jakoś jak 7 lat ma) Kacper narazie blondynek, i w sumie mogłoby mu zosta, ma ciemną karnacje, ciemne oczy i takie jasne włosy :-)

Ostatnia edycja:
reklama
kama ja też miałam w ciązy zero syfów i w jednej i w drugiej a ponoć dziewczynki odbieraja urodę;-)
patrycxja współczuję bieginki:sorry2:
firanka witaj i gratuluję zafasolkowania:-)
lolkak tobie to ja współczuję ajjj że Ci tak mało śpi:-(
moja to ta młodsza w nocy budzi sie raz o 3 na cyca i spi dalej , no i rano o 6-7:-)
tak jak Vi jak była mała.. cieszę się że się wysypiam:-D
ewi życzę powrotu do sił!! oo co ja czytam.. testuj testuj:-D
młodamausia śliczny brzuszek

a ja trochę zabiegana ale nie ma się chyba co dziwić ;-)
ciesze się że mam moje dwa słoneczka.. one takie kochaniutkie są:-D

Dobijcie mnie :wściekła/y:

Wczoraj padł nam hydrofor (urządzenie które pobiera wodę ze studni i daję do kranów lub do pieca) może uda się jakiś tam dekiel wymienić a jak nie to nowy 800zł k***a!!! ( sorry nerwy) dodam że ma nie całe 2 lata :angry: :szok:

A dzisiaj się budzimy nie ma prądu w domu zimno jak cholera,w piecu nie ma jak rozpalić, wody w kranie nie ma wrrr.... na podwórku pełno śniegu :dry:

Jeszcze dziś mam dostać @ zapowiada się piękny dzień.

Kaamaa o matko,ale lipa:dry:Ale na razie jeszcze możesz się nam wyżalić,bo net jeszcze działa:-D;-) Szkoda,że taniej nie da się tego naprawić.

Vegas ja też nie mam juz do niej siły i brak mi słów;-)

Firanka ja też byłam z tych chłopczyc ;-)

Vikamcia pewnie masz więcej snu przy 2 niz ja z jedna Mają :-D;-)

lolkak Jak tam Majeczka cywilizuje sie troszeczkę?
p.gif

Kamcia twoja Emma śpi ładniej niz mój Kacper:-D
kaamaa współczuje my tez mielismy hydrofor a tylko raz cos mu sie porobiło ale wystarczyła wymiana czegoś tam ( 100 zl) i po kłopocie przez 16 lat nic do niego nie dokładano tylko tą stówke:/ Strasznie wam współczuje... jeszcze śnieg macie masakra
KasiaF ooo to juz decyzja zapadła o staranko:-)
Lana ale to jak na gwarancji masz to spoko bo za daro zrobią?:-) mnie sie raz komórka popsuła tydzien po tym jak i ie gwarancja skończyła:/
Firanka współczuje... Ale facieci to czasem maa głupie wyskoki mam nadzieje ze mu sie odmieni

My wczoraj poszlismy na 30 minutowy spacer. T. chciał małemu zdjecia porobić, a ten do niego ze nie bo on sie boi i sie tyłkiem odwracał... A czasem jak a humor to 30 zdjec by najchętniej robił... Nie oge tego dziecka:/

Ostatnia edycja:
Kamaa Wspóczuje. coś dzisiejszy dzień źle się zpaowaida.
Kasia ja ci nie pomoge bo sama szukam sobie kiecki na wesele.:tak: jedynie allegro mi wpadło, czasami na szafie fajne choć używane ciuchy mozna kupić.

Hejka

Tyle ostatnio piszecie ze nie mam jak nadązyć

Unas wczoraj tez bardzo zimno , wczoraj kupilismy Zuzi spacerówkę Chicco , fajna ,mała składana.
Reszte dnia spedzilismy u rodziny i w domu:)

Tak wogóle to Zuzia jeszcze spi:) O nie obudziła się i gada sobie hehe a jest 8.40!!!!

Witam nowe mamuski

Pozniej postaram się poodpisywać,

A gdzie Paula!!!!!????

Co do sukienki na wesele ja sobie kupiłam taką:p
1567874989.jpg

Ostatnia edycja:
LOLKAK - uuu to faktycznie może dla Ciebie wcale taki fajny okres nie jest :-p no ale minie :-p musisz z tym powalczyć trochę i będzie dobrze :-)

FIRANKA - to takie proste imiona myślałam że wymyślisz coś w stylu Nicoli :-)

KONICZYNKA - :-)

MLODAMAMUSIA - zatłukła bym :no: i co miał jakieś dobre wytłumaczenie ? :-)

KASIA - no bo ona duża dziewczynka jej już od dawna 3 lata dają

UMI - mógł Tobie robić :-p jak by młody widział że ty pozujesz itp pewnie w końcu też by chciał :-p :-)

A u nas pogoda do D :no: masakra co to się dzieje :dry: jakiś śmieszny śnieg pada :oo: dobrze że jeszcze zimówki mamy :-D :-p dzisiaj koleżanka z brzuszkiem ma do mnie wpaść :-) Nina będzie miała niedługo nową koleżankę :-p

reklama
hej

Moj Miki tez urwis ze nie mam do niego sily... :no: ciagle tylko mama i mama.... :-( ehhh

Malwina dolaczam sie do pytania o koszt kiecki, fajna, choc ja majaca wielki biust musze miec kiecke z czyms do jej podtrzymywania... :dry: dobrze ze wesele w pazdzierniku to mam czas na zakup...

Do góry