reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

FEMME Póki co mam @. Jeśli po niej będę się tak czuć to zrobię test. Możliwość jest, niedawno sobie uświadomiłam że był taki moment ale staram się nie myśleć. S przeraża ta myśl. A ja wolałabym żeby to nie była ciążą ale nie załamie się jeśli jednak.

mimo wszystko stawiam bardzie na problemy z głową. W piątek robię sobie badania podstawowe i do lekarza idę po skierowanie na dokładniejsze badania, o ile uzna to za konieczne.

reklama
No witam juz po poludniowo i deszczowo :dry: u nas tak leje ze myslalam ze nie wrócimy szybko od tesciów :no: porazka...

młoda mamusia sliczny brzunio!!
EWI hehe, chcialabys trzecie bobo?:p hehe zdrówka zycze kochana :*

Miki juz marudzi, ehhh co ja sie z nim mam,ale cóż.... ;-)

Femme a daj spokój:dry: To ja już wolałam jak była noworodkiem :-D;-) Więcej spała,nie jęczała tak cały czas:-D Spokojnie leżała w wózku ;-) A teraz każdej nocy częste pobudki,ostatnio to już w ogóle mega cyrki. Prawie całą noc na rękach. Z jedzeniem też wybrzydza ;-) Łudzę się,że będzie lepiej ;-)

Ewi na początku zdrówka i oby wyniki były dobre"tak" A później fasolki ;-) ;-)

L.a.N.a ja Ci pisałam,że są dobre. Ja miałam kilka i za każdym razem spisywały się bardzo dobrze. :tak:Na pewno jest na gwarancji,więc idź do salonu. W najgorszym wypadku powinni Ci wymienić. W nokii miałam taki problem już pierwszego dnia i pomogła wymiana softu,ale każdy fon inny. A jaki masz model? Z Bada OS?

LIZA Pogoda taka marudna to i Miki marudzi. Pewie przez ząbki. Ja jak już pisałam, wolałabym żeby to ciąża nie była. A jeśli jednak to jest to, to tylko i wyłącznie przez moja głupotę z której zdałam sobie sprawę więc będę musiała jakoś to przeżyć.

mlodamamusia to juz niedlugo! bede trzymala kciuki :)

Ewi moze to faktycznie tylko lekkie problemy z glowa...w koncu masz @

tutaj tez pogoda do dupy, sniegu nie ma, ale pada i wieje i nic sie nie chce :/

hejka:)

u mnei jakos dlugi weekend zlecial:)
od kilku dni wieczorami boli mnie glowa...ale jutro mama dostac najprawdopodobnie @ wiec moze dlatego. opogoda paskudna.Jutro do mnie przyjezdza ciocia,wujek i kuzynka z synkiem Tymusiem:) tez jest z 5 grudnia jak Alan tylko rok mlodszy:-D

reklama
Do góry