reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Firanka w pracy był na 6 do 15 jakoś. I nic zero znaku zycia do tej pory nie odbiera tel ...
hmm a kiedy zamierzacie ze sobą zamieszkac jeśli można wiedziec?
Może nie odbiera bo ma wyciszony dźwięk? Choc chyba by się skapnął, że coś cicho z Twojej strony, nie? Dziwne. Opierniczyc go jutro a dziś się już nie stresuj;**

reklama
Vegas szukamy mieszkania ale są takie ceny ze oh...
Ale jak on to powiedział ze postara sie jak najszybciej .
No własnie skapnął by sie ze ja sie coś nie odzywam i zajrzał by na tel...
Oh
niech ja go tylko dorwe...

młodamamusia ehh nie wiem co ci poradzić...Może zabalował gdzieś z koleżkami...

Vegas mi przeszło takie penerstwo w LO...

Firanka ja mu zabaluje...
Ja tu rodze a on se bedzie balangi urządzał...
Ohh
jakie to głupie...

Ostatnia edycja:
Nie martw się młodamamusiu mój to frajer jest jeszcze gorszy niż ten Twój...lecę nynać bo Nicole musze zaprowadzić rano do przedszkola...

może jednak stwierdźmy wszem i wobec, że po prostu faceci to idioci, o:) Każdej ulży:D

Młodamamusia dzięki:D mi też się podobają, ale bardziej jej blond włoski:) Jaśniutkie jakie mi się teraz marzą:D

Vegas nie ma za co ;-) miałam podobny kolorek włosów do Martynki a teraz mam czarny brąz :-)
Śliczna na pewno po mamusi :-) ;-)

Uciekam nyny bo coś mnie brzuch pobolewa :-(
Ałćć ... :-(

Do jutra bede po wizycie u gina albo i jeszcze przed;* ;-)

Karaluchy ( ;
;**

Ostatnia edycja:
reklama
Młodamamusia to daj znac potem po wizycie u gin. Ja do 7rż miałam takie jasne włoski jak Martynka, ale mi ściemniały to pewnie jej też się zrobią ciemniejsze;)

Do góry