reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej. U nas też deszczowo, niby dziś 2 stopnie były, ale nawet nie odczułam. Na jutro zapowiadają śnieg, aż ciekawa jestem..
Poza tym byliśmy dziś w 3kę u teściowej i naszej Chrześniaczki:) Bardzo udane popołudnie było.

Firana a co się stało?:* Jeśli chcesz to napisz, zawsze lepiej się wygadac. Całkiem całkiem imiona choc Krzysiu źle mi się kojarzy bo siostrzeniec J to Krzyś i niezły z niego Łobuz..
Młodamamusia super brzuszek:) Fajna data porodu. Chciałabym następne dziecko rodzic w maju, ew. w czerwcu:)
Liza Biedny ząbkujący Mikuś;* Niech wyłażą te zębiska:)!
Ewi dla mnie zawsze @ wyklucza ciążę.
Fikusek a Ty nie bierzesz tabletki na ból głowy? Ja nie cierpię tego bólu, jak boli to mocno, zawsze się ratuję albo Pyralginą albo Ibupromem.

reklama
Vegas pokłóciłam się z Ł ogólnie o wszystko i nic,szkoda słów na niego...Mój tata miał na imię Krzysztof,heh moja pierwsza wielka miłość też zresztą,a to,że Krzysie to wywijasy to wiem ;-P

Firana tata Jurka też miał na imię Krzysztof. I szwagierka jak urodziła syna to mu dała po ojcu imię. Gdyby ona nie miała syna a ja bym miała syna to Jurek by się upierał aby dac synkowi tak na imię. Mi się szczerze niezbyt podoba, zaczęło się od sąsiada Krzyśka, jaki z niego .. ah szkoda gadac, teraz Krzyś, siostrzeniec Jurka Łobuz nad Łobuzy, że większego nie znam:D

Lolkak mi brak słów na Twoją Maję:D Aż nie wiem co napisac hehe:D

Konniczynka nono, dała Ci Emilka pospac:) Wreszcie:D Moja ostatnio nawrócona jakaś, wstaje 8.30-9.00 a raz przed 10 wstała:D Wstałyśmy, o:) Bo ja korzystam z jej spania długiego:D

vegas nie biore tabletek przeciwbolowych...wezme tylko wtedy jak konam z bolu:-)

firanka wspoczuje...mam nadzieje ze szybciutko sie pogodzicie...ale z facetami to tak jest.

Fikusek dzięki...faceci to głąby...

Vegas heh jak będzie chłopak i będzie łobuzem to cóż będę miała wesoło. Ja sama byłam jak facet w sukienkach,rodzice ciągle na dywaniku w sql u pani dyrektor,biłam się z chłopakami nawet. Latałam po płotach,zawsze miałam nogi posiniaczone takie typowe dziecko wojny hehehe tak,że byłby z tego dziecka mój następca.

Vegas pokłóciłam się z Ł ogólnie o wszystko i nic,szkoda słów na niego...Mój tata miał na imię Krzysztof,heh moja pierwsza wielka miłość też zresztą,a to,że Krzysie to wywijasy to wiem ;-P

Cos o tych Krzysztofach wiem...
Własnie zastanawiam co sie dzieje od 12 h zero jakiegokolwiek znaku zycia ...;/

Firanka ja jako mała dziewczynka bawiłam się tylko z moim kuzynem, 2 lata starszym ode mnie, więc też taka chłopczyca byłam, ale on to mnie samych złych manier uczył typu pluc na ciotkę z balkonu w dół, albo brzydkich zboczonych wierszyków i rysunków. Szczęście, że potem się wyprowadziliśmy i nie miałam z kuzynem takiego kontaktu:p

reklama
Do góry