reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

FEMME Póki co mam @. Jeśli po niej będę się tak czuć to zrobię test. Możliwość jest, niedawno sobie uświadomiłam że był taki moment ale staram się nie myśleć. S przeraża ta myśl. A ja wolałabym żeby to nie była ciążą ale nie załamie się jeśli jednak.

mimo wszystko stawiam bardzie na problemy z głową. W piątek robię sobie badania podstawowe i do lekarza idę po skierowanie na dokładniejsze badania, o ile uzna to za konieczne.

reklama
No witam juz po poludniowo i deszczowo :dry: u nas tak leje ze myslalam ze nie wrócimy szybko od tesciów :no: porazka...

młoda mamusia sliczny brzunio!!
EWI hehe, chcialabys trzecie bobo?:p hehe zdrówka zycze kochana :*

Miki juz marudzi, ehhh co ja sie z nim mam,ale cóż.... ;-)

Femme a daj spokój:dry: To ja już wolałam jak była noworodkiem :-D;-) Więcej spała,nie jęczała tak cały czas:-D Spokojnie leżała w wózku ;-) A teraz każdej nocy częste pobudki,ostatnio to już w ogóle mega cyrki. Prawie całą noc na rękach. Z jedzeniem też wybrzydza ;-) Łudzę się,że będzie lepiej ;-)

Ewi na początku zdrówka i oby wyniki były dobre"tak" A później fasolki ;-) ;-)

L.a.N.a ja Ci pisałam,że są dobre. Ja miałam kilka i za każdym razem spisywały się bardzo dobrze. :tak:Na pewno jest na gwarancji,więc idź do salonu. W najgorszym wypadku powinni Ci wymienić. W nokii miałam taki problem już pierwszego dnia i pomogła wymiana softu,ale każdy fon inny. A jaki masz model? Z Bada OS?

LIZA Pogoda taka marudna to i Miki marudzi. Pewie przez ząbki. Ja jak już pisałam, wolałabym żeby to ciąża nie była. A jeśli jednak to jest to, to tylko i wyłącznie przez moja głupotę z której zdałam sobie sprawę więc będę musiała jakoś to przeżyć.

mlodamamusia to juz niedlugo! bede trzymala kciuki :)

Ewi moze to faktycznie tylko lekkie problemy z glowa...w koncu masz @

tutaj tez pogoda do dupy, sniegu nie ma, ale pada i wieje i nic sie nie chce :/

hejka:)

u mnei jakos dlugi weekend zlecial:)
od kilku dni wieczorami boli mnie glowa...ale jutro mama dostac najprawdopodobnie @ wiec moze dlatego. opogoda paskudna.Jutro do mnie przyjezdza ciocia,wujek i kuzynka z synkiem Tymusiem:) tez jest z 5 grudnia jak Alan tylko rok mlodszy:-D

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry