reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Młoda śliczny brzusiek :-) faktycznie już nie długo w sumie już teraz w każdej chwili możesz zacząć rodzić, ciąża donoszona już ;-)
Torba spakowana?

Lolkak a może dawaj w dzień Majkę na podwórko do spania? Julka też mi rok temu w domu stękała ze spaniem, w porze drzemki wychodziłam z nią na spacer 5 minut spaceru i spała, stawiałam wózek koło drzwi do domu i tak potrafiła 2h na spokojnie przespać.

Ewi powodzenia :*

Oglądam wiadomości co się dzieję z tą pogodą :szok::szok: ile śniegu :szok: i coś gadają że w nocy ma być -6 zdurnieli :dry:

reklama
Ostatnia edycja:
Młoda to zależy co u Ciebie w szpitalu trzeba mieć, najlepiej zadzwonić i się zapytać.

Np. u mnie dawali swoje koszule do porodu, dla dziecka ubranka też.

Trzeba było mieć swoje pampersy,chusteczki nawilżane, krem do pupci,smoczek, podkłady poporodowe, żel do higieny intymnej, żel pod prysznic, szampon, kapcie, klapki, kilka koszul nocnych, szlafrok, majtki jednorazowe, szczotka, ręczniki, ręczniki papierowe ( do osuszania rany po nacięciu) szczoteczka do zębów, pasta, ładowarka do tel, zaświadczenie o ubezpieczeniu, karta ciąży, wyniki badań a i jeszcze woda duuużo wody.

Nie konieczne:
Nakładki na sutki, maść do brodawek, jakaś gazeta.

Jak mi coś jeszcze przyjdzie do głowy to napiszę

kaamaa mi nawet wychodzenie na dwór nie pomaga ;-) Mogę z nią chodzić i 2 godz a i tak nie padnie spać ;-) Dziś nawet nie dała się wpakować do wózka.

Lana wiesz może ten Play pechowy;-) Ja jak kiedyś miałam od niech tel (samsung f330;-)) jeszcze na początku jak zakładali simlocki i poszłam do salony go zdjąć to laska tak go zdejmowała,że tel został zablokowany i trzeba go było wysłać do serwisu. Ale serwis spisał się raz dwa i następnego dnia był kurier z paczką z powrotem;-) Z g600 sama sobie ściągałam simlocka. A na forum Samsung Mobile nic na ten temat ni było?

A co z tym rachunkiem i nieDarmowymi rozmowami?

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny ;-) miło,że pamiętałyście mnie przez tyle czasu.

Femcia może i będzie chłopak,bardzo bym chciała ;-) Imiona mam Małgosia dla dziewuszki,a dla chłopca Krzysiu,po moim tacie ;-)

Liza pewnie przez ząbkowanie i kiepską pogodę Miki Ci wariuje.

Ewi,a no ja zajrzałam. Pewnie,że byś się nie załamała z dwójką dajesz rade to i z 3 dasz. Kumpela jak była w 4 ciąży to powtarzała: "a co ja nie dam rady? 3 wychowałam,wykarmiłam i ubrałam to i 4 dam radę" ;-)

Lolak nie bój się,chwila bólu i po krzyku,a jaka nagroda? :-D

Ja dzisiaj nie w humorze,od rana Ł mnie strasznie zdenerwował ryczeć mi się chce przez frajera i tyle. Głupek popieprzony...

reklama
Hej, mi dziś mała w końcu dała pospać :-D Wstała o 5.20, ale po cycu poszła spać i wstałam do niej dopiero po 8-ej :-)
lolkak Mam nadzieję, że Maja z wiekiem zmądrzeje i zrozumie że sen to zdrowie, a najlepszy jest we własnym łóżku :-)
patrycja Zdrówka :*
femme, firanka, mlodamamusia witajcie ponownie ;-)

Do góry